FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Bosanski zmaj
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Bosanski zmaj » 27 dec 2012, 02:48

Mancini je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Nijaz nece ni u Gorazde,ni u Bihac, niti ce gdje otici iz Sarajeva, on se samo bavi marketingom preko zime da bi bio u centru paznje.Inace i njegova firma Europlakat je marketinska firma pa je naucio covjek kako se to radi.Sve sto ovo radi je dobro osmisljen plan,kako bi sebi podigao cijenu u BiH i ispade na kraju, kako ga svi mole da preseli svoj vjestacki klub u neki grad.
Na kraju ce mu izgovor za Gorazde,Bihac ili sl gradove biti kako su stadioni neuslovni za igranje u Pl,kako opstine nisu dale cvrstu garancije da ce rekonstruisati stadione, tako da je on odustao od preseljenja.
Zato gospoda iz Gradačca zna ko je vještački klub a ko nije.Oni su prirodni. :o
Mi smo osnovani 1922 godine, klub je po zavrsetku ove polusezone na prigodan nacin proslavio 90 rodjendan.Mi smo u Gradaccu ponosni na svoju Zvijezdu i ovaj klub nikada nije niti ce biti vjestacki jer ima tradiciju dugu 90 godina iako je klub kroz svoju historiju igrao u zonskoj,sreskoj,republickoj a evo sada i Premijer ligi.
Ljudi u Gradaccu su bodrili i navijali za Zvijezdu ne bitno u kojem rangu takmicenja je ona igrala i tako ce biti i u buduce.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 dec 2012, 03:36

Bosanski zmaj je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Nijaz nece ni u Gorazde,ni u Bihac, niti ce gdje otici iz Sarajeva, on se samo bavi marketingom preko zime da bi bio u centru paznje.Inace i njegova firma Europlakat je marketinska firma pa je naucio covjek kako se to radi.Sve sto ovo radi je dobro osmisljen plan,kako bi sebi podigao cijenu u BiH i ispade na kraju, kako ga svi mole da preseli svoj vjestacki klub u neki grad.
Na kraju ce mu izgovor za Gorazde,Bihac ili sl gradove biti kako su stadioni neuslovni za igranje u Pl,kako opstine nisu dale cvrstu garancije da ce rekonstruisati stadione, tako da je on odustao od preseljenja.
Zato gospoda iz Gradačca zna ko je vještački klub a ko nije.Oni su prirodni. :o
Mi smo osnovani 1922 godine, klub je po zavrsetku ove polusezone na prigodan nacin proslavio 90 rodjendan.Mi smo u Gradaccu ponosni na svoju Zvijezdu i ovaj klub nikada nije niti ce biti vjestacki jer ima tradiciju dugu 90 godina iako je klub kroz svoju historiju igrao u zonskoj,sreskoj,republickoj a evo sada i Premijer ligi.
Ljudi u Gradaccu su bodrili i navijali za Zvijezdu ne bitno u kojem rangu takmicenja je ona igrala i tako ce biti i u buduce.
Samo da ti napišem da je Olimpic osnovan 1993. godine i po tvom mišljenju svi klubovi osnovani tokom i poslije zadnjeg rata su nepotrebni i šta sve ne.Već odavno vas nekoliko iz Gradačca "pljujete" po ovom klubu samo ne znam iz kojeg razloga.Izvinite zbog off-topic.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 27 dec 2012, 09:41

Meni je najgore sto su ove ublehe kod naroda stvorile neku letargiju,nema vise ni nade da se nesto moze uraditi,pa tako niko i ne radi nista...a ovi sto se hvale da su iscupali svoje klubove iz g.o.v.a.na mogu o tome samo sanjati,niko nije nista iscupo u ovoj drzavi,to se dogadjalo nekad poslje rata u Njemackoj,nesto malo sad,pa im klubovi igraju 2-3.lige,tako i mi mozemo "spasiti"svoj klub...Ovo smrdi na gasenje ljudi moji
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 dec 2012, 09:42

harry_90 je napisao/la:Sloboda ima najveci dug prema drzavi,kao i ostala vecina klubova.. eh sad kao sto se prica da bi taj dug drzava trebala oprostit klubovima,Sloboda bi mogla i dalje nekako funkcionisat uz pomoc lokalne vlasti i sponzora..sigurno da ima neko jos veci dug nego Sloboda,pa se ne prica o tome..

