Ni jedan
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pozdrav braci, hvala Bogu vracamo pobjednicki mentalitet, puno mladih igraca, mirise na bordo proljece...ne dirati strucni stab, to bi bilo besmisleno. Covjek ima jedan poraz I to slucajno u kaljuzi I blatu. Ostalo smo sve nadigrali
.. jer Stari je volio Sarajevo...
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Mario da je pametno vrsio izmjene protiv SB i Veleza, bio bi koji bod vise.
Prijedor se nije smio izgubiti, ali i ono sto sam nacuo, ako je istina, onda neka se i desio. Jer ubleha ode....
Prijedor se nije smio izgubiti, ali i ono sto sam nacuo, ako je istina, onda neka se i desio. Jer ubleha ode....
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Jel i TAN prodo svoja prava, il samo Mirvic..Jet2Holiday je napisao/la: ↑15 dec 2025, 10:10Mario da je pametno vrsio izmjene protiv SB i Veleza, bio bi koji bod vise.
Gledam manijaprosjaci zele da okupiraju skupstinu i nasilno da nam daju klub..
Ismire kupi ojebine i pokloni scerci 100 duluma zemlje na grbavici nek se djete igra arhitekte i inzinjera..
Nasta smo ih doveli, da biju svoje ljude da bi nsm dali svoj klub..
AL STO JE CUDNO nijedna novina nepise o ovom, da smo mi na njihovom mjestu pisalibi 10 koraka kako oni ovo kako oni ono..
Nema povlastica, ihhh, ko da si ti jedini...SilaMoc1946 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 09:51boduju li se šta ove promrzle kosti svaku domaću utakmicu na zapadu hahahahahahaVanja8 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 09:18Haloooo, 21 h, svi forumasi na temu, ispit...SilaMoc1946 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 08:03eh odakle da počnemo brate?![]()
![]()
da li je stvarno istina da se Mirvić pakuje?
Ostale stvari tebe ne treba da interesuju dok ne polozis...
Ja kad sam odveo prvi put sina na AFH, lijepo sam mu rekao, Sreco moja ovdje ti je zagarantovana reuma, konjuktivitis, aritmija,psihu ce ti unistiti razni Hebibovici, Sunjevarici,Altiparmakovski...Bez Voltarena neces moci zaspati, lexilium ce ti biti dodatak ishrani, a imas dobre sanse da ti pritisak predje preko 250...Pa bujrum izaberi...
Prema tome , nema olaksavajucih okolnosti, samo Mariovi citati bez ijedne greske, ispustenih rijeci, pasusa...
Posebno ono od sinoc..."Evo ja cu jednu recenicu..."
e cuj lexilium ce ti biti dodatak ishraniVanja8 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 10:27Nema povlastica, ihhh, ko da si ti jedini...SilaMoc1946 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 09:51boduju li se šta ove promrzle kosti svaku domaću utakmicu na zapadu hahahahahaha
Ja kad sam odveo prvi put sina na AFH, lijepo sam mu rekao, Sreco moja ovdje ti je zagarantovana reuma, konjuktivitis, aritmija,psihu ce ti unistiti razni Hebibovici, Sunjevarici,Altiparmakovski...Bez Voltarena neces moci zaspati, lexilium ce ti biti dodatak ishrani, a imas dobre sanse da ti pritisak predje preko 250...Pa bujrum izaberi...![]()
![]()
Prema tome , nema olaksavajucih okolnosti, samo Mariovi citati bez ijedne greske, ispustenih rijeci, pasusa...
Posebno ono od sinoc..."Evo ja cu jednu recenicu..."![]()
![]()
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- SilaMoc1946
e što se ismija brate dragiVanja8 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 10:27Nema povlastica, ihhh, ko da si ti jedini...SilaMoc1946 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 09:51boduju li se šta ove promrzle kosti svaku domaću utakmicu na zapadu hahahahahaha
Ja kad sam odveo prvi put sina na AFH, lijepo sam mu rekao, Sreco moja ovdje ti je zagarantovana reuma, konjuktivitis, aritmija,psihu ce ti unistiti razni Hebibovici, Sunjevarici,Altiparmakovski...Bez Voltarena neces moci zaspati, lexilium ce ti biti dodatak ishrani, a imas dobre sanse da ti pritisak predje preko 250...Pa bujrum izaberi...![]()
![]()
![]()
Sarajevo ljubavi moja 1946
SilaMoc1946 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 11:05e što se ismija brate dragiVanja8 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 10:27Nema povlastica, ihhh, ko da si ti jedini...SilaMoc1946 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 09:51boduju li se šta ove promrzle kosti svaku domaću utakmicu na zapadu hahahahahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
napokon pozitivan forum, ako Bog da da i ovako ostane. "karakter je, karakter čini razliku između samo jedne pobjede i dobre ekipe, dobre ekipe ne trebaju motiv nego one drže tu razinu i sljedeću utakmicu, mi smo danas bili ekipa i držali smo tu razinu" i Mario nam se zapetljao ljubi ga brat.
-
bordobijeli
- Kontakt:
I to je tako godinama bilo. Nismo jednom fasovali drugo mjesto radi utakmica u Travniku, Trebinju, Obarskoj i sličnim mjestima. Onaj mentalitet "Kako ćemo, lako ćemo" dok druga strana sprema 7 dana hajcanje jer dolazi Sarajevo.bordobijeli je napisao/la: ↑15 dec 2025, 11:26
A 15 bodova manje od Borca imamo . "Male" utakmice osvajaju titule.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Nevjerovatno je šta znači igrač kao Adem... Nema ga nigdje, slabo učestvuje u igri, a jednim maestralnim potezom riješi utakmicu. Slučajno... 
