Premijer liga BiH - aktuelno

zastitaIdentiteta
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la zastitaIdentiteta » 20 okt 2025, 08:56

MikiPirs je napisao/la:
20 okt 2025, 08:27
Nemam ja sta da se pravdam bilo kome, i molim te bez ovog “čak”, gledam sta se desava i ono sto je lopovluk to je lopovluk, ono sinoc je faul u napadu, objasnio sam zasto.
Nije, i objasnio sam ti zašto.
MikiPirs je napisao/la:
Mene samo zanima, zasto se ovolika halabuka nije podigla zbog utakmice Zeljo-Posusije, samo 24h prije Borac-Velez, niko ne spominje crveni za Zelju sto nije dosudjen i penal za Posusije sto njje sviran, to nista? Nema clanaka, snimaka i ostalih pizdarija, ne znam da je bilo cetiri posta na tu temu, a sve posteni.
Koji crveni i penal? Više kontakta bilo sinoć kod vašeg gola. Momku pobjegla lopta i flopao bi i da je leptira na dresu osjetio. Prije je njemu žuti.
Bilo i članaka i snimaka. I jasna je situacija. Od pjetlića se ne svira ono.
Combattente87 je napisao/la:
20 okt 2025, 08:39
Pa care naravno da neće Sarajevski mediji pisati članke o tome, isto kao i naši što neće protiv Borca...A i svakako objektivnost FBIH medija je nešto kao i američka propaganda, tako da se ne trebaš na to obazirati ako si iole pametan!
Ti si inače poprilično regularan lik ovdje, ne kontam što ti ovakve gluposti trebaju.
Pošteno, pa kako bude.

Riquelme
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme » 20 okt 2025, 09:01

Čuj ovog "pobjegla lopta i flopao"

😂
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 20 okt 2025, 09:04

Halo Miki Pitagora kako ti u pravu i tvoji teoremi i grafike,a sudija se izvinjava sto je pogrijesio? Hahahaja

Pitagora alo hahahah

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 20 okt 2025, 09:05

Riquelme je napisao/la:
20 okt 2025, 09:01

😂
Je li se smijes zbog rjecnika ili ?
Objasnjava situaciju kod navodnog crvenog za vas.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 20 okt 2025, 09:05

On objasnio zašto je faul ovamo se sudija izvinjava imaginarnom Ibri Rahimiću da je pogriješio :rol:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 20 okt 2025, 09:07

Hoće li se ikad desiti da oštete Borac ili Zrinjski ?
Evo jedna situacija zadnje 4 godine. Kako to da sudije nikad bas nikad u njihovu štetu nisu pogriješile ? Mislim simptomatično je, sva ova priča sudije griješe tu padne u vodu. Iste sudije sude, kako nikad ne pogriješe recimo svirnu Borcu nepostojeći crveni, penal, daju im žuti ni zbog čeg, ne sjećam se auta **** neispravno dosuđenog.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 20 okt 2025, 09:12

zastitaIdentiteta je napisao/la:
20 okt 2025, 08:56
MikiPirs je napisao/la:
Nemam ja sta da se pravdam bilo kome, i molim te bez ovog “čak”, gledam sta se desava i ono sto je lopovluk to je lopovluk, ono sinoc je faul u napadu, objasnio sam zasto.
MikiPirs je napisao/la:
Mene samo zanima, zasto se ovolika halabuka nije podigla zbog utakmice Zeljo-Posusije, samo 24h prije Borac-Velez, niko ne spominje crveni za Zelju sto nije dosudjen i penal za Posusije sto njje sviran, to nista? Nema clanaka, snimaka i ostalih pizdarija, ne znam da je bilo cetiri posta na tu temu, a sve posteni.
Koji crveni i penal? Više kontakta bilo sinoć kod vašeg gola. Momku pobjegla lopta i flopao bi i da je leptira na dresu osjetio. Prije je njemu žuti.
Pa care naravno da neće Sarajevski mediji pisati članke o tome, isto kao i naši što neće protiv Borca...A i svakako objektivnost FBIH medija je nešto kao i američka propaganda, tako da se ne trebaš na to obazirati ako si iole pametan!
Ti si inače poprilično regularan lik ovdje, ne kontam što ti ovakve gluposti trebaju.
Kako ce biti normalan kad podrzava ovo, to ti mislis da je dobar, svaki ce.talj od tamo se samo prikriva nema normalnih.
Fk Željezničar.

