AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ne mogu nekako da ostanem imun na ovu izjavu korisnika Rope,ja mislim da tako ide...Pa druze moj citas li ti svoje komentare???taj "bezvezni" Ljajic je nama zabio 2 gola,odbranu napravio presmjesnom...Igrac koji je zabio protekle sezone 10 ak golova,ako ne isto toliko i asist.Eh onda stvarno ne znam,ko je los poznavaoc ja ili ti???ADEM LJAJIC u svijetu fudbala ne tako zvucno ime,isto je to bio i El Shaarawy do prije 2 sezone,kada je sjedio na klupi kako u Genovi tako i kod nas dok je Ibra bio....Znaci momku je malo bilo potrebno prostora...Taj isti Ljajic moze samo napredovati pogotovo u velikom timu,gdje ce preovladavati "zdrava klima" zelja za dokazivanjem,i sta sve ne...Imajuci u vidu da su ti balkanci (Savicevic,Boban pa i Simic) imali uspjesne epizode kod nas,onda ne vidim cemu ne bi i Adem???Po tvojoj nekoj logici bolju smo imali ekipu prosle sezone sa Flaminijem i Ambrom...Nego li moguce pojacanje Ljajic
Ja sam bio jasan i napisao da je to samo moje misljenje. Svidjalo se to nekome ili ne. Ne kazem da je nemoguce da grijesim, ali svejedno ga ne smatram kalibrom za Milan.
Mada je glavna stvar zbog cega sam protiv njega je ta da nam ne treba jos jedan napadac u nizu. Pogotovo jer imamo one bogalje u odbrani, a ovi nasi su poceli vise nego ikada ciganciti oko svakog eura.
Treba sloziti listu prioriteta, Ljajic je tu zadnji. Prosto.

Mada je glavna stvar zbog cega sam protiv njega je ta da nam ne treba jos jedan napadac u nizu. Pogotovo jer imamo one bogalje u odbrani, a ovi nasi su poceli vise nego ikada ciganciti oko svakog eura.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ljajić će ako dođe u Milan demantovat kolegu rope-a, ubijedjen sam u to 
Sto se tice odbrane ja sam ubijedjen da je celo to vec dogovorio samo nas malo drzi u neizvjesnosti
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Sto se tice odbrane ja sam ubijedjen da je celo to vec dogovorio samo nas malo drzi u neizvjesnosti
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Hahaha a kad bi poceli nabrajati ko je trenutno kalibar za ac milan a ko ne,ostali bi na svega mozda 5 igraca....tako da je ljajic od mnogih bolji koje trenutno imamo u ekipi,to je sigurno...po meni samo 2 napadaca imamo u ekip (Faraon i Ballo) dok je jedan krilni (Faraon)...Imamo i 3. napadaca (Pazzo) al dok se on vrati u formu to je vec novembar....Niang po meni nije trenutno kalibar za ac milan,treba mu par godina kaljenja u nekom manjem klubu da bi stekao tu ozbiljnost i potencijal,dok mladi Petagna dok stekne igru za ozbiljniji nivo,to je vec mozda citava jedna sezona....tako da je po meni prioritet taj 1 napadac (Ako se moze takvim smatrati Ljajic)...Sto se odbrane tice zagarantirana mjesta su za Zapatu i Mexesa...Dok ostali se mogu rotirati (Silvestre,vergara (kad se oporavi kao i Bonera),Zaccardo)jeste da je ovo ispod prosjeka,ali eto sta je tu je,ima i gorih od nas....rope11 je napisao/la:Ja sam bio jasan i napisao da je to samo moje misljenje. Svidjalo se to nekome ili ne. Ne kazem da je nemoguce da grijesim, ali svejedno ga ne smatram kalibrom za Milan.![]()
- francobaresi
- Kontakt:
Samo ne znam otkud vam ideja da je Ljajić napadač ?
Takvu nebulozu je moguće samo pročitati na ovim našim smiješnim portalima , Ljaja je igrač koji igra iz napadača , odnosno u Milanu bi najvjerovatnije bio terquartista. On nikad nije bio niti će biti napadač.

Takvu nebulozu je moguće samo pročitati na ovim našim smiješnim portalima , Ljaja je igrač koji igra iz napadača , odnosno u Milanu bi najvjerovatnije bio terquartista. On nikad nije bio niti će biti napadač.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Moze on podjednako dobro odigrat i na AMF i na poziciji drugog napadača. Mislim da bi kod nas više igrao kao AMF.
Il Club più titolato al mondo!
Ljajic je slican faraonu, tj. nesto poput krilnog napadaca s tim da moze igrati i ofanzivnog veznog. Ono sto meni smeta kod njega je sebicnost. Ne volim takve igrace.
A dobro, ako dodje nadam se da ce me razuvjeriti, sta drugo mogu, ionako se ovdje nista ne pitam ja
A dobro, ako dodje nadam se da ce me razuvjeriti, sta drugo mogu, ionako se ovdje nista ne pitam ja

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
... There was MilanIlPrincipe je napisao/la:

- francobaresi
- Kontakt:
Bit' će još takvih generacija aBd. Možda samo svjedoci nastanka jedne nove uspješne ere , ali ovaj put u glavnim ulogama da budu Shaarawy , Balotelli , De Sciglio , Gabriel , Cristante i Petagna.. Nikad se ne zna. 