Meni je jučer i Cimirot u prvom poluvremenu bio odličan. Imao je odličan pas sa naše polovine za Mujkića, dobar dupli pas sa Renanom, te je općenito dobro kontrolisao utakmicu. Ono što se i očekuje od njega. Kasnije padne zbog nedostatka snage, ali ja vjerujem da će se i taj segment popraviti nakon priprema.
Guliashvili opet podsjeća na prošlu sezonu. Zaboravio sam kako dobar igrač može biti... Cimirot, Guliashvili, Adem i Elezi... Nadam se da ćemo sa njima i na proljeće krenuti, jer ovo je nešto nevjerovatno.
Drago mi je i zbog Renana da se diže. Prekjučer gledam malo njegove highlightse kada je tek došao kod nas. Strašan je bio. Šteta što je propao u međuvremenu, ali jučerašnji gol i onaj dalekometni pokušaj vraćaju nadu.
Meni je jučer i Cimirot u prvom poluvremenu bio odličan. Imao je odličan pas sa naše polovine za Mujkića, dobar dupli pas sa Renanom, te je općenito dobro kontrolisao utakmicu. Ono što se i očekuje od njega. Kasnije padne zbog nedostatka snage, ali ja vjerujem da će se i taj segment popraviti nakon priprema.
Guliashvili opet podsjeća na prošlu sezonu. Zaboravio sam kako dobar igrač može biti... Cimirot, Guliashvili, Adem i Elezi... Nadam se da ćemo sa njima i na proljeće krenuti, jer ovo je nešto nevjerovatno.
Drago mi je i zbog Renana da se diže. Prekjučer gledam malo njegove highlightse kada je tek došao kod nas. Strašan je bio. Šteta što je propao u međuvremenu, ali jučerašnji gol i onaj dalekometni pokušaj vraćaju nadu.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Elezi puno znaci ovoj ekipi,ali ga hoce povrede nevjerovatno.
Ono sto bih ja rado otpisao na prvom mjestu Mamas.
Covjek je vrele krvi i ne cudi odakle dolazi. Vazda je nesto nakurcen i bijesan. Pravi namcor,ali na prvom mjestu kikser na tako bitnoj poziciji.
Cijeli tim unervozi i sve koji gledaju sigurno.
Butic ipak izgleda flop,nista od njega.
Paskalev,Turda…
Ima ih jos par..
Ono sto bih ja rado otpisao na prvom mjestu Mamas.
Covjek je vrele krvi i ne cudi odakle dolazi. Vazda je nesto nakurcen i bijesan. Pravi namcor,ali na prvom mjestu kikser na tako bitnoj poziciji.
Cijeli tim unervozi i sve koji gledaju sigurno.
Butic ipak izgleda flop,nista od njega.
Paskalev,Turda…
Ima ih jos par..
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Sad samo treba biti stalozen i raditi, vidjeli ste nakon one generacije Nama, koliko je potrebno da se napravi dobar kostur ponovo.
Potrebno je sad nadograditi ekipu, koja je svakako najjaca, a za to imamo i znalce u obliku Mamica i niegove ekipe.
Takodjer je potrebno da se bez puno previranja sto prije zavrsi prenos vlasnistva, ako je to u pitanju uopste, takodjer ovo u vezi plata da se rijesi da nema kasnjenja, kako bi se vec od proljeca poceo kristalisat tim za sljedecu sezonu, do tada imamo dva prelazna roka i sasvim lijepu okosnicu, koja ce se vremenom dodatno nadogradit, i uigrati.
Potrebno je sad nadograditi ekipu, koja je svakako najjaca, a za to imamo i znalce u obliku Mamica i niegove ekipe.
Takodjer je potrebno da se bez puno previranja sto prije zavrsi prenos vlasnistva, ako je to u pitanju uopste, takodjer ovo u vezi plata da se rijesi da nema kasnjenja, kako bi se vec od proljeca poceo kristalisat tim za sljedecu sezonu, do tada imamo dva prelazna roka i sasvim lijepu okosnicu, koja ce se vremenom dodatno nadogradit, i uigrati.
Lijepo je vidjeti story od Ristovskog. Došao je kao veliko ime, od takvih smo navikli da ili ne igraju ili budu očajni. U početku je bio loš, kao i cijela ekipa, ali diže se i on iz utakmice u utakmicu. Povezao se sa klubom, a igrači kao on su izuzetno bitni. Nadam se da će tu ostati još neko vrijeme.
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Mudrazija "navodno" vec sve dogovorio sa Zrinjskim
NijeSilaMoc1946 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 08:03eh odakle da počnemo brate?Vanja8 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 07:31Moram priznati da Cvitanovic ima damu, ubaciti dijete od 17 g u finisu tekme u kojoj vodis 0:1...![]()
Pa mogu reci komotno da to ne bi uradio ni jedan trener u PL BiH...
Ja sam se sav oznojio kad sam vidio malog Dizdarevica pored aut linije da se sprema da udje...
Znam da nam je falilo igraca, ali kontam sad ce nekog iskusnijeg uvesti pa praviti rokade pozicija...
Shvatam da Dizdarevic na wing beku nije namjera nekog napadackog pokusaja, ali ipak, dijete debituje sa 17 g u onakvoj rezultatskoj situaciji...
Svaka cast, ja se ne bih usudio...![]()
![]()
![]()
da li je stvarno istina da se Mirvić pakuje?
JuricaSpindl je napisao/la: ↑15 dec 2025, 12:35Mudrazija "navodno" vec sve dogovorio sa Zrinjskim
Taj samo kod nas može doći( ako ga budemo htjeli ili on htio) i nigdje drugo. Stimac je bivši tako da
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], SilaMoc1946 i 35 gostiju.