NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Jos da dodam nesto za danasnju tekmu. Nemojte da bude neki tamo skupljaju, pa mi drugi ne moramo nego ako neko tamo moze izdvojiti neka nesto veca sredstva za klub onda idemo tome doprinijeti i mi ostali u skladu sa svojim mogucnostima, pa kupiti kartu i podrzati klub na tribinama, kupiti kupon ili ako niste clanovi kluba onda nema potrebe vise spominjati da bi uclanjenje u klub moralo biti duznost i obaveza svakog ko iskreno voli klub, a ima te mogucnosti. Idemo onda jos i vise uciniti. Svaki covjek je bitan za klub i krenite od sebe.
Direktan cu do kraja biti. Poznajem dobro nas mentalitet, cim i dlaka smeta odmah kontra. Nekom moze smetati na licnom nivou sistem rada kluba, ko su ljudi u klubu, ko se nekom nekad suprotstavio u necemu i kome se zamjerio, kakvo ozracje imaju tribine, sta se prica u gradu, sta se pise i ovdje itd. Jedini kriterij mora biti da li klub zdravo radi, a sigurno radi cim se drzi smjera svog oporavka i vracanja dugova. I prema tome, ego tu ne smije igrati nikom nikakvu ulogu nego Čelik mora ici na prvo mjesto iznad svih nas kao pojedinaca i da svako individualno cini ono sto je u skladu sa svojim mogucnostima za svoj klub. Kad svi tako razmisljamo onda cemo imati nekad klub s kakvim cemo se svi ponositi i s punim pokricem. Samo zdravo glediste, te pitanje volje i odlucnosti.
Svi kao navijaci i simpatizeri moramo drzati na prvom mjestu do interesa kluba i onda nema izgovora nego ce svako ciniti kamen u toj tvrdjavi koju gradimo. Takva mora biti crno-crvena zajednica u kojoj svako od nas gleda da cini dio tih jakih bedema. Nemojte da je tesko, nek za svoj klub uvijek bude lako i od srca! Na taj nacin smo svi zajedno vjetar u ledja i tad ce doci vrijeme kad ce biti i onaj pravi jak i snazan Čelik, a i sretno Bilino!
Danas nek bude jos jedna mala pobjeda i sve je savrseno!
Direktan cu do kraja biti. Poznajem dobro nas mentalitet, cim i dlaka smeta odmah kontra. Nekom moze smetati na licnom nivou sistem rada kluba, ko su ljudi u klubu, ko se nekom nekad suprotstavio u necemu i kome se zamjerio, kakvo ozracje imaju tribine, sta se prica u gradu, sta se pise i ovdje itd. Jedini kriterij mora biti da li klub zdravo radi, a sigurno radi cim se drzi smjera svog oporavka i vracanja dugova. I prema tome, ego tu ne smije igrati nikom nikakvu ulogu nego Čelik mora ici na prvo mjesto iznad svih nas kao pojedinaca i da svako individualno cini ono sto je u skladu sa svojim mogucnostima za svoj klub. Kad svi tako razmisljamo onda cemo imati nekad klub s kakvim cemo se svi ponositi i s punim pokricem. Samo zdravo glediste, te pitanje volje i odlucnosti.
Svi kao navijaci i simpatizeri moramo drzati na prvom mjestu do interesa kluba i onda nema izgovora nego ce svako ciniti kamen u toj tvrdjavi koju gradimo. Takva mora biti crno-crvena zajednica u kojoj svako od nas gleda da cini dio tih jakih bedema. Nemojte da je tesko, nek za svoj klub uvijek bude lako i od srca! Na taj nacin smo svi zajedno vjetar u ledja i tad ce doci vrijeme kad ce biti i onaj pravi jak i snazan Čelik, a i sretno Bilino!
Danas nek bude jos jedna mala pobjeda i sve je savrseno!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
- BatistutA19
- Kontakt:
Ovo je respekt ko daje po 1000 odmah nemam rijeci KAPA DO PODA SVIMA .
E moj Zaniolo ovako je se prije par godina oko 50 000 skupilo a ti vjerovo ili nevjerovo tvoja stvar.
E moj Zaniolo ovako je se prije par godina oko 50 000 skupilo a ti vjerovo ili nevjerovo tvoja stvar.
Nisam u mogućnosti da podržim s tolikim iznosom, ali kupio sam 5 donatorskih i danas ću još 10.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
E to podržavam u potpunosti! Može koliko ko može,nemojte se opterecavat ciframa,svaka km je dobrodosla za klub! Ko je do sad uzimo jednu ulaznicu zapad nek od sad proba kupovat dvije ulaznice jednu zapad jednu jug i to je veca zarada za klub od jedne ulaznice zapad.I svi koji tako razmisljaju i tako gledaju da urade meni su isti kao i svi ostali koji dajemo po 1000km! Danas samo momci nek se bore i to ce biti dovoljno za pobjedu. I naravno jos da dodam da ovu upravu u potpunosti podrzavam i zelim u narednom cetverogodisnjem mandatu.SAMO ČELIK
::::SAMO ČELIK::::
Hoćel" ovo biti Fenin oproštaj?
Danas na klupi...
Danas na klupi...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
I ja o tome evo razmišljam Pasha msm da to znači
Opet nemam neke informacije samo pretpostavljam dok je na klupi za ovu rezultatski nevaznu tekmu
Opet nemam neke informacije samo pretpostavljam dok je na klupi za ovu rezultatski nevaznu tekmu
Nadam se. Da i to završimo jedno za sva vremena.

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Slaba posjeta..Zenice i klinca.
Ima li ko kakve štele i posla pa i Vardu da gore pošalje?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Eto ga, Musa...
Zabise ga i oni nama.
-
- Kontakt:
Mi imamo ubjedljivo najgore sudjenje na domacem terenu.
Uzas.
Uzas.
Evo uđe Feno...
Sve što je ušlo prošle dvije, danas nije išlo.
Svaka čast njihovom golmanu, skinuo je par zicera.
Svaka čast njihovom golmanu, skinuo je par zicera.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Zenicu boli **** za Celikom press poziv ocajno stanje i manje od 1000 ljudi bravo zenico.
Šteta što nismo pobijedili ali sta ćeš
A sto se tice navijača srami se Zenico klub vanredni press organizuje objasni sve i opet dođe 1000 navijača uobičajeni koji bi došli i da samo zadnji na tabeli
Fujj fujj
I mi bi PL jbtt
A sto se tice navijača srami se Zenico klub vanredni press organizuje objasni sve i opet dođe 1000 navijača uobičajeni koji bi došli i da samo zadnji na tabeli
Fujj fujj
I mi bi PL jbtt
-
- Kontakt:
Sta je ovo balvan Isakovic uradio ?
-
- Kontakt:
Čeka se Zamorano brat

-
- Kontakt: