FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Djuric u Radniku pruza solidne partije, ne treba ga otpisivati, pojacati konkurenciju nazad. Mislim da bi uz Gojkovica bas stasao u dobrog stopera.
Roy Keane mentality.
Na koji nacin bi nas preuzeo Mamic, on moze biti uposlenik i to je to, da bi on usao u vlasnicke strukture morao bi da iskesira Mirvica, vidim da prodaje stan u Mostaru za dva miliona, to znaci da je presao zivjeti u Sarajevo, sad da li nas kupuje ili je zaposlenik to ne znamKarloIvandic je napisao/la: ↑16 dec 2025, 11:08ne znam sta je problem napisati nesto "lose " u vezi kluba. Ovdje se izgleda ne smije nista lose napisati.DoktorXabaras je napisao/la: ↑16 dec 2025, 09:57Izvini prijatelju, al koga briga za to i ne znam kako vam se da uopšte pisati o tom.KarloIvandic je napisao/la: ↑16 dec 2025, 09:23Danas ce biti isplcene plate za 9,10,11 mjesec. 100 posto tqcna informacija.
Izgleda Mirvic definitivno ide u januaru i preuzima nas Mamic. Problem je u parama koje MIrvic trazi. Takodjer problem je i u vezi kredita i hipoteke zgrade u Titovoj.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Mamic-Princ je poveznica, a naravno da ne moze Zoran kupiti klub.Bordo10 je napisao/la: ↑16 dec 2025, 12:53Na koji nacin bi nas preuzeo Mamic, on moze biti uposlenik i to je to, da bi on usao u vlasnicke strukture morao bi da iskesira Mirvica, vidim da prodaje stan u Mostaru za dva miliona, to znaci da je presao zivjeti u Sarajevo, sad da li nas kupuje ili je zaposlenik to ne znamKarloIvandic je napisao/la: ↑16 dec 2025, 11:08ne znam sta je problem napisati nesto "lose " u vezi kluba. Ovdje se izgleda ne smije nista lose napisati.DoktorXabaras je napisao/la: ↑16 dec 2025, 09:57
Izvini prijatelju, al koga briga za to i ne znam kako vam se da uopšte pisati o tom.
Izgleda Mirvic definitivno ide u januaru i preuzima nas Mamic. Problem je u parama koje MIrvic trazi. Takodjer problem je i u vezi kredita i hipoteke zgrade u Titovoj.
Interesantna informacija to da prodaje stan
E cuj Mamic nas preuzima, jes sigurno ce otkupiti Mirvicev dio za 18 miliona....
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
https://www.****/amp/vijest ... km/247306/Hordas1990 je napisao/la: ↑16 dec 2025, 12:55Mamic-Princ je poveznica, a naravno da ne moze Zoran kupiti klub.Bordo10 je napisao/la: ↑16 dec 2025, 12:53Na koji nacin bi nas preuzeo Mamic, on moze biti uposlenik i to je to, da bi on usao u vlasnicke strukture morao bi da iskesira Mirvica, vidim da prodaje stan u Mostaru za dva miliona, to znaci da je presao zivjeti u Sarajevo, sad da li nas kupuje ili je zaposlenik to ne znamKarloIvandic je napisao/la: ↑16 dec 2025, 11:08
ne znam sta je problem napisati nesto "lose " u vezi kluba. Ovdje se izgleda ne smije nista lose napisati.
Interesantna informacija to da prodaje stan![]()
Tu se vidi sve ako radi link
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Koliko su sigurne ove priče što su po forumu da Mirvić ide, ili je ovo mahalska
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Čega se sve nećemo načitati ovde za vrijeme pauze a tek počela.
Da bar hoće početi pripremne utakmice neko je lakše čitati rasprave dali su te utakmice bitne ili ne.
Da bar hoće početi pripremne utakmice neko je lakše čitati rasprave dali su te utakmice bitne ili ne.
Kupio je stan u Sarajevu.Bordo10 je napisao/la: ↑16 dec 2025, 12:53Na koji nacin bi nas preuzeo Mamic, on moze biti uposlenik i to je to, da bi on usao u vlasnicke strukture morao bi da iskesira Mirvica, vidim da prodaje stan u Mostaru za dva miliona, to znaci da je presao zivjeti u Sarajevo, sad da li nas kupuje ili je zaposlenik to ne znamKarloIvandic je napisao/la: ↑16 dec 2025, 11:08ne znam sta je problem napisati nesto "lose " u vezi kluba. Ovdje se izgleda ne smije nista lose napisati.DoktorXabaras je napisao/la: ↑16 dec 2025, 09:57
Izvini prijatelju, al koga briga za to i ne znam kako vam se da uopšte pisati o tom.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ovi imaju preko 800 klubova koji su njihovi članovi, to bi nas nešto moralo usrat pravo
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- napoleon72
- Kontakt:
To bi bio najbolji moguci marketing za klub. 
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ristovski i Ljajić otišli zajedno na odmor. 
- ErosViverosViv
- Kontakt:
al sto cvitanovic rece "ja cu reci samo jednu recenicu" i 4 minute pricao 
-
propoklopac
- Kontakt:
bitno je kenjati oko toga, svi sve znaju..neki jedva cekaju negativu da je preperu, 5 godina u FKS plate se isplacuju na ovaj nacin kao sto ti recehz033 je napisao/la: ↑16 dec 2025, 12:22Neznam čemu polemika opšte oko plata. Svi igrači imaju ugovor gdje je dogovorena tromjesečna isplata. Dakle svaka isplata je uredna i ide u ciklusu od tri mjeseca. Bilo kakva priča tipa nema para nema plata je obična laž i besmislica!KarloIvandic je napisao/la: ↑16 dec 2025, 09:23Danas ce biti isplcene plate za 9,10,11 mjesec. 100 posto tqcna informacija.
Ma nigdje Mirvic nece, de malo odvadite.
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, edgarallanpoe04, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, juka55, NazorUso, sekac i 35 gostiju.
.png)