PitarBordo je napisao/la:Naravno da fino zvuči "želimo naš stadion da gradimo"... Ali gledajmo realno - šta je sa Kampom prije svega? Je li to to? Ili ulazimo da gradimo i stadion od 15.000 mjesta dinamikom kojom je kamp rađen? Koji je trenutno brat-bratu uvrhglave na 40%.FrancescoTotti je napisao/la:Ne znam, meni ovo fino zvuci i ne baca mi na ublehasku.
Nasi su fino n sastanku sa opcinom rekli da zele lokaciju za stadion, sumnjam da je to kusturica ikad uradio..
Iskreno ova priča je prežvakana, i Kusturica i oni prije njega su imali X sastanaka sa Općinom i ovakvih i onakvih prijedloga i zahtjeva bilo u zadnjih 20 godina.
Dok ne vidim kupljeno zemljište i konačan render stadiona ispred na tabli, ne vidim razloga da vjerujem ovima kad nisam ni Kusturici vjerovao što se tiče stadiona, to da je tako "lako" eto ne bi ga ovi prije barem započeli kao što su kamp započeli pa makar da se ugrade.
Valjda prenesu i nama pa da i mi znamo.eđutim, da li će to biti rekonstrukcija postojećeg stadiona ili će se tražiti nova lokacija na kojoj ćemo početi igradnju vlastitog stadiona - uskoro će se znati”