SultanSulejman je napisao/la:
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Sve izvjesnije spajanje klubova FK Goražde i FK Olimpic: Utakmice Premijer lige u fudbalu igrale bi se u Goraždu!
Proteklih dana najaktuelnija tema bosanskohercegovačkog fudbala jeste prelazak FK Olimpic iz Sarajeva u neki drugi bh. grad. Na početku se govorilo o Tuzli i mogućnosti stapanja Olimpica i tuzlanske Slobode, da bi se poslije počelo govoriti o Goraždu kao mogućnosti gdje će se preseliti FK Olimpic.
Tim povodom na inicijativu predsjednika FK Olimpic Nijaza Gracića, načelnik Općine Goražde mr. Muhamed Ramović organizovao je danas sastanak kom su prisustvovali premijer BPK-a Emir Frašto, ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport BPK-a Dževad Adžem, predsjedavajući Skupštine BPK-a Suad Došlo, predsjednik Skupštine FK Goražde Sejdalija Ferhatović, predsjednik FK Goražde Mirsad Drljević, te predsjednik FK Olimpic Nijaz Gracić sa saradnicima.
- Održali smo radni sastanak sa rukovodstvom Općine i Kantona kao i sa čelnicima FK Goražde. Tema je bila naša inicijativa za spajanje FK Olimpic sa FK Goražde i drago mi je da smo postigli visoki stepen suglasnosti sa vodećim ljudima iz Općine i Kantona kao i sa ljudima iz sporta, tačnije FK Goražde.
Ideja je potekla od mene sa nekolicinom gradova, međutim moram reći i velike menadžerske sposobnosti prije svega Načelnika Općine Goražde koji je shvatio ideju i u svakom slučaju Goražde je sredina u kojoj bi mi željeli da radimo.
Olimpic Goražde bi u konačnici igrao u Evropi, oživjeli bi regiju i jedan sport bi potpuno oživio. Želimo da se fudbal vrati na ove prostore što je i želja svih prisutnih.'' – istakao je predsjednik FK Olimpic Nijaz Gracić.
- Danas smo u prilici da napravimo historijski iskorak, što znači da smo danas dobili priliku da Goražde dobije premijerligaša. To nama ministarstvu i Vladi BPK-a znači mnogo. Potrebno je da se ovi naši inicijalni razgovori nastave, da bi djecu aktivno uključili u sport. Vjerovatno će ovaj sportski klub, ako se postigne dogovor, značajno utjecati na prosvjetne radnike koji predaju u školama, motivisati mlade ljude i da će sport u ovom gradu za same sportiste značiti puno, a da će svi oni drugi koji budu odlazili na stadion imati prostor i vrijeme da gledaju dobre utakmice.– rekao je ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport BPK-a Dževad Adžem.
- Mi smo danas imali jedan konstruktivan sastanak sa predstavnicima FK Olimpica i predstavnicima lokalne zajenice i Kantona. Mogu reći da smo dosta stvari usaglasili s tim da će se još neke stvari definisati i ovo će biti jedan historijski projekat koji će se napraviti u našem gradu. Mislim da će sigurno biti zaštićeni interesi FK Goražde, Općine i svih u tom dijelu i da će ovaj dogovor koji smo danas postigli, biti spas za kompletan fudbal na ovoj regiji - istakao je predsjenik FK Goražde Mirsad Drljević.
- Na prijedlog predsjednika FK Olimpic gospodina Gracića organizovao sam ovaj sastanak smatrajući da smo odgovorne osobe predstavnici Kantona, mi iz Općine i FK Goražde, tako da je ovaj sastanak protekao u najboljoj atmosferi. Svi želimo jedno, a to je budućnost i prosperitet Goražda kroz sport, a ovdje je riječ o jednom od najpopularnijih sportova-fudbalu. Ukoliko dođe do sporazuma, to će biti velika stvar i ogroman doprinos svim našim mladima i podmlatku FK Goražde kao i svim simpatizerima fudbala. Za Goražde bi mnogo značilo da imamo premijerligaša koji bi okupljao mladost, gdje bi imali nekoliko hiljada posjetilaca na utakmicama. Goražde bi ovim projektom dobilo mnogo i današnji razgovor je pokazao da imamo razumjevanje i želju i mi i Kanton i predstavnici FK Goražde, ali nije se ništa definitivno dogovorilo. Naredni sastanak bi bio taj gdje bi smo sve ugovorili.''- istakao je načelnik Muhamed Ramović.
/ gorazdeonline /
Jeli zaista Sloboda odustala od fuzije ili je ovo samo mazanje očiju da se ubrza poso

