FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DANAN
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANAN » 05 feb 2016, 18:48

Ajzea je napisao/la:Čekaj malo.. Zašto nisu obezbijeđena sredstva za nabavku badema, oraha i košpica koje će nam se dijeliti pri ulazu na stadion? J.ebo vas ovo....

@Danan
Hoćeš mi to završiti VIP ulaznicu? :lol:
Ma jok ba nego pitam u koji ces WC muski ili zenski s obzirom da ce biti i ta varijanta mokrog cvora.

PlavaPorodica
Kontakt:

Post Postao/la PlavaPorodica » 05 feb 2016, 18:49

HOCU DA POSLIJE SVAKOG POSTIGNUTOG GOLA ,IGRAC KOJI JE STRIJELAC,DA NJEGOVA SLIKA PREKRIJE LED DISPLEJ,HVALA!

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 05 feb 2016, 18:52

PlavaPorodica je napisao/la:HOCU DA POSLIJE SVAKOG POSTIGNUTOG GOLA ,IGRAC KOJI JE STRIJELAC,DA NJEGOVA SLIKA PREKRIJE LED DISPLEJ,HVALA!
I da mu pise godina i mjesto rodjena, i kad se zadnji put kupao, hvala :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 feb 2016, 18:53

Hoće li biti Kiss cam na tom displeju???
Očekujem da Ajzea uradi nešto ovako osim u slučaju da pored njega bude Uglješa... Onda svi znamo šta slijedi :mrgreen:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 05 feb 2016, 18:55

E jedva čekam da vidim sad izgovor za ne dolazak na Grbavicu !
Skupa karta da gledam Livaju,Mladenović- BEKRIĆ,ZOLOTIĆ,STEVANOVIĆ i mnogi drugi !
Usrani wc-ovi nema vode- NOVI WC-ovi !
Prljave i razvaljenje stolice - NOVE I ČISTE STOLICE
Skupe košpe,sokovi- ŠTAND S KOŠPAMA I OSTALIM ZAJEBANCIJAMA.
Greda ajfel oca ebo pokr'o sve pare neJma para nizašta-Uprava radi svoj pos'o kako treba.
Jednostavno je ko će doći doći će, a ko neće izmislit će još milion gluposti da ne dođe.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

djermanovic
Kontakt:

Post Postao/la djermanovic » 05 feb 2016, 18:58

:ljepota: :ljepota: :ljepota: OVO je već uživanje i sretan sam nisam mogao čitat više sa strane i gledat šta se piše, da ja na razmjenim svoje mišljenje, svaka čast mladoj Upravi koja voli klub i poletnoj, to je radnički klub i Živio Dimitrije Dimitrijević sa gospodinom Joškom domorockim kojim bi ja biste podigao na onom pomoćnom pored negdje ispod ondje. Samo me zanima šta se čeka sa Uglješom i Burekovićem jel to frka da se ne mogu dovest pa i dat im nešto samo da idu u Antaliyu.
DINO SELIMOVIĆ ljakse svjetske klase, najveća ponuda u PREMIJER LIGI ZA IGRAČA LIGE JE ONA ŽELJEZNIČARA.

Ne mogu brate ja igrati za novac
Rekao sam im da ja mogu samo pravit čevape u Sarajevu, za ništa drugo i nisam ČEVABDŽINICA FERHATOVIĆ!!!

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 05 feb 2016, 19:00

djermanovic je napisao/la::ljepota: :ljepota: :ljepota: OVO je već uživanje i sretan sam nisam mogao čitat više sa strane i gledat šta se piše, da ja na razmjenim svoje mišljenje, svaka čast mladoj Upravi koja voli klub i poletnoj, to je radnički klub i Živio Dimitrije Dimitrijević sa gospodinom Joškom domorockim kojim bi ja biste podigao na onom pomoćnom pored negdje ispod ondje. Samo me zanima šta se čeka sa Uglješom i Burekovićem jel to frka da se ne mogu dovest pa i dat im nešto samo da idu u Antaliyu.
Evo ga nane mi....

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 05 feb 2016, 19:01

DANAN je napisao/la:
djermanovic je napisao/la::ljepota: :ljepota: :ljepota: OVO je već uživanje i sretan sam nisam mogao čitat više sa strane i gledat šta se piše, da ja na razmjenim svoje mišljenje, svaka čast mladoj Upravi koja voli klub i poletnoj, to je radnički klub i Živio Dimitrije Dimitrijević sa gospodinom Joškom domorockim kojim bi ja biste podigao na onom pomoćnom pored negdje ispod ondje. Samo me zanima šta se čeka sa Uglješom i Burekovićem jel to frka da se ne mogu dovest pa i dat im nešto samo da idu u Antaliyu.
Evo ga nane mi....

hahahahahaha ko ga je zvao da Bog da mu u kuci bio :mrgreen: :guz: :guz:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

PlavaPorodica
Kontakt:

