RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ma RAja stipu pileta samo mu preporucite faktor 32 da ne izgori na forumu nego sutra nam je prva prava provjera da vidimo na cemu smo. Mislim da bi Ibro trebao staviti najbolje i ponasati se kao da je prvenstvena. Ako ima nekih problema u ekipi bolje ih je rijesavati odmah nego cekati pocetak prvenstva
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
''U petak nam dolazi Široki Brijeg, tu će sigurno igrati igrači od kojih se najviše očekuje, tu ćemo vidjeti gdje smo. Dogovorili smo još dvije utakmice, s Famosom te s Igmanom, koji nam dolazi u subotu 20. ovog mjeseca, što će biti generalka za Slaviju. Možda tu uskoči još jedna provjera, ali to moramo još vidjeti'', rekao je trener Rahimić.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
KODRO: NAJVAŽNIJE DA NEMA POVREDA
Mustafa Kodro jedan je od najiskusnih u kadru Ibre Rahimića. Kapiten ekipe sa ogromnim brojem utakmica u Premier ligi BiH dobar je sagovornik za ocijenu ovog dijela priprema.
- Mislim da smo dosta dobro odradili dosadašnji dio priprema. Ono što je najvažnije nema povreda, jedino je Ramović imao manjih problema, ali i one su više uzrokovane terenom. Utakmice koje smo odigrali pokazale su dosta dobar nivo spreme za ovu fazu. Generalno veoma sam zadovoljan, raportira Mustafa Kodro.
Nakon povratka sa Bjelašnice imao je dan odmora, a već popodne ponovo je na treningu.
- Brzo počinje prvenstvo, pa se i nema previše vremena za neki veliki odmor. Sutra nam je utakmica sa Širokim. Mislim da je to dobra prilika da vidimo na kojem nivou pripremljenosti se trenutno nalazimo. Široki je u pripremama za međunarodni nastup sljedeće sedmice u sklopu Europa lige, te su sigurno na još jednom većem nivou rada. Međutim, ovo su pripremne utakmice, pa se i ne opterećujemo previše rezultatom. Najvažnije je da nema povreda i da kontinuirano dižemo formu. Rezultati u prvenstvu su ipak ono što je najvažnije.
Snaga ekipe ?
- Teško je suditi to nakon 3-4 pripremne utakmice. Evidentno je da smo se pojačali na onim pozicijama koje su nam i bile deficitarne i da su se ovi momci odmah pokazali kao ono što nam je trebalo, kaže Kodro.
fkvelez.ba
Mustafa Kodro jedan je od najiskusnih u kadru Ibre Rahimića. Kapiten ekipe sa ogromnim brojem utakmica u Premier ligi BiH dobar je sagovornik za ocijenu ovog dijela priprema.
- Mislim da smo dosta dobro odradili dosadašnji dio priprema. Ono što je najvažnije nema povreda, jedino je Ramović imao manjih problema, ali i one su više uzrokovane terenom. Utakmice koje smo odigrali pokazale su dosta dobar nivo spreme za ovu fazu. Generalno veoma sam zadovoljan, raportira Mustafa Kodro.
Nakon povratka sa Bjelašnice imao je dan odmora, a već popodne ponovo je na treningu.
- Brzo počinje prvenstvo, pa se i nema previše vremena za neki veliki odmor. Sutra nam je utakmica sa Širokim. Mislim da je to dobra prilika da vidimo na kojem nivou pripremljenosti se trenutno nalazimo. Široki je u pripremama za međunarodni nastup sljedeće sedmice u sklopu Europa lige, te su sigurno na još jednom većem nivou rada. Međutim, ovo su pripremne utakmice, pa se i ne opterećujemo previše rezultatom. Najvažnije je da nema povreda i da kontinuirano dižemo formu. Rezultati u prvenstvu su ipak ono što je najvažnije.
Snaga ekipe ?
- Teško je suditi to nakon 3-4 pripremne utakmice. Evidentno je da smo se pojačali na onim pozicijama koje su nam i bile deficitarne i da su se ovi momci odmah pokazali kao ono što nam je trebalo, kaže Kodro.
fkvelez.ba
PEJIĆ SE PRIKLJUČIO TRENINZIMA
Na današnjem treningu „Rođenih“, prvom nakon povratka sa Bjelašnice, jedno novo/staro lice. Matijas Pejić nakon post operativne rehabilitacije priključio se treninzima svog tima.
Zanimljivost je da trening nije ni održan, jer nebo iznad Mostara nije bilo saveznik sportista. Kiša, munje i grmljavina primorali su stručni štab da igrače ostavi u svlačionici. Sutra je ionako trening utakmica.
- Sve je dobro prošlo. Osjećam se odlično. Malo je reći da sam željan treninga i lopte. Propustit ću prvih 3-4 kola, odnosno toliko objektivno neću moći konkurisati. Nakon toga biću maskimalno spreman, kaže vidno raspoloženi lijevi bek Veleža.
Inače, njegovim priključenjem, ali i dovođenjem Ibrahima Škahića (20) mladog stopera koji podjednako dobro može igrati na desnom beku, može se reći da je Velež prilično dobro izabalansiran u svim linijama. Dovoljna konkurencija vlada na svim pozicijama, a kako je najavila struka Veleža još uvijek je potražnja za nekim „ekstra igračem“ koji bi ojačao napadačku konkurenciju.
izvor: oficijelna
FORZA VELEZ
Na današnjem treningu „Rođenih“, prvom nakon povratka sa Bjelašnice, jedno novo/staro lice. Matijas Pejić nakon post operativne rehabilitacije priključio se treninzima svog tima.
Zanimljivost je da trening nije ni održan, jer nebo iznad Mostara nije bilo saveznik sportista. Kiša, munje i grmljavina primorali su stručni štab da igrače ostavi u svlačionici. Sutra je ionako trening utakmica.
- Sve je dobro prošlo. Osjećam se odlično. Malo je reći da sam željan treninga i lopte. Propustit ću prvih 3-4 kola, odnosno toliko objektivno neću moći konkurisati. Nakon toga biću maskimalno spreman, kaže vidno raspoloženi lijevi bek Veleža.
Inače, njegovim priključenjem, ali i dovođenjem Ibrahima Škahića (20) mladog stopera koji podjednako dobro može igrati na desnom beku, može se reći da je Velež prilično dobro izabalansiran u svim linijama. Dovoljna konkurencija vlada na svim pozicijama, a kako je najavila struka Veleža još uvijek je potražnja za nekim „ekstra igračem“ koji bi ojačao napadačku konkurenciju.
FORZA VELEZ
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
znači ubrzo će doći će i napadač, ovo mi se previše sviđanonda_83 je napisao/la:PEJIĆ SE PRIKLJUČIO TRENINZIMA
FORZA VELEZ
FORZA
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Traži se neki igrač koji odskače u našoj ligi, vjerovatno iz inostranstva.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Moglo bi se danas na tekmu otić'.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
jel tekma u 18:00h?zizu1991 je napisao/la:Moglo bi se danas na tekmu otić'.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Evo kažu na sportsport da jeste. Samo ne znam, plaća li se išta, ako jeste, da ponesem. Da me ne vrate 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
još 15 dana do početka prvenstva, valjda će dotad pronaći tog pleja...
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
nema potrebe za playmakerom (ima ramovic, maric), hiljadu puta nam je potrebniji napadac...AlemC85 je napisao/la:još 15 dana do početka prvenstva, valjda će dotad pronaći tog pleja...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
[img]EC1Y%208NA[/img] sta je ovo <
1:0 Okic 
1:1
Imate na WWinu praćenje rezultata, ko bi rekao da Velež ide u live klađenju
Imate na WWinu praćenje rezultata, ko bi rekao da Velež ide u live klađenju
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Pa ovo je smijesno, ni u jednoj pripremnoj utakmici sto smo igrali do sada (3-4) nismo u stanju dati 2 gola, uvjek ili 1:0, 1:1... ovoj ekipi treba jedan dobar napadač, bez njega ništa...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
RodjeniiBrato je napisao/la:Pa ovo je smijesno, ni u jednoj pripremnoj utakmici sto smo igrali do sada (3-4) nismo u stanju dati 2 gola, uvjek ili 1:0, 1:1... ovoj ekipi treba jedan dobar napadač, bez njega ništa...
SLAŽEM SE:)
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme nismo bili losi , imali smo nesto sansi , dok u drugom poluvremenu tek u zadnjoj minuti , Sevko imao dobru sansu , ali mu odbrani Bilobrk.
Siroki je los pravo. Dadose gol nekako , prodje njihov lik izmedju nase trojice.
Btw. , oni nasi navijaci su preludi. Koliko sam samo puta oplakao na ono nase hakanje.
Siroki je los pravo. Dadose gol nekako , prodje njihov lik izmedju nase trojice.
Btw. , oni nasi navijaci su preludi. Koliko sam samo puta oplakao na ono nase hakanje.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Bio sam samo prvo poluvrijeme. Bili bolji i beze go primili. Fali nam pravi centarfor ko hljeb
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.