RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Rahimić: Velež će se boriti za vrh tabele
Link:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/rahimic- ... ele/108766
Samo polako Ibro..nemoj da se zalijecemo previse, pa da se onda razocaramo ako stvari ne krenu kako treba..nadam se da ce nam se i malo sreca osmijehnuti pa da otvorimo ligu na pravi nacin i da ova ekipa uhvati neki fin rezultatski zamah...
a jos jedan igrac bas tako kao sto Ibro kaze, ekstra kvalitete, bi nam fantasticno dosao..i sto se tice kvaliteta igre, i sto ce tice atmosfere i podizanja samopouzdanja...sto se mene tice taj igrac moze biti u bilo kojoj liniji..ali licno bi volio da to bude ili neki napadac, ili neka fina 10-ka..ali takvi igraci i jesu najcjenjeniji na trzistu, pa ih je najteze i pronaci..pogotovo u ovoj nasoj siromasnoj ligi...vidjet cemo...
IN IBRO WE TRUST
FORZA VELEZ
Link:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/rahimic- ... ele/108766
Samo polako Ibro..nemoj da se zalijecemo previse, pa da se onda razocaramo ako stvari ne krenu kako treba..nadam se da ce nam se i malo sreca osmijehnuti pa da otvorimo ligu na pravi nacin i da ova ekipa uhvati neki fin rezultatski zamah...
a jos jedan igrac bas tako kao sto Ibro kaze, ekstra kvalitete, bi nam fantasticno dosao..i sto se tice kvaliteta igre, i sto ce tice atmosfere i podizanja samopouzdanja...sto se mene tice taj igrac moze biti u bilo kojoj liniji..ali licno bi volio da to bude ili neki napadac, ili neka fina 10-ka..ali takvi igraci i jesu najcjenjeniji na trzistu, pa ih je najteze i pronaci..pogotovo u ovoj nasoj siromasnoj ligi...vidjet cemo...
IN IBRO WE TRUST
FORZA VELEZ
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Nešto gledam, ove godine liga je jako slaba po kvaliteti i mi bi se stvarno mogli uključiti u brobu za sami vrh, još kad bi doveli jednog ili dva igrača ekstra klase na čemu se radi navodno.Otišli su nam igrači koji su bili prekobrojni, svi osim Vladavića.Zadržali smo glavni kostur, počeli pripreme na vrijeme,doveli nekoliko dobrih igrača.Samo još taj jedan igrač koji će donijeti prevagu i idemo na vrh!Ibro sam je to sinoć izjavio!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
nešto kontam, ovaj VELEŽ s dugom od 100.000 KM, koji će uskoro vratiti, bi možda mogao postati naš prvi klub, koji bi izašao na tržište, gdje bi se tražio ozbiljni investitor, ne mislim na privatizaciju... 
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Cuj ako ispane nesto (extra kvaliteta), pa trebas se pobrinuti za to, ne moze to doci samo od sebe moj Ibro...nonda_83 je napisao/la:Rahimić: Velež će se boriti za vrh tabele
a jos jedan igrac bas tako kao sto Ibro kaze, ekstra kvalitete, bi nam fantasticno dosao..
Nista ne ispada samo od sebe, ako se pobrines mozda ga i dovedemo, a u suprotnom ces se samo nadat
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Pozdrav.
Zanima me koliko ste prvotimaca zadržali i jeste li potpisali ugovore na duže od sezone sa prinovama? Djelujete ozbiljniji ove godine. 
Zadrzali sve prvotimce osim Vladavica kojem je istekla posudba i ovih nekoliko igraca koji se nisu dokazali, + Mrva i Kajta kojim su istekli ugovori. Sto se tice ugovora mislim da je svaki novi igrac potpisao na 2 godine.Edol je napisao/la:Pozdrav.Zanima me koliko ste prvotimaca zadržali i jeste li potpisali ugovore na duže od sezone sa prinovama? Djelujete ozbiljniji ove godine.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Nasalost, Ibro je ovdje skroz u pravu.RodjeniiBrato je napisao/la:Cuj ako ispane nesto (extra kvaliteta), pa trebas se pobrinuti za to, ne moze to doci samo od sebe moj Ibro...nonda_83 je napisao/la:Rahimić: Velež će se boriti za vrh tabele
a jos jedan igrac bas tako kao sto Ibro kaze, ekstra kvalitete, bi nam fantasticno dosao..
Nista ne ispada samo od sebe, ako se pobrines mozda ga i dovedemo, a u suprotnom ces se samo nadat
U BiH je trziste igraca skroz specificno naspram ostalog svijeta jer igraci koji su top pokusavaju prvo otici vani. Sada su oni na probama po zemljama kao Kazahstan itd, I kad to propadne (a vecini hoce) tek tada oni pokusaju traziti angazman u BIH. Drugim rijecima, najbolji igraci se cesto pojavljuju kasnije iznenada kad propadne inostranstvo. Na to je Ibro mislio.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Opet stabilizacija , clanske itd. i loza kao svake godine 
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Nije ko i svake godine ove ste godine najavili da zelite biti u vrhukimbo je napisao/la:Opet stabilizacija , clanske itd. i loza kao svake godine
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Malo je suludo rec ds cemo se boriti za vrh na osnovu 4 prijateljske utakmice. Istina je da imamo dobru ekipu i dobrog trenera ali treba sacekat prvenstvo da vidimo na cemu smo. Tu je Zeljo,Sarajevo,siroki,Celik i Olimpik i bit ce guzovaca ali ako ove godine nista ne uradimo sljedece cemo sigurno. Nase vrijeme dolaz i tom iskoraku najvise moze pomoci gomila raje na tribini zato svi na stadion i gostovanja jer bez toga citav trud ljudi u klubu i oko njega pada u vodu. FORZA VELEZ
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Vala si mogao nekad i izac iz kuce. Ljetujes na forumupile87 je napisao/la:Nije ko i svake godine ove ste godine najavili da zelite biti u vrhukimbo je napisao/la:Opet stabilizacija , clanske itd. i loza kao svake godine
Na poslu sam, sezona odmora pa imam vakta kad vec vodis evidenciju.moRAja je napisao/la:Vala si mogao nekad i izac iz kuce. Ljetujes na forumupile87 je napisao/la:Nije ko i svake godine ove ste godine najavili da zelite biti u vrhukimbo je napisao/la:Opet stabilizacija , clanske itd. i loza kao svake godine![]()
![]()
Koliko si na forumu uhvatit ces sive boje

-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
PROMOTIVNA KAMPANJA ULICAMA MOSTARA
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
TEMA JE RSD VELEŽ!
PROMOTIVNA KAMPANJA ULICAMA MOSTARA
Nastavlja se promotivna kampanja „Postani član FK Velež u sezoni 2013/2014“.
Hostese u dresovima našeg kluba i danas su promovisale klub i članstvo u Veležu na ulicama Mostara.
Interes građana je veliki, a članova sve više....
Postanite i Vi dio NOVE sportske priče FK Velež – sezona 2013/2014 ...

FORZA VELEZ
Nastavlja se promotivna kampanja „Postani član FK Velež u sezoni 2013/2014“.
Hostese u dresovima našeg kluba i danas su promovisale klub i članstvo u Veležu na ulicama Mostara.
Interes građana je veliki, a članova sve više....
Postanite i Vi dio NOVE sportske priče FK Velež – sezona 2013/2014 ...

FORZA VELEZ
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Eto kakav si pogan navijas za Lazio. Sta jos da ti covjek kaze?pile87 je napisao/la:Nije ko i svake godine ove ste godine najavili da zelite biti u vrhukimbo je napisao/la:Opet stabilizacija , clanske itd. i loza kao svake godine
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
'kan' te se pilenceta, njemu je samo dosadno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ti navijas za repku a Lulic igra u Lazio eto sta da ti covjek kaze ? Ti nisi pogan ti si meni superMostaracVelezovac je napisao/la:Eto kakav si pogan navijas za Lazio. Sta jos da ti covjek kaze?
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Citava ekipa Lazia je prgava, Lulić također, nema utakmice gdje ne dobije žutipile87 je napisao/la:Ti navijas za repku a Lulic igra u Lazio eto sta da ti covjek kaze ? Ti nisi pogan ti si meni superMostaracVelezovac je napisao/la:Eto kakav si pogan navijas za Lazio. Sta jos da ti covjek kaze?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.