NK Zvijezda Gradačac

zmajevac
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmajevac » 11 mar 2015, 23:23

Steta danas smo prokockali siguran prolaz u polufinale kup-a.Na kraju umjesto da rezultat bude 2-0 za Zvijezdu ,neuvjerljivi Olimpik poravnava.Sto se tice nasih igraca zelje i borbenosti nije falilo,danas bi izdvojio Islamagica i Ordagica koji standardno pruzaju dobre partije i udarna su snaga Zvijezdine ekipe.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 11 mar 2015, 23:59

theboss_RD07 je napisao/la:Slozio bi se oko svega osim Brkica Cardosa i Puljica
Puljic je imao par odlicnih ciscenja i sprijecio je u par navrata ozbiljan napad olimpika
Brkic kakav god da je, 135126126216 puta je bolji od Hadzica. I on je imao par dobrih reakcija, vidi se da je poradio na istrcavanju sto je kod njega uvijek bio najveci problem
Cardoso je imao nekoliko finih poteza, poslao je fin broj dobrih lopti prema naprijed i u drugom poluvremenu je onu njihovu 11-ku stavio u dzep. Jedina zamjerka je kod prekida za 1:1 onu loptu poslao prema Gadzi pa je ovaj navodno 'udario rukom', trebao ju je roknut u aut pa sta bude.
Ruka je bila, ali ono ja npr nikad ne bi svirao, jer niti je bila neka opasna situacija, brazilac je loptu pokusao izbaciti u aut, previse panicno rekao bi, tako da je lopta pogodila Gadzu u ruku a on je nije mogao izbjeci jer je bio preblizu i lopta je prejaka, ali kao sto reko, sudija ne bi pogrijesio da je pustio da se igra nastavi...
A velika steta najvise zbog nacina na koji se primio taj gol, iz nicega, a Zvijezda bila daleko bolja, i umjesto da se povede 2:0, primis gol i vjerovatno ispadas iz kupa, jer igraci su danas ginuli, i dosta se potrosili a ceka ih tesko gostovanje u Travniku pa opet Olimpic, dobra stvar je sto su Gadzo i Stojanov danas manje igrali, pa bi trebali mocu odraditi obje utakmice bez problema, a valjda se vrati i Diata.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 12 mar 2015, 13:27

Evo da i ja prokomentarisem jucerasnju utakmicu
Mislim da ne mozemo biti zadovoljni jer kao prvo pokradeni smo kao i svaki put kao drugo realizacija je prelosa,a i igrali smo s kombiniranim sastavom
Treba malo poraditi na ubacajima i prekidima kako u odbrani tako i u napadu.Sudija zajeb' stvar al' popravit cemo mi to u Sarajevo ;)

A ovaj glavonja Cuic opet sudi pa hocemol ikad dobit postenog sudiju majku mu
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 12 mar 2015, 14:54

Evo dobra vijest ne sudi Cuic :D
Sta je s Ordage zna l' iko ? I hoce li se Diatta oporavit' do sljedece sedmice?
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 mar 2015, 19:30

:lol: :lol: :lol: CUIC SKINUT A UTAKMICA U TRAVNIKU DODIJELJENA OPET JAKUupovicu pa ovaj ce na sopet ukopat
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 12 mar 2015, 20:28

Pa treba reagovati iz kluba da nam nesudi jakupovic ako ima argumenata da nas osteti

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 12 mar 2015, 21:40

Po meni lose su odigrali Haračić i Radovanović.Za ovog prvog i ima opravdanja,ovaj drugi me razočarao.Orao u Zelji.Osim marisanja nista nije pokazao.Dobar za Travnika :D ,neko reče da nije igrao sest mjeseci,pa zbog toga,a to znači da samo formu brusi kod nas :(

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 12 mar 2015, 21:44

desetkamarakane je napisao/la:Pa treba reagovati iz kluba da nam nesudi jakupovic ako ima argumenata da nas osteti
Klub je tu nemoćan.Mada je napravio niz greseka na nasu stranu,ali je njegovo suđenje ocjenjeno prolaznim.Vjerovatno bi bio suspendovan odmah da je Sarajevo osteno suđenjem.Ovako,igraj pa sta dragi Allah da.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 12 mar 2015, 22:48

Izgleda da ovaj Jakupovic trazi javno lincovanje! Kad treba naguziti Zvijezdu vazda njega salju Jer nam vecinom sudi kad igramo protiv Sarajevskih klubova! Tog smrada pratim vec 6 godina ,cak od 2 lige,i konstantno ista prica!
Jakupovicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Pucaju svi filmovi!!!

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 12 mar 2015, 23:07

na koji način se određuje zamjenski sudija(neko izvlačenje ili na neki drugi način)?