Mogla je se i KK Sloboda Dita spasiti,cak je to i Harun Mahmutovic spominjao,ali lopovi u to vrijeme oko Slobode nisu htjeli da cuju,lakse je ugasiti pa nastavit ispocetka.. iako momci za sad igraju dobro,to barem meni nije isto..za Slobodu koju sam navijao i isao na tekme od malena je ubijena,aa mi smo to nijemo posmatrali ;)
Nije mi jasno kako tumacis pravo na svoj nacin?! Dug prema drzavi je nebitan, oni blokiraju racun ili naprave ugovor o reprogramiranju dugova, svi klubovi duguju porez. Bitniji su dugovi na ime pojedinaca i privrednih drustava. Tu su tuzbe, a ako je presuda donesena nema nagodbe. Zabrana igranja se odnosi na duznika, a to je FK SLoboda.
Problem je sto SLoboda ima ograomne dugove prema takvima. Doduse FK Sloboda znanicno i ne funkcionise, jer Meske placa i dobiva pare na svoj klub Sloboda 1919.
Nemoj harry prosipati lazne nade o otpisu dugova, jer drzava ne moze otpisati dugove prema igracima, trenerima, privrednim drustvima itd. To je ono sto nas vodi u gasenje i u nestanak!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 27 dec 2012, 10:02

Ma nas kada bi htio neki šeik iz Dubai-a kupit ili ruski naftaš,naši bi i to raz*ebali,stvarno ne mogu da vjerujem!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 dec 2012, 10:55

Iskreno ne vjerujem ni u to da cemo uopce pocet pripreme za narednu sezone, poslije ove propustene prilike Sloboda vise nikog ne interesuje i stvarno treba bit budala pa dat pare Mesketu na privatni racun..nece on vise ni marke ni od koga dobit , al snace se on - Sloboda je ta koja ce propast...

ne krivim ni Jasmina vise, bolje jos jednu fontanu napravit nego dat pare tek tako ovom uhljupu u dzep, umro dabogda. Pokazao je da mu interes nije Sloboda vec licna zarada i razumijem sad nakon ovog sve ljude sto niko neda banke Slobodi jer oni su prije nas znali 100% sta je Meske- znali smo i mi al nisam htio vjerovat da je spreman ic do ove granice.

Jasmin je jedino kriv, kao i svi mi zajedno, sto nismo pritisnuli ovo vise pa da prodje ideja i da se debil skloni, a sto mu ne daje pare, kao sto rekoh, razumijem ni ja mu ne bi vise bona dao.

a nema ni Meske vise interesa u Slobodi , prilika za zaradu je propala sad lagano se valja izvlacit, ukrast sto se moze (ako uopce sta ima vise) i ko zadnji izadje ugasit svjetlo.

dobro Probisvjet kaze glavni problem su dugovi prema pojedincima i privrednim subjektima , a oni su sigurno preko 3 miliona , nema covjeka ili firme koju Sloboda nije zajebala nakon Huke a da je suradjivao sa istom..a ima tu i jos nesto Sabovici, a i dosta drugih "sponzora", nisu davali pare Slobodi kao sponzorstvo vec kao pozajmicu, tako da mi nije jasno sto ih ljudi zovu sponzorima kad su to kreditori, nisu dali sredstva bespovratno u zamjenu za reklamu vec na ugovor o pozajmici koju Sloboda mora vratit tako da smo sad i njima duzni..

imali smo priliku uslovljavali smo, srali i mi , hocemo ovo-ono, sad necemo imati ni kluba. Poslije ovog svima se smucila Sloboda dok je ova bagra tu, niko im feninga vise nece dat, a apelujem i na Jasmina da bolje da rijesi pitanje kerova nego sto daje Mesketu u dzep 7.000 KM mjesecno. kad mi dugogodisnji navijaci koji smo zadnji dinar ostavljali vise bona ne bi dali da imamo kako ocekivat od nekog kome nije stalo do Slobode...sad ovdje jedino treba organe zakona ukljucit pa da neko plati za ovo sve zatvorom.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 dec 2012, 14:05

ultrasstyle_tz je napisao/la:Iskreno ne vjerujem ni u to da cemo uopce pocet pripreme za narednu sezone, poslije ove propustene prilike Sloboda vise nikog ne interesuje i stvarno treba bit budala pa dat pare Mesketu na privatni racun..nece on vise ni marke ni od koga dobit , al snace se on - Sloboda je ta koja ce propast...

ne krivim ni Jasmina vise, bolje jos jednu fontanu napravit nego dat pare tek tako ovom uhljupu u dzep, umro dabogda. Pokazao je da mu interes nije Sloboda vec licna zarada i razumijem sad nakon ovog sve ljude sto niko neda banke Slobodi jer oni su prije nas znali 100% sta je Meske- znali smo i mi al nisam htio vjerovat da je spreman ic do ove granice.

Jasmin je jedino kriv, kao i svi mi zajedno, sto nismo pritisnuli ovo vise pa da prodje ideja i da se debil skloni, a sto mu ne daje pare, kao sto rekoh, razumijem ni ja mu ne bi vise bona dao.

a nema ni Meske vise interesa u Slobodi , prilika za zaradu je propala sad lagano se valja izvlacit, ukrast sto se moze (ako uopce sta ima vise) i ko zadnji izadje ugasit svjetlo.

dobro Probisvjet kaze glavni problem su dugovi prema pojedincima i privrednim subjektima , a oni su sigurno preko 3 miliona , nema covjeka ili firme koju Sloboda nije zajebala nakon Huke a da je suradjivao sa istom..a ima tu i jos nesto Sabovici, a i dosta drugih "sponzora", nisu davali pare Slobodi kao sponzorstvo vec kao pozajmicu, tako da mi nije jasno sto ih ljudi zovu sponzorima kad su to kreditori, nisu dali sredstva bespovratno u zamjenu za reklamu vec na ugovor o pozajmici koju Sloboda mora vratit tako da smo sad i njima duzni..

imali smo priliku uslovljavali smo, srali i mi , hocemo ovo-ono, sad necemo imati ni kluba. Poslije ovog svima se smucila Sloboda dok je ova bagra tu, niko im feninga vise nece dat, a apelujem i na Jasmina da bolje da rijesi pitanje kerova nego sto daje Mesketu u dzep 7.000 KM mjesecno. kad mi dugogodisnji navijaci koji smo zadnji dinar ostavljali vise bona ne bi dali da imamo kako ocekivat od nekog kome nije stalo do Slobode...sad ovdje jedino treba organe zakona ukljucit pa da neko plati za ovo sve zatvorom.
Jedno je jasno, pricao sam sa ljudima sa "zapada" koji su redovni bili na utakmicama, nece vise niko dati ni tri marke zbog ove situacije. To nije ona SLoboda koju gledamo cetiri pet decenija. I ako odemo (pod uslovom da je lijepo vrijeme i da nemamo nista drugo, otici samo da se nekome nayebemo majke, a zna se kome!)
Uostalom kome dajemo tri marke koje nisu zasluzili? Slobodi ili uhljupima? Cini se uhljupima!
Jos nesto, Meske i kompanije idu na to da ugase Slobodu i da im ostane njihov privatni klub, samo ne znaju kako i sta. Nemaju viziju!
Mesketu ne dam tri marke i to je jasno!
Za Jasmina ne mogu reci da nije pokusao da vadi iz govana ono sto je uradio. Samo brate instalirao gore od gorih. To zamjeram Jasminu Imamovicu! Nije razmisljao da ce se odmetnuti od njega, sto se upravo desilo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 27 dec 2012, 14:51

Meske kao da je Tito.. Kolika sila neko mora biti pa da mu kompletna Tuzla i sve Fukare ne mogu nista.. Vidim njega najvise spominjete pa cu predpostaviti da ga smatrate jednim od odgovornih za vasu trenutnu situaciju.. Ja ne mogu da skontam kako ne mozete da ga otjerate ako ga vec ne gotivite.. Ici cete na tekme da psujete a nemate volje i hrabrosti da se s njim licno razracunate..
BUDI ŽELJO !!!