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ko će ti ga znat,kada se sve izgleda radi iza zatvorenih vrata.
Mada čisto da sumnjam da će Olimpic iz Sarajeva,ni u Tz ni u Goražde,možda naredne godine nešto bude,ove,čisto sumnjam
.
Mada čisto da sumnjam da će Olimpic iz Sarajeva,ni u Tz ni u Goražde,možda naredne godine nešto bude,ove,čisto sumnjam

Sto se mene tice Olimpic neka ide tamo,ja sam kontao da ce se spojit sa pravom Slobodom,a ne sa ovom 1919 kako je naumio klosar meske..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma po ovome koliko ja znam Olimpik je prema nama bio vise nego korektan i zelim im i ja srece u Gorazdu ili vec gdje odu , bice im bolje nego u Sarajevu...kad su vec nas nasa djubrad opet ukopala nek se bar neko obraduje.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ma ajd realno.. ni Gracic nije cvjecka al za ove **** je postenjacina, cistije su mu namjere neg kod ovih kako god da okrenes..ultrasstyle_tz je napisao/la:ma po ovome koliko ja znam Olimpik je prema nama bio vise nego korektan i zelim im i ja srece u Gorazdu ili vec gdje odu , bice im bolje nego u Sarajevu...kad su vec nas nasa djubrad opet ukopala nek se bar neko obraduje.
075
Nek mu je sretno gdje god da ode, bio je sasvim konkretan prema nama, nama preostaje da nekako se izcupamo iz ovih problema, nikako ne smijemo dozvolit da nam ugase klub.
- SultanSulejman
- Kontakt:
+1harry_90 je napisao/la:Sto se mene tice Olimpic neka ide tamo,ja sam kontao da ce se spojit sa pravom Slobodom,a ne sa ovom 1919 kako je naumio klosar meske..
Uglavnom u klubu nista dobro nema, igraci odlaze ne znam kako ce sastavit prvu ekipu, od skupstine nista nema nikad se sastavit a treba pripreme sredit, para nema nikako, pitam se nekad dali ti ljudi ista rade u klubu.
Rade,KRADU
ja sam ubijeđen da u slučaju da se neko pojavi i da 10 mil da se vrate dugovi,lešinari bi raščerupali i opet bi zafalilo.

ma nemaju sta ni ukrast, ako im vec ne ide i vide da muku muce sto jednostavno ne dignu ruke od svega napuste pozicije neka neko drugi dodje u klub.Zodiac je napisao/la:Rade,KRADUja sam ubijeđen da u slučaju da se neko pojavi i da 10 mil da se vrate dugovi,lešinari bi raščerupali i opet bi zafalilo.
Ma imaju sigurno,u suprotnom bi ko što ti kažeš davno digli ruke.
Uzimaju bolan ono crkavice sto se zica od opstine sve je to sitnis nema vise para kriza je u drzavi kompletnoj.Naucili sa tudjih ledja uzimati pa ih tesko se rijesiti ma bagra je to neznam nemam vise komentara sve mi se smucilo.
To je to pleme im se zatrlo, vecina raje sad ima ovako misljenje zbog par kretena i neznalica jbte koje smo promjene (neugodne) dozivjeli u zadnje dvije-tri godinesloboda je napisao/la:Uzimaju bolan ono crkavice sto se zica od opstine sve je to sitnis nema vise para kriza je u drzavi kompletnoj.Naucili sa tudjih ledja uzimati pa ih tesko se rijesiti ma bagra je to neznam nemam vise komentara sve mi se smucilo.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/olimpic- ... duga/94924" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci i zvanicno nista. Steta.
Ostaje Gorazde, Bihac...cak eventualno i Konjic. Ali to vise nije tema.
Ostaje Gorazde, Bihac...cak eventualno i Konjic. Ali to vise nije tema.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
znaci i zvanicno pocetak kraja agonije Slobode i put bez povratka
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
e bas mi je drago...
prvo smo grad ko qurac,a i navijacka skupina jos gora,bas smo fukare i to orginal !!!!
vecina na forumu se predstavlja kao oni naj vatreniji,i prosipaju silu neku,gdje netreba
a gdje treba, nigdje nikog..
e sad cemo se spojit sa proleterom.,
uc eram slobodi,i jest klub ko qurac,navijaci i grad cijeli...sve ko qurac !!
prvo smo grad ko qurac,a i navijacka skupina jos gora,bas smo fukare i to orginal !!!!
vecina na forumu se predstavlja kao oni naj vatreniji,i prosipaju silu neku,gdje netreba
e sad cemo se spojit sa proleterom.,

Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz
FKR87-Tz
e jesi i ti navijac pravi ...trojan5 je napisao/la:e bas mi je drago...
e sad cemo se spojit sa proleterom.,![]()
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nista moji dobri Tuzlaci, izgleda povalise vas vase glavonje koje godinama vas klub dovode do prosjackog stapa. Nista, od mene sve najbolje u buducnosti... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.