Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Već 2 zicera 100ka promaši...
Ja ne mogu da vjerujem na kako je niske grane spao Arsenal.Nekad najbolji tim svijeta danas kanta za nabijanje.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Henry je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem na kako je niske grane spao Arsenal.Nekad najbolji tim svijeta danas kanta za nabijanje.

dajte dobar link, ovaj je baniran, barem tako piše.

- frankqqqqq
- Kontakt:
Penal, pu **** mu majku 

- Arsenalisation
- Kontakt:
penal 

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Ovo ako je penal ja sam princ od Welsa.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
bravo gubimo ovo
vjerovatno sa utakmicom i 4poziciju
vjerovatno sa utakmicom i 4poziciju
dzonvejn je napisao/la:dajte dobar link, ovaj je baniran, barem tako piše.![]()
- Arsenalisation
- Kontakt:
Sad je i EL upitna,jer kakav nam raspored slijedi sa ovakvom igrom i sa 3 boda iz narednih 5 tekmi bi bio zadovoljan... 

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
@Arsenalisation vidi se tvoje znanje o fudbalu, cuj njegovo da ih poreda a njihovo da igraju
Pa svi ozbiljniji klubovi vjezbaju odbranu osim Arsenala, igrace kad poredas a sami igraju to ne uspije...
Penal 'presmijesan, sudija isto tako.. 11 utakmica Arsenal nije pobiejdio koliko je on sudio, sudio proslu protiv Tottenhama naravno Tottenham dobio gol koji nije trebao biti, evo i sad..

Penal 'presmijesan, sudija isto tako.. 11 utakmica Arsenal nije pobiejdio koliko je on sudio, sudio proslu protiv Tottenhama naravno Tottenham dobio gol koji nije trebao biti, evo i sad..
Celik!3,2,2.
Onda jesi princ od Walesa.Henry je napisao/la:Ovo ako je penal ja sam princ od Welsa.
Mutavom Gibbsu čovjek pobjegao i onda ga ruši u tandemu sa Ščešnim. Yebem im boga obojici, a Wengeru mater rahljavu. Ja ovo više ne gledam. Odo gledat film mamu im yebem svima tutto completo.
Nedamo ti link.dzonvejn je napisao/la:dzonvejn je napisao/la:dajte dobar link, ovaj je baniran, barem tako piše.![]()
na komu je napravljen penal?
- Arsenalisation
- Kontakt:
Da bi igrao odbranu,prije svega trebas bit' pametan i imat' brze reakcije i razmisljanje,sto nasa odbrana kada gledamo u kompletu nema prije svih Gibbs.Onda tu pricu da oni ne vjezbaju okaci macku o rep,slobodno...AllGunsBlazing je napisao/la:@Arsenalisation vidi se tvoje znanje o fudbalu, cuj njegovo da ih poreda a njihovo da igraju![]()
Pa svi ozbiljniji klubovi vjezbaju odbranu osim Arsenala, igrace kad poredas a sami igraju to ne uspije...

Penal cist kao suza,mada je i nama trebao svirat al' hajd i onako bi nas ubili i sa tim postignutim golom...Jesi l' ono ti govorio i da je Gibbs/Santos bolji od Ekotta?

@donvejn na Bale-u!
edit:prozva ja Bacary-a 1-2

Zadnja izmjena: Arsenalisation, dana/u 26 feb 2012, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
sagna glavurdom.
p.s
prošao mi over 2.5.
p.s
prošao mi over 2.5.

Zadnja izmjena: dzonvejn, dana/u 26 feb 2012, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
- frankqqqqq
- Kontakt:
MR CONFIDENCEEEEEEEEEEEE
Sagna glavom
On nikom osim Chelsea nije dao go glavom.

On nikom osim Chelsea nije dao go glavom.

- Arsenalisation
- Kontakt:
RVP 2-2 

O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- frankqqqqq
- Kontakt:
ROBINE BOŽE ROBINE BOŽEEEE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.