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 27 dec 2012, 15:25

Said odradi jos jedan transfer potpisa za cska veliki klub u bugarskoj.Sjecam se kad je se vratio iz njemacke nije igrao skoro 1 god i bilo price da dodje u slobodu ovi nasi dzukci nista nisu preduzeli na celu sa vojvodicem koji nas je usput i izbacio iz lige .Primjer kakva je organizacija divlji treneri sad su se neke pare mogle uzeti i klub bi imao neku r acunicu

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 27 dec 2012, 16:03

I meni najviše smeta što se u gradu gotovo uopšte više ne razgovara o Slobodi,agonično stanje :| ,kao što neko napisao sumnjam da će se i pripremati za proljetni dio sezone,i zbog čega bi kada je klub na staklenim nogama i pitanje je samo kada će se objavit da ja ugašen :( .

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 27 dec 2012, 16:11

Nema brate to ti je odraz stanja u drzavi ali tuzla ima pare samo treba imati ljude da ih namaknu.Mi tupimo zube preko foruma oguglali na sranja oko nas

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 dec 2012, 18:07

Ma Tuzla je mrtav grad, to je realnost. Više od pola grada uopšte nisu Tuzlaci, boli ih neka stvar za Slobodu, a ostali su je, ili zaboravili, ili su toliko nemoćni da su utonili u duboki san i letargiju koju nam unosi svakodnevno vlast. Nas ovi debili, ni manje ni više, vrte oko malog prsta i yebu nam mozak u našoj avliji, a mi ne možemo ušljive proteste i pobune organizovati i klub spasiti. :oops:

Pogledaj Zenicu ybt, hiljade ljudi izađe na ulice radi Mitalla i zagađenosti, ljudi imaju ekološku svijest. A kod nas druga priča. Jadni smo kad ovo dopuštamo.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 29 dec 2012, 14:48

- Imam nekoliko ponuda od klubova iz Premijer lige, te jednu ponudu iz Česke koja je zasad najkorektnija. U kontaktu sa sa klubom koji me želio i prošle godine. Tamo idem odmah poslije nove godine na dogovor, kazao je za ... Almir Šmigalović.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 29 dec 2012, 15:03

Sve su to suplje price nego i ovaj je forum zamro totalno niko nista ne pise

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 29 dec 2012, 15:10

Šmigalović će najvjerovatnije sredinom januara u Češku,neki klub iz II lige.

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 29 dec 2012, 21:11

trojan5 je napisao/la:e bas mi je drago...
prvo smo grad ko qurac,a i navijacka skupina jos gora,bas smo fukare i to orginal !!!!
vecina na forumu se predstavlja kao oni naj vatreniji,i prosipaju silu neku,gdje netreba
a gdje treba, nigdje nikog..
e sad cemo se spojit sa proleterom., :lol:
uc eram slobodi,i jest klub ko qurac,navijaci i grad cijeli...sve ko qurac !!
Svaka cast druze +20 !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 dec 2012, 08:49

SiggySinatra je napisao/la:
trojan5 je napisao/la:e bas mi je drago...
prvo smo grad ko qurac,a i navijacka skupina jos gora,bas smo fukare i to orginal !!!!
vecina na forumu se predstavlja kao oni naj vatreniji,i prosipaju silu neku,gdje netreba
a gdje treba, nigdje nikog..
e sad cemo se spojit sa proleterom., :lol:
uc eram slobodi,i jest klub ko qurac,navijaci i grad cijeli...sve ko qurac !!
Svaka cast druze +20 !
Ma realno sagledano! Fukare 0, mi stari 0 (jedino sto platimo ulaznicu), grad provincija...
Sve u svemu pobjeda ruralnog nad urbanim!
Najvece dostignuce je sjesti u otrcan auto i "naviti" folk-ruralnu muziku, otvoriti prozor da ga vide! Yebo majku primitivno-divljacku-glupu. Tuzla je havdika!

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 30 dec 2012, 11:00

http://tuzlainfo.ba/novosti/5703-na-tus ... cine-tuzla" onclick="window.open(this.href);return false;

crno nam se pise :roll:
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 30 dec 2012, 13:28

Kapellen je napisao/la:http://tuzlainfo.ba/novosti/5703-na-tus ... cine-tuzla

crno nam se pise :roll:
Propasti nećemo :mrgreen:

ma vazda nam se crno pisalo ;)

trojan5
Kontakt:

Post Postao/la trojan5 » 30 dec 2012, 22:59

sramota vise pisat to 'propali'
kad smo mi propali ikad pfffff
treba se posvetit porodici i poslu,tesko vrijeme doslo i dolazi jos teze..
kao sto sam napisao u proslom postu,zadnja recenica ....
sretna vam nova godina
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.