AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

adi25
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la adi25 » 03 avg 2013, 13:56

ne mogu nekako da ostanem imun na ovu izjavu korisnika Rope,ja mislim da tako ide...Pa druze moj citas li ti svoje komentare???taj "bezvezni" Ljajic je nama zabio 2 gola,odbranu napravio presmjesnom...Igrac koji je zabio protekle sezone 10 ak golova,ako ne isto toliko i asist.Eh onda stvarno ne znam,ko je los poznavaoc ja ili ti???ADEM LJAJIC u svijetu fudbala ne tako zvucno ime,isto je to bio i El Shaarawy do prije 2 sezone,kada je sjedio na klupi kako u Genovi tako i kod nas dok je Ibra bio....Znaci momku je malo bilo potrebno prostora...Taj isti Ljajic moze samo napredovati pogotovo u velikom timu,gdje ce preovladavati "zdrava klima" zelja za dokazivanjem,i sta sve ne...Imajuci u vidu da su ti balkanci (Savicevic,Boban pa i Simic) imali uspjesne epizode kod nas,onda ne vidim cemu ne bi i Adem???Po tvojoj nekoj logici bolju smo imali ekipu prosle sezone sa Flaminijem i Ambrom...Nego li moguce pojacanje Ljajic

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 avg 2013, 14:17

Ja sam bio jasan i napisao da je to samo moje misljenje. Svidjalo se to nekome ili ne. Ne kazem da je nemoguce da grijesim, ali svejedno ga ne smatram kalibrom za Milan. ;)

Mada je glavna stvar zbog cega sam protiv njega je ta da nam ne treba jos jedan napadac u nizu. Pogotovo jer imamo one bogalje u odbrani, a ovi nasi su poceli vise nego ikada ciganciti oko svakog eura.
Treba sloziti listu prioriteta, Ljajic je tu zadnji. Prosto. 8-)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 avg 2013, 14:43

Ljajić će ako dođe u Milan demantovat kolegu rope-a, ubijedjen sam u to :wink:
Sto se tice odbrane ja sam ubijedjen da je celo to vec dogovorio samo nas malo drzi u neizvjesnosti:wink:
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 03 avg 2013, 15:05

rope11 je napisao/la:Ja sam bio jasan i napisao da je to samo moje misljenje. Svidjalo se to nekome ili ne. Ne kazem da je nemoguce da grijesim, ali svejedno ga ne smatram kalibrom za Milan. ;)

Mada je glavna stvar zbog cega sam protiv njega je ta da nam ne treba jos jedan napadac u nizu. Pogotovo jer imamo one bogalje u odbrani, a ovi nasi su poceli vise nego ikada ciganciti oko svakog eura.
Treba sloziti listu prioriteta, Ljajic je tu zadnji. Prosto. 8-)
Hahaha a kad bi poceli nabrajati ko je trenutno kalibar za ac milan a ko ne,ostali bi na svega mozda 5 igraca....tako da je ljajic od mnogih bolji koje trenutno imamo u ekipi,to je sigurno...po meni samo 2 napadaca imamo u ekip (Faraon i Ballo) dok je jedan krilni (Faraon)...Imamo i 3. napadaca (Pazzo) al dok se on vrati u formu to je vec novembar....Niang po meni nije trenutno kalibar za ac milan,treba mu par godina kaljenja u nekom manjem klubu da bi stekao tu ozbiljnost i potencijal,dok mladi Petagna dok stekne igru za ozbiljniji nivo,to je vec mozda citava jedna sezona....tako da je po meni prioritet taj 1 napadac (Ako se moze takvim smatrati Ljajic)...Sto se odbrane tice zagarantirana mjesta su za Zapatu i Mexesa...Dok ostali se mogu rotirati (Silvestre,vergara (kad se oporavi kao i Bonera),Zaccardo)jeste da je ovo ispod prosjeka,ali eto sta je tu je,ima i gorih od nas....

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 avg 2013, 15:09

Samo ne znam otkud vam ideja da je Ljajić napadač ? :?
Takvu nebulozu je moguće samo pročitati na ovim našim smiješnim portalima , Ljaja je igrač koji igra iz napadača , odnosno u Milanu bi najvjerovatnije bio terquartista. On nikad nije bio niti će biti napadač.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 avg 2013, 15:35

Moze on podjednako dobro odigrat i na AMF i na poziciji drugog napadača. Mislim da bi kod nas više igrao kao AMF.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 avg 2013, 16:17

Ljajic je slican faraonu, tj. nesto poput krilnog napadaca s tim da moze igrati i ofanzivnog veznog. Ono sto meni smeta kod njega je sebicnost. Ne volim takve igrace.
A dobro, ako dodje nadam se da ce me razuvjeriti, sta drugo mogu, ionako se ovdje nista ne pitam ja :mrgreen:

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 avg 2013, 16:28

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 03 avg 2013, 17:52

IlPrincipe je napisao/la:slika
... There was Milan :?

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 avg 2013, 17:57

IlPrincipe je napisao/la:slika
Koja generacija :D

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 avg 2013, 18:00

Bit' će još takvih generacija aBd. Možda samo svjedoci nastanka jedne nove uspješne ere , ali ovaj put u glavnim ulogama da budu Shaarawy , Balotelli , De Sciglio , Gabriel , Cristante i Petagna.. Nikad se ne zna. :D
-Rui Costa-

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 03 avg 2013, 18:01

8-)

slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 avg 2013, 18:02

francobaresi je napisao/la:Bit' će još takvih generacija aBd. Možda samo svjedoci nastanka jedne nove uspješne ere , ali ovaj put u glavnim ulogama da budu Shaarawy , Balotelli , De Sciglio , Gabriel , Cristante i Petagna.. Nikad se ne zna. :D
a gdje je Vergara ? :mrgreen:

Mastour .. ouuuu :P

@__forzamilan__ bolja ova 8-)

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 avg 2013, 18:04

IlPrincipe je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:Bit' će još takvih generacija aBd. Možda samo svjedoci nastanka jedne nove uspješne ere , ali ovaj put u glavnim ulogama da budu Shaarawy , Balotelli , De Sciglio , Gabriel , Cristante i Petagna.. Nikad se ne zna. :D
a gdje je Vergara ? :mrgreen:

Mastour .. ouuuu :P
Čekat' ćemo da se potpuno adaptiraju na italijanski stil igre , pa ćemo donositi zaključke. Ovi gore navedeni već su pokazali znanje , a neki su tek to počeli pokazivati. :D
-Rui Costa-

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 03 avg 2013, 18:05

@_forzamilan_ za tebe jedna :D 8-)

slika

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 03 avg 2013, 18:15

Kakva pometnja na ulicama NYC-a :D

slika

slika
Il club piu titolato al mondo!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 avg 2013, 18:17

Normalna stvar , ipak radi se vjerovatno o dva najpopularnija igrača Serie A. :D
-Rui Costa-

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 03 avg 2013, 18:56

Dobre su vam slike 8-)

Što se Šarafa tiče taj je momak nešto posebno tako da ova izjava da ne želi nikad napustiti Milan i nije iznenadila. Nije me iznenadila jer kada je potpisivao novi ugovor priča se da je dao bianko papir sa svojim potpisom a da uprava napiše cifru jer mu pare nisu prioritet. Samo se nadam da neće napraviti grešku kako i Sheva i Kaka jer nema igrača da je napustio Milan a da nije zažalio u to sam siguran.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 avg 2013, 19:38

http://acmilanfinance.com/2013/08/02/co ... inability/" onclick="window.open(this.href);return false;

Prije par dana Barbara i Galliani su javnosti predočili plan rada , odnosno razvoja Milana u narednom periodu.
Ko ima vremena neka pročita , obrazloženje je opširno jer obuhvaća sve sektore od juniorskog tima , preko marketinga i jačanja brenda , do rekonstrukcije San Sira odnosno preseljenja sjedišta ekipe iz Vi Turati-a na novu lokaciju. To će se desiti sljedeće godine, kad se otvara novo sjedište sa puno više sadržaja , osnovni clj ovoga je povećanje prihoda u narednim sezonama.
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 avg 2013, 20:11

Jesu face. 8-)

Mario je vec godinama poznat javnosti zbog svojih bubica, ali ko bi rekao za Stefana, prije i manje od godinu dana je bio ziva nepoznanica, a sada ga svi prepoznavaju i zaustavljaju na ulici. :D Doduse sa ovim izgledom i frizurom je tesko mogao proci neprimjetan :mrgreen: , ali mora se priznati da je momak pravi primjer zvijezde i javne licnosti.
Ali neka takvih kod nas, oni dosta doprinose imidzu i popularnosti kluba u svijetu. 8-)

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.