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- _forzamilan_
- Kontakt:
- IlPrincipe
- Kontakt:
a gdje je Vergara ?francobaresi je napisao/la:Bit' će još takvih generacija aBd. Možda samo svjedoci nastanka jedne nove uspješne ere , ali ovaj put u glavnim ulogama da budu Shaarawy , Balotelli , De Sciglio , Gabriel , Cristante i Petagna.. Nikad se ne zna.

Mastour .. ouuuu

@__forzamilan__ bolja ova

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
Čekat' ćemo da se potpuno adaptiraju na italijanski stil igre , pa ćemo donositi zaključke. Ovi gore navedeni već su pokazali znanje , a neki su tek to počeli pokazivati.IlPrincipe je napisao/la:a gdje je Vergara ?francobaresi je napisao/la:Bit' će još takvih generacija aBd. Možda samo svjedoci nastanka jedne nove uspješne ere , ali ovaj put u glavnim ulogama da budu Shaarawy , Balotelli , De Sciglio , Gabriel , Cristante i Petagna.. Nikad se ne zna.
Mastour .. ouuuu

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
@_forzamilan_ za tebe jedna

- francobaresi
- Kontakt:
Normalna stvar , ipak radi se vjerovatno o dva najpopularnija igrača Serie A. 

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- _forzamilan_
- Kontakt:
Dobre su vam slike
Što se Šarafa tiče taj je momak nešto posebno tako da ova izjava da ne želi nikad napustiti Milan i nije iznenadila. Nije me iznenadila jer kada je potpisivao novi ugovor priča se da je dao bianko papir sa svojim potpisom a da uprava napiše cifru jer mu pare nisu prioritet. Samo se nadam da neće napraviti grešku kako i Sheva i Kaka jer nema igrača da je napustio Milan a da nije zažalio u to sam siguran.

Što se Šarafa tiče taj je momak nešto posebno tako da ova izjava da ne želi nikad napustiti Milan i nije iznenadila. Nije me iznenadila jer kada je potpisivao novi ugovor priča se da je dao bianko papir sa svojim potpisom a da uprava napiše cifru jer mu pare nisu prioritet. Samo se nadam da neće napraviti grešku kako i Sheva i Kaka jer nema igrača da je napustio Milan a da nije zažalio u to sam siguran.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- francobaresi
- Kontakt:
http://acmilanfinance.com/2013/08/02/co ... inability/" onclick="window.open(this.href);return false;
Prije par dana Barbara i Galliani su javnosti predočili plan rada , odnosno razvoja Milana u narednom periodu.
Ko ima vremena neka pročita , obrazloženje je opširno jer obuhvaća sve sektore od juniorskog tima , preko marketinga i jačanja brenda , do rekonstrukcije San Sira odnosno preseljenja sjedišta ekipe iz Vi Turati-a na novu lokaciju. To će se desiti sljedeće godine, kad se otvara novo sjedište sa puno više sadržaja , osnovni clj ovoga je povećanje prihoda u narednim sezonama.
Prije par dana Barbara i Galliani su javnosti predočili plan rada , odnosno razvoja Milana u narednom periodu.
Ko ima vremena neka pročita , obrazloženje je opširno jer obuhvaća sve sektore od juniorskog tima , preko marketinga i jačanja brenda , do rekonstrukcije San Sira odnosno preseljenja sjedišta ekipe iz Vi Turati-a na novu lokaciju. To će se desiti sljedeće godine, kad se otvara novo sjedište sa puno više sadržaja , osnovni clj ovoga je povećanje prihoda u narednim sezonama.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Jesu face.
Mario je vec godinama poznat javnosti zbog svojih bubica, ali ko bi rekao za Stefana, prije i manje od godinu dana je bio ziva nepoznanica, a sada ga svi prepoznavaju i zaustavljaju na ulici.
Doduse sa ovim izgledom i frizurom je tesko mogao proci neprimjetan
, ali mora se priznati da je momak pravi primjer zvijezde i javne licnosti.
Ali neka takvih kod nas, oni dosta doprinose imidzu i popularnosti kluba u svijetu.

Mario je vec godinama poznat javnosti zbog svojih bubica, ali ko bi rekao za Stefana, prije i manje od godinu dana je bio ziva nepoznanica, a sada ga svi prepoznavaju i zaustavljaju na ulici.

Ali neka takvih kod nas, oni dosta doprinose imidzu i popularnosti kluba u svijetu.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.