Sandokan87 je napisao/la:Ma kome treba to svega ti, kome treba to nabijanje cijena, ko tu ispasta??? Ispastate vi i mi eto ko ispasta, dok drugi uzivaju. Lagano je tudjim k.... po trnju mahat, nek i vasa uprava i nasa mahnu svojim. Ja samo kazem i stojim za svojih rijeci dobit cete koliko uvijek dobijete, zdenku i vjerovatno slovo o, skinut ce se stolice i tu ce vas se nagurat opet koliko vas i dodje, iz razloga kojeg sam gore vec u jednom od postova naveo, a to je da vam se da pola istoka, vi bi se opet svi nagurali na taj dio sjevera, da ne ponavljam opet ko papagaj! A dobro se sjecam toga, bila je ta karta 15 km za sjever, nasim navijacima 10 cini mi se, ali se isto sjecam karte na kosevu 20 za jug, pod otvorenim nebom, ko sto je otvoren i sjever a vama 3 ili lazem 5 km! Ne mozes nikako balans u cijeni naci da je razlika 5 km i 15... Budimo realni, ja zagovaram za to da treba da bude koliko i nasima i to cener, i da bude bas krcata grbavica, a da na terenu pobjedi bolji, i da prodje sve fer u sportskoj atmosferi i naravno da igrace zaobidju povrede jer se sad ulazi u taj ritam srijeda subota, a ganjamo i mi i vi oba fronta!
Pa kome treba ?! VI PRVI OVE KRITICNE POTEZE PRAVITE .... !!!! NE MI VIIII ! Vi ste prvi poskupljenja napravili I KAD STE DOBILI ISTU CIJENU bojkotovali ste i gledali utakmicu na grbavici ...
Ja sam se realno nadao da cemo dobit vise karata .... logicno razmisljanje je bilo jer nije bilo istoka jbg ljudi nemaju gdje pa su na sjeveru .... pa mi dobijemo malo ....
Konacno nikla tribina istok koja prima poprilican br navijaca u odnosu na stadion .... i sta se desava .... jos se smanjuje broj karata .. o cemu pricamo ?
Zasto nemozemo dobit 3-3.5k da napravimo spektakl od derbija KAKAV I JESTE .... zasto nebi i vi zaradili i ako i na jednoj utakmici treba da se ruse rekordi zasto to nebi bilo na derbiju .... ili imate kompleks da to moraju manijaci ... kad evropa bude .... sta je problem ? da budete nadglasani ? sta ?
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko