FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šteta što lupaju
Nema nazad
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ugasio čovjek Instagram, kontaju ljudi gotovo, kraj.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Prošle godine sam spominjao Gizu, ode čovjek u Sturm, a mogao ss dovesti.H8Z7 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:14Nakon danasnje vijesti u vezi potencijalnog odlaska Gulisahvilia malo sam pretrazio neke igrace i ova dva mi djeluju zanimljivo.
https://www.transfermarkt.com/saba-samu ... er/1077437
https://www.transfermarkt.com/gizo-mama ... ler/724965
Sta vi mislite, kako vam se cine?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Valjda smo sad svi shvatili da je jedini ispravan put onaj kojim idu Horde Zla i da svi mi sa ostalih tribina trebamo njih slijediti.
Momci nisu odusatali a bili smo na početku u većem kanalu nego željezničari.
Podrška je jedino što mi možemo dati a ona se na kraju uvjek u dobrom vrati.
Ne kontam tvoju teoriju. Kakve veze ima horde zla sa ulaskom u formu. Logicno je bilo da ce nekad i proigrati a nisu jedino horde zla vjerovale, koliko ja znam dolazili su ljudi i na istok i na zapad. Ponekad prosto ne vjerujem kakve se gluposti sve ovde valjaju!DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 dec 2025, 20:01Valjda smo sad svi shvatili da je jedini ispravan put onaj kojim idu Horde Zla i da svi mi sa ostalih tribina trebamo njih slijediti.
U novi boj ...
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Da ti isti ljudi su sa zapada i istoka igračima jeb.avali majke i gađali grudvama a po tvom stavu si vjerovatno jedan od takvih. Na derbiju se jasno vidjelo koga su igrači pozdravili prije početka utakmice, tako da zamoliću te zaobiđi moj komentar.hz033 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 20:30Ne kontam tvoju teoriju. Kakve veze ima horde zla sa ulaskom u formu. Logicno je bilo da ce nekad i proigrati a nisu jedino horde zla vjerovale, koliko ja znam dolazili su ljudi i na istok i na zapad. Ponekad prosto ne vjerujem kakve se gluposti sve ovde valjaju!DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 dec 2025, 20:01Valjda smo sad svi shvatili da je jedini ispravan put onaj kojim idu Horde Zla i da svi mi sa ostalih tribina trebamo njih slijediti.
Nemoj krivo navoditi ono sto sam ti komentarisao niti pogresno tumaciti. Ja sam ti samo rekao da nisu horde zla jedini u podrsci a da sve to skupa nema nikakve veze sa formom igraca koja je napokon dosla na nivo kakav treba da bude. Dakle, samo sam ti htjeo reci da ti je onaj post malo besmislen.DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 dec 2025, 20:41Da ti isti ljudi su sa zapada i istoka igračima jeb.avali majke i gađali grudvama a po tvom stavu si vjerovatno jedan od takvih. Na derbiju se jasno vidjelo koga su igrači pozdravili prije početka utakmice, tako da zamoliću te zaobiđi moj komentar.hz033 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 20:30Ne kontam tvoju teoriju. Kakve veze ima horde zla sa ulaskom u formu. Logicno je bilo da ce nekad i proigrati a nisu jedino horde zla vjerovale, koliko ja znam dolazili su ljudi i na istok i na zapad. Ponekad prosto ne vjerujem kakve se gluposti sve ovde valjaju!DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 dec 2025, 20:01Valjda smo sad svi shvatili da je jedini ispravan put onaj kojim idu Horde Zla i da svi mi sa ostalih tribina trebamo njih slijediti.
Lp
U novi boj ...
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Horde Zla su bile jedine u podržci, jedino sa te tribine nije bilo psovki, zviždanja, gađanja jeb.avanja majki i šta svega još a dovojno je samo spomenuti Nišiće ili bar pogledati onaj video da vidimo šta su sve prošle i proživjele zbog te podrške.hz033 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 20:45Nemoj krivo navoditi ono sto sam ti komentarisao niti pogresno tumaciti. Ja sam ti samo rekao da nisu horde zla jedini u podrsci a da sve to skupa nema nikakve veze sa formom igraca koja je napokon dosla na nivo kakav treba da bude. Dakle, samo sam ti htjeo reci da ti je onaj post malo besmislen.DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 dec 2025, 20:41Da ti isti ljudi su sa zapada i istoka igračima jeb.avali majke i gađali grudvama a po tvom stavu si vjerovatno jedan od takvih. Na derbiju se jasno vidjelo koga su igrači pozdravili prije početka utakmice, tako da zamoliću te zaobiđi moj komentar.hz033 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 20:30
Ne kontam tvoju teoriju. Kakve veze ima horde zla sa ulaskom u formu. Logicno je bilo da ce nekad i proigrati a nisu jedino horde zla vjerovale, koliko ja znam dolazili su ljudi i na istok i na zapad. Ponekad prosto ne vjerujem kakve se gluposti sve ovde valjaju!
Lp
Gdje sam ja napisao da su navijači zaslužni za podizanje forme? Evo da budem precizniji forma je prolazna bit će i na proljeće uspona i padova ali da naša podrška i sa ostalih tribina treba biti konstantna kao što je sa sjeverne tribine.
Imamo kvalitet koji je konačno došao do izražaja i ne trebamo od njega odustajat ubog jednog ili dva loša rezultata.
Pogotovo ona nezaboravna podrska kad su horde optuzile klub za namjestanje utakmice, osvajanje kupa i bojkota proslave. Svaka im cast na toj podrsciDoktorXabaras je napisao/la: ↑17 dec 2025, 21:13Horde Zla su bile jedine u podržci, jedino sa te tribine nije bilo psovki, zviždanja, gađanja jeb.avanja majki i šta svega još a dovojno je samo spomenuti Nišiće ili bar pogledati onaj video da vidimo šta su sve prošle i proživjele zbog te podrške.hz033 je napisao/la: ↑17 dec 2025, 20:45Nemoj krivo navoditi ono sto sam ti komentarisao niti pogresno tumaciti. Ja sam ti samo rekao da nisu horde zla jedini u podrsci a da sve to skupa nema nikakve veze sa formom igraca koja je napokon dosla na nivo kakav treba da bude. Dakle, samo sam ti htjeo reci da ti je onaj post malo besmislen.DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 dec 2025, 20:41
Da ti isti ljudi su sa zapada i istoka igračima jeb.avali majke i gađali grudvama a po tvom stavu si vjerovatno jedan od takvih. Na derbiju se jasno vidjelo koga su igrači pozdravili prije početka utakmice, tako da zamoliću te zaobiđi moj komentar.
Lp
Gdje sam ja napisao da su navijači zaslužni za podizanje forme? Evo da budem precizniji forma je prolazna bit će i na proljeće uspona i padova ali da naša podrška i sa ostalih tribina treba biti konstantna kao što je sa sjeverne tribine.
Imamo kvalitet koji je konačno došao do izražaja i ne trebamo od njega odustajat ubog jednog ili dva loša rezultata.
Trenutno korisnika/ca: Napapijri, nedimmmm1337 i 28 gostiju.

.png)