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 14 mar 2015, 10:15

Jedna izgubljena utakmica prvenstva,jedna odgodjena i kup jedna remi,dobrih 50-tak hiljada KM u pripremama potroseno TURSKA ovo ono ,cije au pare nije ni bitno bar meni ali kome to treba opravdat,plate mjesecne ,premije ,teren unisten ,unisteno POLA MILIONA MARAKA,sad idu tj danas na spavanje u zenicu,tekma sutra u travniku,pa idu na spavanje u sarajevo znaci nevracaju se kuci ,u srijedu kup olimpic ,i to je nekih 10 hiljada KM svi troskovi,pa sta ocekujem POBJEDE U TRAVNIKU I PROLAZ U POLUFINALE KUPA

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 14 mar 2015, 11:11

desetkamarakane je napisao/la:Jedna izgubljena utakmica prvenstva,jedna odgodjena i kup jedna remi,dobrih 50-tak hiljada KM u pripremama potroseno TURSKA ovo ono ,cije au pare nije ni bitno bar meni ali kome to treba opravdat,plate mjesecne ,premije ,teren unisten ,unisteno POLA MILIONA MARAKA,sad idu tj danas na spavanje u zenicu,tekma sutra u travniku,pa idu na spavanje u sarajevo znaci nevracaju se kuci ,u srijedu kup olimpic ,i to je nekih 10 hiljada KM svi troskovi,pa sta ocekujem POBJEDE U TRAVNIKU I PROLAZ U POLUFINALE KUPA
u Travniku kao što neko reče ni Barcelona ne bi pobijedila(ja bih bio zadovoljan bodom),a što se tiče Olimpica mislim da se neće igrati sa prvom postavom pa možda nije realno očekivati prolazak ;)

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 14 mar 2015, 11:20

Pa ako je tako kako zmaj 348 kaze ,treba ljudima skupit jos malo para pa posle olimpica nek idu za dubrovnik ,lijepo vrijeme suncano prognoziraju

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 14 mar 2015, 12:59

Nema se sta tu kalkulisat.Na svaku se mora ići da se pobijedi,u suprotnom :( .Nebitno da li igras kući ili na strani,jednostavno moras iznad svojih mogućnosti.Nema to vise kome se gostuje i ko ti dolazi,moras ići na pobjedu.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 14 mar 2015, 14:47

desetkamarakane je napisao/la:Pa ako je tako kako zmaj 348 kaze ,treba ljudima skupit jos malo para pa posle olimpica nek idu za dubrovnik ,lijepo vrijeme suncano prognoziraju
eto ja sada ispado babaroga unosim negativnosti :mrgreen: pa bolan,bolan pogledaj kada ih je neko zadnji put dole pobijedio,ljudi jednostavno kada igraju kući idu što bi se reklo u kost i to je način na koji oni godinama opstaju u PL.. Ali da budem iskren ,imam osjećaj da bi sada mogli da srušimo taj negativan niz u Travniku a ako bi izvukli i bod ja bih bio zadovoljan...

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 14 mar 2015, 19:18

Sada sam izgledao Sarajevo-Borac.U utakmici sa Sarajevom daleko smo bolje stajali nego sto je Borac pokazao.Al jbg.da je Hadzić branio za Borac večeras ko zna koliko bi primili.Istina,Marinović je sjajno postavio taktiku.Od Benka,Bilbije i Bekića nema ni sjene onih igrača iz Gradačca.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 mar 2015, 22:36

NKZ07 je napisao/la:Evo dobra vijest ne sudi Cuic :D
Sta je s Ordage zna l' iko ? I hoce li se Diatta oporavit' do sljedece sedmice?
Amer ne igra sutra, ostao je u Gradaccu, ima terapije i mozda se prikljuci ekipi u Sarajevu. Diata je otisao sa ekipom.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 14 mar 2015, 22:49

zmaj348 je napisao/la:
desetkamarakane je napisao/la:Pa ako je tako kako zmaj 348 kaze ,treba ljudima skupit jos malo para pa posle olimpica nek idu za dubrovnik ,lijepo vrijeme suncano prognoziraju
eto ja sada ispado babaroga unosim negativnosti :mrgreen: pa bolan,bolan pogledaj kada ih je neko zadnji put dole pobijedio,ljudi jednostavno kada igraju kući idu što bi se reklo u kost i to je način na koji oni godinama opstaju u PL.. Ali da budem iskren ,imam osjećaj da bi sada mogli da srušimo taj negativan niz u Travniku a ako bi izvukli i bod ja bih bio zadovoljan...
Onako losa Sloboda ih je dobila na pocetku prvenstva, a nakon toga pobjedu su odnjeli i Borac i Zrinjski, dok su po 1 bod im otkinuli Drina i Zeljo. Zasto onda ne biste i vi? ;)

Sretno sutra i volio bih da im uzmete sva 3 boda.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 15 mar 2015, 14:47

sretno momci danas..

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 mar 2015, 14:52

nek je Allah na pomoci.sretno momci i donesite nam tri bobe
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.