LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

neno#4
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la neno#4 » 08 maj 2011, 00:54

@amerosm je pogodio za ovu seriju nakon prve utakmice, i to je to :D :D

Kada je Phil izjavio da je "njihov" Gasol bolji od "naseg", ja nisam mogao da vjerujem da je to Phil izjavio :lol: :lol: :lol:
Ali, kada bi Marc igrao u ovakvom kontinuitetu i pretezno bez odmora, to bi bilo onda drugacije...Ipak su ovi trenutni igraci u rosteru Lakersa pomalo i zasiceni, prije svih Gasol, Odom....Za Kobea naravno to ne vazi, Endi ionako pola sezone ne igra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...
Treba zamijeniti minimalno dvojicu od trojice Blake, Brown, Barnes...
Steta sto mozda Sale nije ostao, jer bi nam koristio sigurno u ovoj seriji...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 maj 2011, 01:02

Fisher ni u najboljim danima nije isao preko 20...on je uvijek davao malo ali mu je zato svaki poen bio zlata vrijedan...
Ono sto je najgore je cinjenica da Gasol nije presao 15 u ovoj seriji :shock:

Marc je sad u najboljim godinama...puca od snage i zelje za dokazivanjem...to je velika njegova prednost u odnosu na starijeg burazera trenutno...

Sad kad pogledam da smo dali Farmara i Vujacica za Blakea i Browna...velika greska...iako je Brown bio odlican sinoc.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 maj 2011, 01:04

Eh samo kada se sjetim Saleta cijelu utakmicu presjedi na klupi i onda udje mrtav hladan i "uvali" dva slobodna bacanja Bostonu za titulu. Phil Jackson i Mitch Kupchak su njegov trade-om napravili glup potez jer je Johnson cijelo vrijeme presjedio na klupi ali za razliku od Saleta kod njega znas da nemas koristi.

@ Edin TM87

svasta je moguce dok neko ne upise tu cetvrtu pobjedu ali je ovo gotovo nema sanse da se vratimo pa mislim cak i da najvisi optimisti vise ne vjeruju u povratak - cast izuzetcima.

Nego @majestic24 druze svaka ti cast sto si odlucio da gledas utakmicu u dnevnom boravku s obzirom kako smo igrali mogla ti je zena ostati bez bubrega. :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 08 maj 2011, 01:06

Sutra gratis league pass na nba.de za tekmu lakers-dallas, nadam se ne poslijedna lakers-a
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 maj 2011, 01:06

amerosm je napisao/la:@ Edin TM87

svasta je moguce dok neko ne upise tu cetvrtu pobjedu ali je ovo gotovo nema sanse da se vratimo pa mislim cak i da najvisi optimisti vise ne vjeruju u povratak - cast izuzetcima.
Provjerenu informaciju imam iz tabora 'eleja' da prolazimo 100% sa 4:3, vjerujte, ne vjerujte, al sudbina se zna, tako da se dzaba sekirate, al bit ce vam jasnije za nekoliko dana ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 08 maj 2011, 02:46

ako je neko u stanju da se vrati nakon 0:3 onda smo to mi jer mi smo aktuelni sampioni i ovo je haman ista ekipa koja nam je donjela toliko radosti
kad masina LA-a krene centrifugirati tesko protivniku
sutra aBd krecemo u veliki povratak
Lakers-Dallas 4:3

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 maj 2011, 09:38

Hehe,i ona mi se zahvaljuje.

Ja mislim da ovu 4 utakmicu necu ni gledati. Izgubio sam sve zivce tak da cu sad poceti razbijati ako se iznerviram ponovo a kad su u pitanju Lakersi nista nije nemoguce.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 maj 2011, 14:55

Kobe: "Možda sam bolestan ali proći ćemo dalje"

Iako niti jedna momčad u povijesti NBA lige nije okrenula 0-3, Kobe Bryant uvjeren da će Lakersi proći Dallas Maverickse

"Ne znam, možda sam bolestan u glavu ili lud ili van pameti jer još uvijek mislim da ćemo dobiti ovu seriju", kaže Kobe Bryant iako su njegovi Lakersi protiv Mavsa u rupi iz koje se nikad nitko nije izvukao. "Kažem, ajmo dobiti ovu utakmicu u nedjelju pa se vratiti u Los Angeles i vidjeti mogu li nas opet tamo dobiti."

U povijesti NBA doigravanja 98 puta su momčadi gubile 0-3 i niti jedna nije okrenula rezultat i prošla dalje.
"Okreću taj rezultat u hokeju cijelo vrijeme. Hokejaši jesu žestoki momci, ali mislim da smo i mi čvrsti i da to možemo napraviti."

Ipak, to Bryantovo "cijelo vrijeme" zapravo znači samo tri puta u povijesti NHL lige su momčadi okretali 0-3. U bejzbolu se dogodilo samo jednom prije 7 godina, u košarci nikad.

Želi li dobiti barem jednu utakmicu protiv Dallasa, Bryant će večeras morati igrati puno bolje nego što je to činio u ovoj seriji, pogotovu u posljednje dvije utakmice. U drugoj nije zabio ni poena prvih devet minuta četvrte četvrtine, a u trećoj je u četvrtoj dionici zabio samo četiri koša i Lakersi su ispustili +7 u posljednjih pet minuta.
"Tih posljednjih pet minuta je kad ja 'krenem na posao', ali to u trećoj utakmici nisam napravio. Moram doći do lopte i odigrati nešto što će nas dovesti do pobjede", kaže Kobe.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 maj 2011, 14:59

Eto covjek najavio sta ja pricam citavo vrijeme, ovi kojima u Lejkersi u srcu, nemojte se sekirat, prolazimo 4:3 100%, provjerena info iz tabora LA! Sve ce vam postati jasnije za par dana ;)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 08 maj 2011, 15:35

Ma nema sanse da dobijete 4 zaredom utakmice, ovo ce zavrsit 4:1. Kolko god Dallas bio ajmo reco chokerska ekipa nisu toliko naivni da prokockaju ovu prednost, pogotovo sa ovakvim Gasolom. Kobe ima stvarno bujnu mastu, jbga.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 08 maj 2011, 16:22

A zasto nema sanse? AKo iko moze okrenuti ovakakv rezultat onda je to aktuelni sampion. Nasi igraci ZNAJU da su bolji od ovih iz Dallasa, samo to treba dokazati na parketu. Ako je losija ekipa pobjedila tri puta zaredom zasto bolja ekipa nebi mogla uraditi isto?

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 maj 2011, 16:28

BIHfan je napisao/la:Ma nema sanse da dobijete 4 zaredom utakmice, ovo ce zavrsit 4:1. Kolko god Dallas bio ajmo reco chokerska ekipa nisu toliko naivni da prokockaju ovu prednost, pogotovo sa ovakvim Gasolom. Kobe ima stvarno bujnu mastu, jbga.
Naravno, to bi bilo tako u normalnim okolnostima, ali ove nisu normalne, tako da se ne sekirate, provjerena info iz tabora Lakersa 4:3! ;)

Amar14
Kontakt:

Post Postao/la Amar14 » 08 maj 2011, 17:11

Slijedi vam
slika

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 08 maj 2011, 17:26

Edine i Balon previse ste optimisticni, ja pokusavam da vam smanjim optimizam da se ne bi plaho razocarali.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 maj 2011, 17:33

BIHfan je napisao/la:Ma nema sanse da dobijete 4 zaredom utakmice, ovo ce zavrsit 4:1. Kolko god Dallas bio ajmo reco chokerska ekipa nisu toliko naivni da prokockaju ovu prednost, pogotovo sa ovakvim Gasolom. Kobe ima stvarno bujnu mastu, jbga.

4-1 je rezultat koji je najmanje realan u ovoj seriji jer ako mi dobijemo veceras onda cemo 100% dobiti i onu sestu u Los Angelesu...isto tako ako je mogao Dallas da dobije 3 u nizu kao autsajder onda ne vidim zasto mi ne bi mogli dobiti 4 u nizu kao "kvalitetnija" ekipa...to je sto se tice teoretskog dijela...

Sto se tice prakticnog dijela...moja prognoza je da se ovo zavrsava veceras i to relativno laganom pobjedom Mavericksa...

Sto se tice izjave Kobe-ja meni je drago da tako razmislja...ne treba se predavati bez obzira na sve...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 08 maj 2011, 17:39

adnan24 je napisao/la:

4-1 je rezultat koji je najmanje realan u ovoj seriji jer ako mi dobijemo veceras onda cemo 100% dobiti i onu sestu u Los Angelesu...isto tako ako je mogao Dallas da dobije 3 u nizu kao autsajder onda ne vidim zasto mi ne bi mogli dobiti 4 u nizu kao "kvalitetnija" ekipa...to je sto se tice teoretskog dijela...

Sto se tice prakticnog dijela...moja prognoza je da se ovo zavrsava veceras i to relativno laganom pobjedom Mavericksa...

Sto se tice izjave Kobe-ja meni je drago da tako razmislja...ne treba se predavati bez obzira na sve...
Sto si siguran da ce te dobiti kod kuce 5 utakmicu? Ja sam primjetio da Mavsima odgovara Staples Centar. OK tvoje misljenje, ja mislim da ce veceras biti pocasna pobjeda za LA i onda je gotovo. Znaci 4:1.
FK DELFIN NEUM

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 08 maj 2011, 17:41

Veceras Lakersi mjenjaju u 6. brzinu, i nasim igracima je pun **** vise bespotrebnih poraza previse smo mi iskusna ekipa da bi im ponovo poklonili pobjedu kao u prvom i trecem mecu, ovaj put se to nece dogoditi jer su i nasi skontali da Dallas vise nije naivna ekipa kao prije, bore se do zadnje sekunde ali to im nece pomoci, veceras pratite kako se sampioni vracaju u seriju

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 08 maj 2011, 17:46

Jel se treba registrovati na nba.de da se gleda tekma ili ......?

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 maj 2011, 17:47

BIHfan je napisao/la:
Sto si siguran da ce te dobiti kod kuce 5 utakmicu? Ja sam primjetio da Mavsima odgovara Staples Centar. OK tvoje misljenje, ja mislim da ce veceras biti pocasna pobjeda za LA i onda je gotovo. Znaci 4:1.

Zato sto bi pobjedom veceras samopouzdanje pred taj peti mec itekako otislo na nasu stranu,mnogima bi se vratila vjera u prolaz a i bez toga pobjediti 3 puta uzastopno ove Lakerse u Staplesu u play off-u...nema sanse...

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 08 maj 2011, 17:55

Amar14 je napisao/la:Slijedi vam
slika
ma ja a vama za 2 godine slijedi
slika

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.