Alisson je captain material.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
LFC XI: Alisson; Gomez, Konate, Van Dijk, Robertson; Mac Allister, Gravenberch; Szoboszlai, Jones, Ekitike; Isak.
4 4 fucking two
Ali Wirtz na klupi...
4 4 fucking two
Ali Wirtz na klupi...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ekitike-Isak
Ne znam, koliko god volio Salaha i koliko god da sam za odlazak Slota, večeras ću navijati za Liverpool kao ne pamtim kad. Treba nam ovdje pobjeda zbog svega što se dešava.
Ne znam, koliko god volio Salaha i koliko god da sam za odlazak Slota, večeras ću navijati za Liverpool kao ne pamtim kad. Treba nam ovdje pobjeda zbog svega što se dešava.
Imamo neke šanse jer nema Wirtza u prvih 11 nocas
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Meni ovo nekako lici na 352,sa Robertsonom i Dominikom po bokovima.Od nakog gegenpresinga do mrtvih talijana i bunkerice.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
352 ne mora biti bunkeraska formacija. A u ostalom i ne igramo takoLiverpoolREDS je napisao/la: ↑09 dec 2025, 20:29Meni ovo nekako lici na 352,sa Robertsonom i Dominikom po bokovima.Od nakog gegenpresinga do mrtvih talijana i bunkerice.
Srce, čast i ponos!
Misliš da Slot priprema igrače za novu formaciju povodom dolaska Xabia?LiverpoolREDS je napisao/la: ↑09 dec 2025, 20:29Meni ovo nekako lici na 352,sa Robertsonom i Dominikom po bokovima.Od nakog gegenpresinga do mrtvih talijana i bunkerice.
Sta vam je ljudi kakav 352 pa nije ovo conteov Juventus, igrat ce Szobo i Ekitike/Jones na krilima i to je to.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Fuerza je napisao/la: ↑09 dec 2025, 20:48Misliš da Slot priprema igrače za novu formaciju povodom dolaska Xabia?LiverpoolREDS je napisao/la: ↑09 dec 2025, 20:29Meni ovo nekako lici na 352,sa Robertsonom i Dominikom po bokovima.Od nakog gegenpresinga do mrtvih talijana i bunkerice.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ipak moja greska igramo kao da nas je Flick postavio stoperi nam visoko stoje a ovi talijani samo cekaju, a u napadu meni se cini da se ne zna ko gdje igra , zbunit ce protivnika Alexis najblizi golu
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Dominiramo. Jedino sto ne umijemo s loptom.
Inter dom penzionera, malo bolji dribling iskocit ce nekome kuk
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Gledljivu utakmicu nismo odigrali mjesecima.
Bravo, ima sanse za dobru noc
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jbeni var, da je ostalo mozda bi se Pero zamislio opet.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jel Isak dobio jednu loptu iskoristivu 
Nadao sam se da Inter zna igrati fudbal, a oni qrac ko mi
Igramo ko Burnley samo su Chris Wood i Ashley Barnes makar mogli osvojit neki duel i zadrzat loptu kad se zagrade. Zesce sranje od fudbala. Klopp bi ovdje bacio Ria u vatru pa nek ih izludi driblinzima.
Ne znam ni sto se toliko gura ta ideja da Ekitike i Isak mogu igrati skupa u napadu kad nisu ni u proslim klubovima igrali u paru s 9kom.
Ne znam ni sto se toliko gura ta ideja da Ekitike i Isak mogu igrati skupa u napadu kad nisu ni u proslim klubovima igrali u paru s 9kom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.