Izgubio sam se u tastini praznine koju vi ovde namecete kao dominantni oblik ponasanja.Trequartista je napisao/la:Sad me zbunjuješ, zar FIGC nije u rukama Juventusa? I ti fakat više ne znaš šta pišeš...
Oprosti mi kralju trolovanja, na neukosti.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Izgubio sam se u tastini praznine koju vi ovde namecete kao dominantni oblik ponasanja.Trequartista je napisao/la:Sad me zbunjuješ, zar FIGC nije u rukama Juventusa? I ti fakat više ne znaš šta pišeš...
Trequartista je napisao/la:Sad me zbunjuješ, zar FIGC nije u rukama Juventusa? I ti fakat više ne znaš šta pišeš...
Ljubi Begu ruku i Beg će da te uputi!MaGiCa je napisao/la:
Izgubio sam se u tastini praznine koju vi ovde namecete kao dominantni oblik ponasanja.
Oprosti mi kralju trolovanja, na neukosti.
Gde si @Yucco, 1 intelektualna gromadoYucca je napisao/la: Pogubio se on odavno![]()
Samo pametuje beze
Trequartista je napisao/la: Ljubi Begu ruku i Beg će da te uputi!

Nisam pratio to nikako. Vidim samo da je bilo 1:1 ... dobar rezultat za Lazio, ali se ovakav Milan mozda i mogao pobijediti. Vidi brate Verone al kida, tako i Lazio trebaJTS je napisao/la:@ Advokat
nisi komentarisao Lazio, da čujem komentar
lako tebi kad za dva kluba navijaš, Lazio kiksa, Juve četiri komadaL'Avvocato je napisao/la:Nisam pratio to nikako. Vidim samo da je bilo 1:1 ... dobar rezultat za Lazio, ali se ovakav Milan mozda i mogao pobijediti. Vidi brate Verone al kida, tako i Lazio trebaJTS je napisao/la:@ Advokat
nisi komentarisao Lazio, da čujem komentar
igrac koji je jako puno dao klubu i vodio ga do prve titule ne zasluzuje ovakve komentare, realnoOmarSivori je napisao/la:A tek prodaja Matria
Ako Catania ispadne ja prošetam go Knez Mihailovom ulicomJTS je napisao/la:mislim da će Catania, Livorno i Sassuolo u Serie Bmoja prognoza
neka ispadne Catania, jeb'o im Argentinci mater
svakako mi je Palermo gotivniji klub
Ma pusti ovo. Realno, Milan bi puno više bodova osvojio bez trenera nego sa onom ublehom na klupi. Odnosno, vjerovatno bi bolje izgledali bez stopera. Jer ovi igrači koji igraju te pozicije blage veze nemaju, zbog njih je Milan sigurno izgubio 10-ak bodova ove sezone. Tu je problem, a ne u sudijama ili nekome drugom.muxa je napisao/la:Da se malo zabavimo![]()
Ecco la classifica senza torti:
ROMA* 27 (=)
FIORENTINA 21 (+3)
JUVENTUS 21 (-4)
NAPOLI 19 (-6)
INTER 18 (-1)
MILAN 18 (+6)
VERONA 17 (-2)
TORINO 14 (+3)
UDINESE 14 (+1)
LAZIO 13 (-2)
ATALANTA 13 (=)
SAMPDORIA 11 (+2)
LIVORNO 10 (+1)
PARMA 10 (-2)
GENOA 9 (-2)
BOLOGNA 8 (-1)
SASSUOLO 8 (+2)
CAGLIARI 7 (-3)
CATANIA 6 (=)
CHIEVO* 4 (=)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.