Riquelme
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme » 20 okt 2025, 09:14

jurisicduska je napisao/la:
20 okt 2025, 09:05
Riquelme je napisao/la:
20 okt 2025, 09:01

😂
Je li se smijes zbog rjecnika ili ?
Objasnjava situaciju kod navodnog crvenog za vas.
Jel tebi ondje igrač flopao ili ga Sedorf vukao sa 2 ruke?

Stoper izgubi loptu, vuce ovoga s 2 ruke i mi zbog klupske pristrasnosti okrecemo pricu da je ovaj pao sam od sebe..

Čist crveni karton i kraj price.
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 20 okt 2025, 09:21

Pablo11 je napisao/la:
20 okt 2025, 09:12
20 okt 2025, 08:56
MikiPirs je napisao/la:
MikiPirs je napisao/la:
Kako ce biti normalan kad podrzava ovo, to ti mislis da je dobar, svaki ce.talj od tamo se samo prikriva nema normalnih.
Ponoviću, a možeš i pročitati iznad, NIKO IZ BL SA OVOG FORUMA NE PODRŽAVA NEREGULARNOSTI !
Druga stvar je što nam pišete najgnusnije stvari pa vam odgovorimo i podbodemo...
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 20 okt 2025, 09:23

20 okt 2025, 09:07
Evo jedna situacija zadnje 4 godine. Kako to da sudije nikad bas nikad u njihovu štetu nisu pogriješile ? Mislim simptomatično je, sva ova priča sudije griješe tu padne u vodu. Iste sudije sude, kako nikad ne pogriješe recimo svirnu Borcu nepostojeći crveni, penal, daju im žuti ni zbog čeg, ne sjećam se auta **** neispravno dosuđenog.
Naćiću ti bar 10 situacija gdje je Borac pokreden, ali šta to vrijedi sada !?

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 20 okt 2025, 09:24

Ovo kolo obiljezile su sljedece sudijske pogreske:

Zeljo-Posusje: sudac propustio iskljuciti igraca Zelje radi prekrsaja kao posljednjeg igraca odbrane

Radnik-Sarajevo: sudac propustio izreci drugu javnu opomenu u 2.pol igracu Radnika radi povlacenje protivnickog igraca rukom sa zemlje

Borac-Velez: neopravdano ponisten pogodak Veleza u 1.pol

TOSK-Celik: neopravdano dosudjen kazneni udarac za Tosk, igranje rukom je bilo van kaznenog prostora. Univerzalna pravda je zadovoljena time sto kazneni udarac nije realizovan.
tuzlanska Sloboda

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 20 okt 2025, 09:26

TOŠK i Čelik nemaju šta tražiti na ovoj temi.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 20 okt 2025, 09:30

20 okt 2025, 09:23
Sta ces bolan naci 10 situacija. Ovo ce se kad tad odbit o glavu, vjeruj mi.

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 20 okt 2025, 09:35

MukiBek je napisao/la:
20 okt 2025, 09:30
Eto mi nismi svjesni.....

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 20 okt 2025, 09:36

Sta Banjalucani misle o ovom Borcu pokazuje i broj gledatelja na Gradskom. Vodeci tim na tabeli,bori se za prvaka,u gradu od nekih 200.000 stanovnika na stadionu ne bude vise od 3,4 hiljade. Tako da sam ja siguran da se ovo gadi i velikom broju gradjana BL.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 20 okt 2025, 09:36

MukiBek je napisao/la:
Volio bih vidjeti ovih 10 situacija u zadnje 4 sezone. :kafa:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 20 okt 2025, 09:37

