ultrasstyle_tz je napisao/la:Iskreno ne vjerujem ni u to da cemo uopce pocet pripreme za narednu sezone, poslije ove propustene prilike Sloboda vise nikog ne interesuje i stvarno treba bit budala pa dat pare Mesketu na privatni racun..nece on vise ni marke ni od koga dobit , al snace se on - Sloboda je ta koja ce propast...
ne krivim ni Jasmina vise, bolje jos jednu fontanu napravit nego dat pare tek tako ovom uhljupu u dzep, umro dabogda. Pokazao je da mu interes nije Sloboda vec licna zarada i razumijem sad nakon ovog sve ljude sto niko neda banke Slobodi jer oni su prije nas znali 100% sta je Meske- znali smo i mi al nisam htio vjerovat da je spreman ic do ove granice.
Jasmin je jedino kriv, kao i svi mi zajedno, sto nismo pritisnuli ovo vise pa da prodje ideja i da se debil skloni, a sto mu ne daje pare, kao sto rekoh, razumijem ni ja mu ne bi vise bona dao.
a nema ni Meske vise interesa u Slobodi , prilika za zaradu je propala sad lagano se valja izvlacit, ukrast sto se moze (ako uopce sta ima vise) i ko zadnji izadje ugasit svjetlo.
dobro Probisvjet kaze glavni problem su dugovi prema pojedincima i privrednim subjektima , a oni su sigurno preko 3 miliona , nema covjeka ili firme koju Sloboda nije zajebala nakon Huke a da je suradjivao sa istom..a ima tu i jos nesto Sabovici, a i dosta drugih "sponzora", nisu davali pare Slobodi kao sponzorstvo vec kao pozajmicu, tako da mi nije jasno sto ih ljudi zovu sponzorima kad su to kreditori, nisu dali sredstva bespovratno u zamjenu za reklamu vec na ugovor o pozajmici koju Sloboda mora vratit tako da smo sad i njima duzni..
imali smo priliku uslovljavali smo, srali i mi , hocemo ovo-ono, sad necemo imati ni kluba. Poslije ovog svima se smucila Sloboda dok je ova bagra tu, niko im feninga vise nece dat, a apelujem i na Jasmina da bolje da rijesi pitanje kerova nego sto daje Mesketu u dzep 7.000 KM mjesecno. kad mi dugogodisnji navijaci koji smo zadnji dinar ostavljali vise bona ne bi dali da imamo kako ocekivat od nekog kome nije stalo do Slobode...sad ovdje jedino treba organe zakona ukljucit pa da neko plati za ovo sve zatvorom.
Jedno je jasno, pricao sam sa ljudima sa "zapada" koji su redovni bili na utakmicama, nece vise niko dati ni tri marke zbog ove situacije. To nije ona SLoboda koju gledamo cetiri pet decenija. I ako odemo (pod uslovom da je lijepo vrijeme i da nemamo nista drugo, otici samo da se nekome nayebemo majke, a zna se kome!)
Uostalom kome dajemo tri marke koje nisu zasluzili? Slobodi ili uhljupima? Cini se uhljupima!
Jos nesto, Meske i kompanije idu na to da ugase Slobodu i da im ostane njihov privatni klub, samo ne znaju kako i sta. Nemaju viziju!
Mesketu ne dam tri marke i to je jasno!
Za Jasmina ne mogu reci da nije pokusao da vadi iz govana ono sto je uradio. Samo brate instalirao gore od gorih. To zamjeram Jasminu Imamovicu! Nije razmisljao da ce se odmetnuti od njega, sto se upravo desilo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.