Post Postao/la PlavaPorodica » 05 feb 2016, 19:01

fanaticZeljin je napisao/la:
PlavaPorodica je napisao/la:HOCU DA POSLIJE SVAKOG POSTIGNUTOG GOLA ,IGRAC KOJI JE STRIJELAC,DA NJEGOVA SLIKA PREKRIJE LED DISPLEJ,HVALA!
I da mu pise godina i mjesto rodjena, i kad se zadnji put kupao, hvala :D
A ako je slučajno Kramarić strijelac,dovoljno je ime,otjerat će nam žensku populaciju do daljnjeg :rol:

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 05 feb 2016, 19:02

Merhaba je napisao/la:
DANAN je napisao/la:
Evo ga nane mi....

hahahahahaha ko ga je zvao da Bog da mu u kuci bio :mrgreen: :guz: :guz:
Sad smo nayebali

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 05 feb 2016, 19:03

Svaka cast upravi,svakoj osobi koja je zasluzna za ovo sto se desava u posljednje vrijeme!

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 05 feb 2016, 19:07

BijelaCokolada je napisao/la:Svaka cast upravi,svakoj osobi koja je zasluzna za ovo sto se desava u posljednje vrijeme!
I ti si sumnjiv :rol: :rol:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 05 feb 2016, 19:07

fanaticZeljin je napisao/la:Imal neko da stavi sliku Grbavice slikanu iza pomocnog sto je sad klix objavio nek stavi ovdje
slika Jesi li na ovo mislio druže?
Životni saputnik! 1921

djermanovic
Kontakt:

Post Postao/la djermanovic » 05 feb 2016, 19:08

Jel se ne smije ovdje pisati, u čemu je problem ?
DINO SELIMOVIĆ ljakse svjetske klase, najveća ponuda u PREMIJER LIGI ZA IGRAČA LIGE JE ONA ŽELJEZNIČARA.

Ne mogu brate ja igrati za novac
Rekao sam im da ja mogu samo pravit čevape u Sarajevu, za ništa drugo i nisam ČEVABDŽINICA FERHATOVIĆ!!!

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 05 feb 2016, 19:09

ChWilla je napisao/la:uvijek je drug aldin tu, zar niste skontali koji je?
Juznoamerikanac..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 05 feb 2016, 19:11

DANAN je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Čekaj malo.. Zašto nisu obezbijeđena sredstva za nabavku badema, oraha i košpica koje će nam se dijeliti pri ulazu na stadion? J.ebo vas ovo....

@Danan
Hoćeš mi to završiti VIP ulaznicu? :lol:
Ma jok ba nego pitam u koji ces WC muski ili zenski s obzirom da ce biti i ta varijanta mokrog cvora.
Njemu obezbijedi ulaz od WC-a koji koriste igrači, mora se dotični zadesiti s Ajzeom zajedno jednom u ovoj polusezoni da ga je*eš
Životni saputnik! 1921

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 05 feb 2016, 19:15

Merhaba je napisao/la:
BijelaCokolada je napisao/la:Svaka cast upravi,svakoj osobi koja je zasluzna za ovo sto se desava u posljednje vrijeme!
I ti si sumnjiv :rol: :rol:
Ma nisam brate,odavno pratim ovaj forum,a i vec sam upoznat ko je aldin,mrzitelj svega dobrog,tako da nema brige :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 feb 2016, 19:20

I STARO I MLADO I VELIKO I MALO SVI NA GRBAVICU 28.02. 2016. U 14:30 SATI!!!
DRUG NEBI TI PUNCA

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 feb 2016, 19:22

E ovako se pravi evropski klub...svaka cast upravi koju sam prvi(opravdano) kritikovao zbog toga sto su zanemarili sportski aspekt ali ovo sto trenutno rde je vrh...kako za lose trebakritikovati tako dobre stvari treba hvaliti....aamo nek nastave ovako...nadam se da ce posjeta biti bolja jer ko opet nadje izgovor pakas je ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Blues1921
Kontakt:

Post Postao/la Blues1921 » 05 feb 2016, 19:27

Jaozinho22 je napisao/la:E jedva čekam da vidim sad izgovor za ne dolazak na Grbavicu !
Skupa karta da gledam Livaju,Mladenović- BEKRIĆ,ZOLOTIĆ,STEVANOVIĆ i mnogi drugi !
Usrani wc-ovi nema vode- NOVI WC-ovi !
Prljave i razvaljenje stolice - NOVE I ČISTE STOLICE
Skupe košpe,sokovi- ŠTAND S KOŠPAMA I OSTALIM ZAJEBANCIJAMA.
Greda ajfel oca ebo pokr'o sve pare neJma para nizašta-Uprava radi svoj pos'o kako treba.
Jednostavno je ko će doći doći će, a ko neće izmislit će još milion gluposti da ne dođe.
Imam jarana takvog, momku uvijek malo, da se sipke i eskort dame dovedu na jug (to mu je jedna od zamjerki), dzaba za popiti, pojesti, opet bi mu malo bilo. Veliki apetiti, ili misli da je Zeljo malo veci nego sto jest.
Sarajevski Željezničar.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, drzgemboadislic, Hrasno15, Levin, Lokomotifa, samoFKS i 65 gostiju.