A pa nije tuzla da nam stoka hoda po graduHeller je napisao/la:Čuvaju korov kad Brajlović dovede goveda na ispašu
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: PL prepucavanja
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
E cuj ti i kultura u istu recenicu a sto se tice tvog gunog havera sam se namjestio na volej.joker90 je napisao/la:
Eto vidis na sto se svodi tvoja zajebancija, da vrijeđas ljude jer smo te izjeb*ali na kulturan nacin..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pogledaj i sponzor im nosi cvike od 20 km i na kraju mu spadoše
SRETAN BROJ - 1725
Armanipitic je napisao/la:Pogledaj i sponzor im nosi cvike od 20 km i na kraju mu spadoše
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Skupili se misevi, izlaze na povrinu samo u grupama 
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Briletov zakljucak nakon skole u prirodi na jugu, svaki dan nesto novo nauci.brile je napisao/la:Skupili se misevi, izlaze na povrinu samo u grupama
Nullius in verba
Ovakve iste plastične cvike su se nekada dobijale u čipsu.DoeTz je napisao/la:Armanipitic je napisao/la:Pogledaj i sponzor im nosi cvike od 20 km i na kraju mu spadoše![]()
SRETAN BROJ - 1725
A pusti ih nek valjaju gluposti kao da oni na Allianz Areni igrajubrile je napisao/la:Skupili se misevi, izlaze na povrinu samo u grupama
Mi se svakako više bavimo sutrašnjom tekmom, a nekima je dosadno, strašno dosadno
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Probisvjet
- Kontakt:
Evo neka Pitari kazu kakva je razlika, oni su neutralni.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sto je najgore slika stara ko fk olimpic. Neka ih mudonje iz tuzle i sarajevski carsijaneri. Ne znas sta je veca ubleha

SPARTANS FC
SPARTANS FC
Ja cu sam na vas svebrile je napisao/la:Skupili se misevi, izlaze na povrinu samo u grupama
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Evo Doeta starog zivinickog huliganaDoeTz je napisao/la:Ja cu sam na vas svebrile je napisao/la:Skupili se misevi, izlaze na povrinu samo u grupama
Kaze onaj pitari su neutralni hahahaha
SPARTANS FC
SPARTANS FC
FaraonTM je napisao/la:A pusti ih nek valjaju gluposti kao da oni na Allianz Areni igrajubrile je napisao/la:Skupili se misevi, izlaze na povrinu samo u grupama![]()
Mi se svakako više bavimo sutrašnjom tekmom, a nekima je dosadno, strašno dosadno
Bavimo se i mi sutrašnjom tekmom , a ne sigurno vašom
30.06.2015
RNK Split - FK Sarajevo
Stadion: Čatež
17:30
SRETAN BROJ - 1725
Vrijedjas leglo Manijaka upravobrile je napisao/la:Evo Doeta starog zivinickog huliganaDoeTz je napisao/la:Ja cu sam na vas svebrile je napisao/la:Skupili se misevi, izlaze na povrinu samo u grupama
Kaze onaj pitari su neutralni hahahaha
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Evo ja cu kao neutralan da procijenim na osnovu ovih slika da je bolje na Grbavici.. Priroda, zelenilo, nekako zdrava atmosfera. Naberes za caj trava da imas ponijeti kuci, a sve uracunato u cijenu karte. Ovo u Tuzli sve u betonu nekako. Sređeno, ali nema taj prirodni duh grbavice.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Vi se bavite stadionom Grbavicapitic je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:A pusti ih nek valjaju gluposti kao da oni na Allianz Areni igrajubrile je napisao/la:Skupili se misevi, izlaze na povrinu samo u grupama![]()
Bavimo se i mi sutrašnjom tekmom , a ne sigurno vašom
30.06.2015
RNK Split - FK Sarajevo
Stadion: Čatež
17:30
Hajde fukareštine njih i razumijem nit' kakvog uspjeha nit' Europa dosadno im, karali ih svi od Sarajeva do Rodoča pa liječe komplekse na ovoj temi, al' vi da pričate o Grbavici, kompleks, želja za svojim stadionom šta li
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Posteno .joker90 je napisao/la:Evo ja cu kao neutralan da procijenim na osnovu ovih slika da je bolje na Grbavici.. Priroda, zelenilo, nekako zdrava atmosfera. Naberes za caj trava da imas ponijeti kuci, a sve uracunato u cijenu karte. Ovo u Tuzli sve u betonu nekako. Sređeno, ali nema taj prirodni duh grbavice.
Vidis kako se podnosi poraz pile ...
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
@Doe Naravno da ne vrijedjam, uz Siouxe najjaca grupa u TK 
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.