20 okt 2025, 08:00
ik0ik0 je napisao/la:
20 okt 2025, 07:24
Orvel je napisao/la:
20 okt 2025, 00:01
Ma ovo bi se svima desilo protiv borca. Smijesno je vise i komentarisati ovakve stvari.
Ja lako mogu shvatiti ljude iz klubova koji nemilosrdno kroje ligu po svom ćeifu, njima je to biznis i pare. Ali nikako da shvatim ovu grupu navijača koja to još uvijek prati i podržava. Ono, u čemu je fazon veseliti se ukradenoj tituli? Yeey, mi imamo bolje lopove od vas, nas politika više stoji nego vas?
Pratio sam Borac kada smo igrali kikiriki ligu, pratio sam ga kad smo osvajali prenstvo i kupove, pratiću ga uvijek, ali nikada neću podržavati lopovluk !
Ovako ti razmišlja 99% Banjalučana !
Čak i ovaj Miki Pirs je protiv lopovluka, i ovo što ponekad pokušava opravdati neopravdano je više iz ljubavi prema Borcu nego podrški lopovluku !
Ja sam ubijeđen da je bilo ko od vas na našem mjestu da bi se identično ponašao kao mi, čak sam ubijeđen da bi vjerovatno i gori bili, jer bilo je primjera gdje ste poslje očiglednih poklona Vice i kompanije odmah likovali (Pitari), tako da, nikad nemoj da sudiš nekome i komentarišeš ako se i sam nisi našao u takvoj situaciji.
Što se tiče utakmice, Velež je juče mogao lagano pobijediti samo da su malo bolji u realizaciji, jedino ako je i Šiškovski lopov što je odbranio 4 zicera....
Dinamo je slavio naslove pred 300 gledatelja jer je svima bilo jasno kako je osvojeno. Borac je slavio titule pred polupraznim stadionom. Shvaćam ja da ima navijača koji ne podržavaju lopovluk i kriminal, jednostavno, kad znaš da si pobjedio jer te sudac gurao, nema tu emocije, nema se tu šta slaviti. Ali ne shvaćam ovih dinamovih 300 ili borčevih 500-1000 koji dođu na stadion i slave pobjedu/titulu koja je osvojena na način koji nema nikakve veze sa sportom. Stvarno ne shvaćama što obični navijač ima od sporta osim emocija, a ne znam kako ti emocije, nebitno jel sreće ili tuge mogu proraditi ako vidiš da je utakmica naštimana.

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 20 okt 2025, 09:39

20 okt 2025, 09:35
MukiBek je napisao/la:

Eto mi nismi svjesni.....
Ne, ne, niste vi svjesni. Ovdje se radi o tome da se liga prvaka mora igrati jer se tako najlakse dodje do grupne faze, a tu ce se pare pokrasti. A vi navijaci od toga na kraju ce gledati Borac u drugoj ligi.

zastitaIdentiteta
Kontakt:

Post Postao/la zastitaIdentiteta » 20 okt 2025, 09:41

Riquelme je napisao/la:
20 okt 2025, 09:14

Stoper izgubi loptu, vuce ovoga s 2 ruke i mi zbog klupske pristrasnosti okrecemo pricu da je ovaj pao sam od sebe..

Ne znam koji sport ti pratiš. Flop znači osjetio kontakt i pao. Sam od sebe jeste pao, neovisno o kontaktu, kada je lopta bila circa 5m od njeg. Imaš na stranici HŠK Posušje, gledaj 100x on repeat, 100x se vidi ista stvar. Vidi da ne može stići, Muftić je već bliži, osjeti ruku, u trku pada.

slika
Pošteno, pa kako bude.

itatabisine
Kontakt:

Post Postao/la itatabisine » 20 okt 2025, 09:52

20 okt 2025, 09:41
Riquelme je napisao/la:
20 okt 2025, 09:14

Ne znam koji sport ti pratiš. Flop znači osjetio kontakt i pao. Sam od sebe jeste pao, neovisno o kontaktu, kada je lopta bila circa 5m od njeg. Imaš na stranici HŠK Posušje, gledaj 100x on repeat, 100x se vidi ista stvar. Vidi da ne može stići, Muftić je već bliži, osjeti ruku, u trku pada.

slika

Sudija da je dosudio prekrsaj bio bi siguran crveni karton, medjutim ocigledno je procjenio da nije bilo jaceg intenziteta za prekrsaj.

Posto sam bio na sjeveru i ovo se desilo ispred mene mogu reci da je igrac Posusja prelako pao, ali mi je cudna situacija bila da se je i VAR-om provjeravala ova situacija, jer je glavni nesto osluskivao u slusalicama.

Ovo je situacija 50/50 gdje je mogao svirati faul i automatski crveni jer je bio zadnji igrac odbrane, ali je ocigledno procjenio da nije 100% siguran u napravljeni prekrsaj i zato je samo odmahnuo rukom da se igra nastavi.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: RaymondRed, Zaboljesutra, Zigazaga i 37 gostiju.