Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Nema šanse da dovedemo Kalafiorija, Bolonja će tražiti 80 miliona nakon Eura
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ako nastavi ovako ispadati, nek slave ako ga prodaju za 20BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 21:40Nema šanse da dovedemo Kalafiorija, Bolonja će tražiti 80 miliona nakon Eura
Di lorenzo nam treba. Pravi juve stilo bek....
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Šteta nadamo sam se Fadžoliju barem deset minuta, valjda bude u narednim utakmicama
MANIJACI JUG 1987
Chiesa se drzao za sve udove prije nego je izasao, tipujem neku zadnju lozu do kraja ep i cca 3 mjeseca out.
Jos jednom se sjetim Allegria koji je tvrdio da Chiesa ne može igrati desno. Kakva neznalica.
Povrijeđen je za ovu, igrao bi sigurno.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 23:00Šteta nadamo sam se Fadžoliju barem deset minuta, valjda bude u narednim utakmicama
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Slazem se..According to a report from Football Italia, Juventus could offer Kean to Atletico Madrid in exchange for Morata, with both clubs potentially opting for a player swap rather than a cash deal.

40m je klauza...bolje uloziti pare u nekoga drugog..ovoga uzeti slijedece godine..neka odigra covjek CL u Bologni, zasluzio je..Juventus is interested in signing some of Bologna’s standout players, with Joshua Zirkzee being one of their targets due to his impressive performances in Serie A over the past year. Zirkzee has a release clause in his contract, which makes him an attractive option for Juventus.
However, Bologna is not keen on selling. According to a report on Tuttojuve, Bologna is now taking proactive steps to keep Zirkzee. They have offered him a new contract that includes a salary increase to 3 million euros per season, significantly more than his current earnings.
Samuel Iling-Junior is said to want “guarantees” from Aston Villa before agreeing a transfer from Juventus.
Juventus has shown interest in acquiring promising defender Alessandro Buongiorno, but Torino is adamant about not selling him.
Danas je malo podbacio, ali dobro, mlad je..Juventus sporting director Cristiano Giuntoli hasn’t given up his pursuit of Bologna defender Riccardo Calafiori despite the Italian’s substantial price tag. According to Calciomercato, Giuntoli will fight tooth and nail until the end of the summer to lure the former Basel rearguard to Turin.
Even if the deal falls through this summer, Juventus would wait for Calafiori for another year. It would work even better for the Allianz Arena outfit.
Inace, samo da pohvalim FIGC za stil odjela u selektora, jako mi se svidja ono Italia na ledjima

Ne znam ni sam ko lijepi one gluposti po rukavima na dresovima...sve se odlijepilo, pohvalio bih i te "majstore"...

Lijepo je ustediti 100 evrica, k'o kad su premije na EP malesne..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Chiesa fantastican sinoc ...Mvp utakmice ...al bolje ga otjerat i dovesti za 60 mil. Greenwooda.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ja bih više volio kada bi zaganjali Belanovu iz Torina, 24 godine idealno da ga dovedemo na desnog beka
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pa trebalo se desiti da nije Kean smecar pao na medicinskom, to bi olakšalo transfer.
Inace, Calafiori je fundamentalan ako stvaranje ekipe posmatramo iz italijanske vizure, defanzivni stub, zna povuci, puno bitnije je njega dovesti od nahajpanog Koopmeinersa. Ali postaje kasno, uletit ce tu Englezi.
Inace, Calafiori je fundamentalan ako stvaranje ekipe posmatramo iz italijanske vizure, defanzivni stub, zna povuci, puno bitnije je njega dovesti od nahajpanog Koopmeinersa. Ali postaje kasno, uletit ce tu Englezi.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ja sam za Zirkzea jer je nepredvidiv na terenu
MANIJACI JUG 1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nikad prezaljeni Draguşin.
Dali su sansu trnokopu Demiralu, a ovom nisu mogli.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Strašan jebote, mi ostavili Ruganija i doveli Gatijatuzlak1987 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 16:31Nikad prezaljeni Draguşin.

MANIJACI JUG 1987
Sta bi s tim Pogbinim ljubimcemtuzlak1987 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 16:31Nikad prezaljeni Draguşin.

Igra s Neymarom.
Ali najjaca je ova naknadna pamet, Demiral s 21 je bio Nesta za Dragusina. Lahko mozemo naci postove u kojima se kritikuje ovdje nakon one 1-2 utakmice sto je ulazio, moguće cak od Tuzlaka.
Ali najjaca je ova naknadna pamet, Demiral s 21 je bio Nesta za Dragusina. Lahko mozemo naci postove u kojima se kritikuje ovdje nakon one 1-2 utakmice sto je ulazio, moguće cak od Tuzlaka.
#MaxOUT
#MaxOUT
Demiral je od prvog dana bio sirovina u pravom smislu te riječi, takav je i ostao! Blaze receno, nije bio dovoljno pametan da kontroliše agresivnost! Cuj trnokop

Max Allegri
Al cuj igra s Neymarom
S 24 god pobjego da dominira kozojebskom ligom ...velikan nea sta

S 24 god pobjego da dominira kozojebskom ligom ...velikan nea sta

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.