Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
ova patološka mržnja prema selektoru Sušiću postaje zabrinjavajuca 

Sta mislite koliko je Roma uplatila Safetu da postedi Pjanica sutra
a njemu sjelo.. i evo prilike da Tino Sven zaigra na omiljenoj poziciji playmakera AM.
Samozvani Van Persi Susic.

Samozvani Van Persi Susic.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
eh što bi volio da sutra Sven pokida na terenu i zacepi vam usta 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
svi bi voljeli..to bi znacilo da igraca dobivamo..ali nazalost 99% je vjerovatnoca da on sutra moze samo pokidati ligamente sebi ili nekom.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
polako brate, pustimo prvo da momak odigra i da se pokažeultrasstyle_tz je napisao/la:svi bi voljeli..to bi znacilo da igraca dobivamo..ali nazalost 99% je vjerovatnoca da on sutra moze samo pokidati ligamente sebi ili nekom.

svakako ne može biti lošiji od Zahirovića ili Vršajevića
Selektor ponovo dijeli pljuske. Igrač koji je trenutno u najboljoj formi ide na zadnjeg veznog. Tako je selektore, samo naprijed!- Kolašinac se svojim igrama nametnuo za prvi tim i prvi je izbor za poziciju lijevog beka. Salihovića ćemo vjerovatno prebaciti u vezni red uz Harisa Medunjanina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
+ultrasstyle_tz je napisao/la:svi bi voljeli..to bi znacilo da igraca dobivamo..ali nazalost 99% je vjerovatnoca da on sutra moze samo pokidati ligamente sebi ili nekom.
Ne bih da pehiram, ali on ako uspije sa onakvom fizickom nespremom izdrzati 45min na ovom levelu bez neke povrede biti cu sretan...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ovaj Tino bas djeluje nekako mutavo
Ajd nadam se da ce nesto pokazati na terenu,da nije djaba dolazio i zauzimao mjesto nekom igracu...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pola karijere je zadnji vezniVirtu4l je napisao/la:Selektor ponovo dijeli pljuske. Igrač koji je trenutno u najboljoj formi ide na zadnjeg veznog. Tako je selektore, samo naprijed!- Kolašinac se svojim igrama nametnuo za prvi tim i prvi je izbor za poziciju lijevog beka. Salihovića ćemo vjerovatno prebaciti u vezni red uz Harisa Medunjanina.

Zeljeznicar! 1921 !
Veoma me raduje što će Salihović zauzeti tu poziciju. Time rješavamo sve probleme i nastavljamo tamo gdje smo stali prije USA.Format je napisao/la:Pola karijere je zadnji vezni
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bas je izmislio toplu vodu,da je davno Seju stavio na def.veznog bili bi postedjeni stresova i sad imali igru za najace reprezentacije.
Ali bolje ikad nego nikad,kad vidim to na terenu,ne samo u ovoj utakmici ide pohvala selektoru.
Ali bolje ikad nego nikad,kad vidim to na terenu,ne samo u ovoj utakmici ide pohvala selektoru.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma nije ga ni mogao stavljati kad je vazda povrijedjen bio. Nije proslo okupljanje a da on nije imao nesto, ili je totalno vam forme bio. Mirise mi ovo na pun pogodak sa Sejom na poziciji zadnjeg veznog, ostaje da vidimo kako ce ici dalje.
Mada je to i mac sa dvije ostrice, Sejo je jako agresivan igrac, sto moze biti dobro, a i lose za obavljanje ovih defanzivnih zadataka u veznom redu.
Mada je to i mac sa dvije ostrice, Sejo je jako agresivan igrac, sto moze biti dobro, a i lose za obavljanje ovih defanzivnih zadataka u veznom redu.
Ma nije on rješenje jer ne može sklopiti 3 tekme zaredom.... Ja sam se već pomirio da on nece igrati u Brazilu sve utakmice..,
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
kakve pljuske? čuj djeli pljuske
igrao frajer kao lijevi bek jer istog nismo imali (ni Lule nije bek, ali može ga igrati kao i Salihović)
međutim, htio je iskoristiti Luleta u ofanzivi, na krilu, koristeći njegovu brzinu i prodornost
nama treba defanzivni vezni, defanzivni .. znate, onaj što kvari igru protivnika, tzv. destruktivac
je l' vama Sejo liči na defanzivnog veznog igrača, tj. destruktivca? Sejo nije i ne može igrati kao defanzivni vezni, tj. možeš ga postaviti tu, dati mu takve zadatke, ali neće korektno odgovoriti
dakle, ostaje nam da igramo manje-više kao i do sada, sa tri vezna igrača (Mire, Hare, Sejo), bez defanzivnog veznog igrača, jer ga nemamo (zapravo, imamo dva, ali jedan ne igra, a drugi se tek sada vratio u repku) .. osim ako Hadžić nekako ne pokaže da može odgovoriti na toj poziciji

nama treba defanzivni vezni, defanzivni .. znate, onaj što kvari igru protivnika, tzv. destruktivac

dakle, ostaje nam da igramo manje-više kao i do sada, sa tri vezna igrača (Mire, Hare, Sejo), bez defanzivnog veznog igrača, jer ga nemamo (zapravo, imamo dva, ali jedan ne igra, a drugi se tek sada vratio u repku) .. osim ako Hadžić nekako ne pokaže da može odgovoriti na toj poziciji
U trenutnom rosteru mi nikako nemamo pravog defanzivnog veznog,igraca kojem je to primarna pozicija(selektor ga nije pronasao)).Posto se roster vjerovatno nece mjenjati odnosno ovo su igraci koji idu u Brazil znaci moramo improvizirati.E sad ako moramo improvizirati zasto vjerovati da neki Hadzic koji isto nije defanzivni vezni to moze bolje odigrati od Salihovica.Ja u to ne vjerujem,sta vise mislim da je to vjerovanje naivno i ponavljam,ako je improvizacija nek bar bude najbolja improvizacija.
Neće naš stručnjak ubacivati Bešića u repku, jer bi to onda značilo da mora virtuoz Tinko Binko ili neki drugi igrač iz burazerove kompanije otpasti. Znači, nema ništa od toga 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
-
- Kontakt:
Salihovic vec dugo u klubu igra zadnjeg veznog i u potpunosti podrzavam ovu Papetovu odluku.
Mnogi su ovdje pravili formacije sa Sejom na klupi, a to je van svake moguce pameti, prvo jer igra Bundesligu i jer je dokazan igrac kako u klubu tako i u reprezentaciji, drugo sto ima sut koji moze u svakom trenutku rijesiti utakmicu, kao i prekid, bilo sut bilo centarsut.
Mnogi su ovdje pravili formacije sa Sejom na klupi, a to je van svake moguce pameti, prvo jer igra Bundesligu i jer je dokazan igrac kako u klubu tako i u reprezentaciji, drugo sto ima sut koji moze u svakom trenutku rijesiti utakmicu, kao i prekid, bilo sut bilo centarsut.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
zašto podržavaš ovu Papetovu odluku, kad je to zapravo normalna stvar i kad svako od nas zna da frajer i jeste zadnji vezni igrač, da to igra u klubu, itd? on je igrao kao lijevi bek silom prilika, a nekad se u toku tekme rotirao s Luletom, pa pređe na krilo, a Lule na beka .. tako da se nema tu šta pohvaliti ili podržati Papetova odluka, kad je to zapravo nešto što on mora napraviti sad kad imamo lijevog beka Bogom datog, tj. KolašincaAmar Dzeko je napisao/la:Salihovic vec dugo u klubu igra zadnjeg veznog i u potpunosti podrzavam ovu Papetovu odluku.
drugo bi bilo da Pape nešto eskperimentiše i postavi ga kao defanzivnog veznog, tj. da mu glumi tog igrača, a ti kažeš: podržavam Papetovu odluku da Sejo igra kao defanzivni vezni igrač

uostalom, niko ovdje neće kritikovati Papeta jer će mu Sejo igrati kao zadnji vezni, nego što ćemo vjerovatno i dalje igrati bez defanzivnog veznog
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa Sejo i jeste ofanzivnija šestica ili defanzivnija osmica. Nije klasični razbijač, ali puno je bolji na toj poziciji negoli na poziciji lijevog bočnog.Chinaglia je napisao/la:kakve pljuske? čuj djeli pljuskeigrao frajer kao lijevi bek jer istog nismo imali (ni Lule nije bek, ali može ga igrati kao i Salihović)
međutim, htio je iskoristiti Luleta u ofanzivi, na krilu, koristeći njegovu brzinu i prodornost
nama treba defanzivni vezni, defanzivni .. znate, onaj što kvari igru protivnika, tzv. destruktivacje l' vama Sejo liči na defanzivnog veznog igrača, tj. destruktivca? Sejo nije i ne može igrati kao defanzivni vezni, tj. možeš ga postaviti tu, dati mu takve zadatke, ali neće korektno odgovoriti
Inače, ne vidim zašto bi se trebao pozdravljati potez da se Sejo stavi na tu poziciju. Uostalom, prvo poluvrijeme prijateljskog meča kontra Njemačke je pokazalo neke stvari - tu mu i jeste mjesto.
Problem je što mi nismo (dobro, recimo da ga nije bilo na okupljanjima

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Zato što je ovdje jako puno ljudi koji u svojim stručnim formacijama izbacuju Seju iz prve postave.Chinaglia je napisao/la:zašto podržavaš ovu Papetovu odluku, kad je to zapravo normalna stvar i kad svako od nas zna da frajer i jeste zadnji vezni igrač, da to igra u klubu, itd?Amar Dzeko je napisao/la:Salihovic vec dugo u klubu igra zadnjeg veznog i u potpunosti podrzavam ovu Papetovu odluku.
Ronaldo - Isco - Bale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.