Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Evo vjerovatno i novog sponzora, super odabir za Arape. Oni najviše plaćaju
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Ide lagano sve

Max Allegri
Kad padne gol
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Confirmed amount at this time: 18 million + bonuses + Iling + McKennie
Douglas Luiz has just accepted the contract offered by Juventus.
Deal done.
Mission complete
| Sebastiano Sarno |🎖
Kakav posao, riješili se dva panja a doveo extra igrača
A zao mi westona, bio dobar backup. Bolje da su utalili ilinga i mirettija ili rabiota. Mckennie koristen na beku u 352. A skok igra i radilica tamo takva
Ne valja sto se ceka euro za calafiorija. Skoci cijena nakon par utakmica i onda ce htjeti 60
Ne valja sto se ceka euro za calafiorija. Skoci cijena nakon par utakmica i onda ce htjeti 60
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kako je korišten na beku kad su na beku korišteni Vea, Kostić i Kambijaso, Mekini u sredini igrao sa Rabioom (Mireti) i iza njih Lokateli.
Kalafiori neće biti u prvih 11 možda ne bude ni igrao a i pod ugovorom je, ne možeš ga potpisati prije 1. Jula kako god da okreneš
MANIJACI JUG 1987
-
- Kontakt:
Hocel bit hajra od stare dame juventini?
Nisam navijac, al mi je medju dragim klubovima
Po meni otkako vam je otiso Marota kasljucate, znao je stari naci igraca da valja
Nisam navijac, al mi je medju dragim klubovima

Po meni otkako vam je otiso Marota kasljucate, znao je stari naci igraca da valja

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Za 433 perfektan, on desno, Kenan lijevo. Jedino u svemu sto smeta je sto ima tu mrlju van terena, a Juventusu zadnje sto treba je ponovo neko ko ima probleme van terena. Igracki cisto strasno pojačanje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Lik je oslobođen optužbi na sudu, perverzija bi bila kad bi došao
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Inshallah sa Đuntolijem i Motom da opet deremo guzovesljivovitza je napisao/la: ↑11 jun 2024, 23:20Hocel bit hajra od stare dame juventini?
Nisam navijac, al mi je medju dragim klubovima![]()
Po meni otkako vam je otiso Marota kasljucate, znao je stari naci igraca da valja![]()
MANIJACI JUG 1987
Izmedju njega i Savinha,trebate odabrati Savinha,ako je istina sto sam citao da je Juve zainteresovan da dovede jednog od njih dvojice.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ocekivano, Giuntoli polaHko pravi tim...
Ja sam ga ocekivao godinama..
Samo je dosao u malo nezgodno vrijeme i nadam se da ce uprava imati dovoljkno strpljenja za njega i dati mu vremena da napravi pravi tim...
Trenutno financijska situacija nije toliko dobra, ali ucesce u CL slijedece sezone ce donjeti extra $$$...slijedece godine vec ocekujem jak Juventus i na kraju sezone produzenje ugovora Motti..
Morace se istrpiti puno toga...FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!!!
Sa igracem vec imamo sve dogovoreno, ja im ne bi dao 50m... 
Spominje se i Victor Boniface iz Bayer L...kad bi se rijesili Milika i Kean a doveli ovoga...kosta 40m...
Gledao sam ga nekoliko puta u Bayeru ove sezone...zvijer..

Ja sam ga ocekivao godinama..

Trenutno financijska situacija nije toliko dobra, ali ucesce u CL slijedece sezone ce donjeti extra $$$...slijedece godine vec ocekujem jak Juventus i na kraju sezone produzenje ugovora Motti..

Morace se istrpiti puno toga...FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!!!
Ovoga sam prizeljkivao i prije..Motta ga hoce, ali vjerujem da je Koop najveca Mottina zelja..Thiago Motta wants to reunite with Arsenal defender Jakub Kiwior at Juventus
Arsenal reportedly would sell Kiwior if an ‘attractive’ offer arrived this summer, and AC Milan have already shown some interest.
And now according to a report by Italian outlet Tuttomercato, new Juventus boss Motta wants to enact a reunion with Kiwior at Juventus.
Ja sam uvijek skeptican sto se tice igraca sa ostrva...Juventus ready to offer at least €30m for Man Utd’s Mason Greenwood
The Old Lady are starting their offering from €30 million and they will offer bonuses on top of that. As of now, United want €50 million and Juve want to reach an agreement in the next few weeks. The move would only progress after the sale of either Federico Chiesa or Matias Soule as it would provide the club with more funds to sign the Englishman.

Spominje se i Victor Boniface iz Bayer L...kad bi se rijesili Milika i Kean a doveli ovoga...kosta 40m...
Gledao sam ga nekoliko puta u Bayeru ove sezone...zvijer..
Citing Tuttosport, Belgian outlet Voetbalnieuws reported Juventus see Boniface as a potential addition to rejuvenate their attacking options, especially if current forwards Moise Kean or Arkadiusz Milik depart during the upcoming transfer window.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Ovo je brutala sa Luizom što ste odradili, baš dobar deal.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Izgleda da je gotovo za Voja. Sretno najboljem golmanu lige.
Nije lahko bilo stati među stative koje je branio najbolji golman svih vemena.
Sjećamo se koji je flop bio Van der Sar kada je zamijenio Percuija.
Voj je odličan posao napravio zamjenivši Điđija.
Dobićemo 4 miliona od Arapa za transfer
Nije lahko bilo stati među stative koje je branio najbolji golman svih vemena.
Sjećamo se koji je flop bio Van der Sar kada je zamijenio Percuija.
Voj je odličan posao napravio zamjenivši Điđija.
Dobićemo 4 miliona od Arapa za transfer
MANIJACI JUG 1987
- Juventinisimo
- Kontakt:
Juventus enters the race to sign unhappy Manchester United star
Juventus is working on a move for Mason Greenwood, but could they sign two Manchester United attackers in one summer?
Juve has followed Greenwood since last season when he played on loan at Getafe, and the Bianconeri believe he will perform well for them.
However, they also like his Manchester United teammate Jadon Sancho, who spent part of last season on loan at Borussia Dortmund.
The attacker helped the German side reach the final of the Champions League and he has been tipped to leave United permanently this summer.
The Red Devils are set to offer Erik ten Hag a new contract, but Sancho has fallen out with the Dutchman, which means he might be forced out of United again.
Tuttomercatoweb claims Juventus is now interested in signing him and would compete with Borussia Dortmund to secure his signature.
The German club is struggling to meet United’s asking price for Sancho, but Juve could beat them to the deal.
However, the Bianconeri would also be willing to take him on an initial loan deal, perhaps with an option to buy.

Chiesa’s agent meets Roma to discuss move for Juventus star
Juve FC Says
Chiesa is one of the most valuable players in our squad, and he could boost his profile further with a top performance at Euro 2024.
It remains unclear if he will get his preferred role under Thiago Motta, and if that will not happen, then we have to sell him.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cim se toliko pise o tome da Chiesa ode onda to je to jbg. Meni je zao nesto kao tipa za Dybalu jer gubimo igraca koji ima neki skill ali je ispovrijedjivan.
Evo Dybala u Romi je kao ok ali opet fulao 15 utakmica i igra 75% utakmice ne igra 90.
Tako isto nesto vjerovatno Chiesa negdje drugo. Igrati ce ok ali ih je J Medical razvalio. Ovi Juventusovi treneri i doktori su napravili milionske stete.
Evo Dybala u Romi je kao ok ali opet fulao 15 utakmica i igra 75% utakmice ne igra 90.
Tako isto nesto vjerovatno Chiesa negdje drugo. Igrati ce ok ali ih je J Medical razvalio. Ovi Juventusovi treneri i doktori su napravili milionske stete.
Napokon ozvanicen i Motta! Hajmo sad zavrsiti ekipu do priprema, napokon.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.