FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sumnjam da ce na glavnom zbog ove rekonstrukcijeHadzijalagic je napisao/la:Ako bude na glavnom očekujem tri milje navijaca
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- amazon
- Kontakt:
Nece igrati u hali i na reflektorima...
Hocemo na glavnooomm
Hocemo na glavnooomm
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ne rade sutrairfo je napisao/la:Sumnjam da ce na glavnom zbog ove rekonstrukcijeHadzijalagic je napisao/la:Ako bude na glavnom očekujem tri milje navijaca
Šta ti je ljubavtm8782 je napisao/la:Tebi respekt na onom što si napisao. Poguraj to za Ugljesu znam da možešvrbanjusa je napisao/la:@ajzea, ovaj put cu ti oprostiti ali pazi sta pises.
Evo rekao je Senad da ce kupiti Ugljesu samo za tebe.radi ovog 'pacenika'

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Kakav se ovo akgregat spominje za relflektore ? Zar oni nisu prikljuceni na gradsku strujnu mrezu ili je problem potrosnje ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Re: RE: Re: FK Željezničar
Problem je ukljucivanja struje od strane EP koje kosta 5000. Sad se nabavlja agregat da bi se izbjeglo koristenje usluga EP.Elegant je napisao/la:Kakav se ovo akgregat spominje za relflektore ? Zar oni nisu prikljuceni na gradsku strujnu mrezu ili je problem potrosnje ?
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- amazon
- Kontakt:
Ma svaku tekmu nocnu igrat nema druge ..Upalit agregat nek treniraju navece..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
ja mislim da agregat moras imati u vidu alternative u slucaju nestanka struje..samo mislim.. 

A tebe volim, volim te fakat. Ti si mi
ljubav jedinaaaa.
ljubav jedinaaaa.
- amazon
- Kontakt:
Ma kod nas ce reflektore palit agregatom gdje ce ko s nama..elektrodistrubicija nam ne moze nista 

Zadnja izmjena: amazon, dana/u 06 feb 2016, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro ti mislišhapa je napisao/la:ja mislim da agregat moras imati u vidu alternative u slucaju nestanka struje..samo mislim..

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Idemoplavi
- Kontakt:
Tako je i napisano da ne smiješ imati noćne tekme bez alternative u slučaju nestanka struje. Da ne bi sjedili u mraku...
1921
Agregat nije alternativa....hapa je napisao/la:ja mislim da agregat moras imati u vidu alternative u slucaju nestanka struje..samo mislim..
Gledam City-Leicester kad zaori se tribinom dobro poznata pjesma Trpaj te levate.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Jaozinho22
- Kontakt:
I kod Crystal Palacea i Newcastlea isto često se zaori ta pjesmaOkolele je napisao/la:Gledam City-Leicester kad zaori se tribinom dobro poznata pjesma Trpaj te levate..

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
- Kontakt:
Ev da i ja sarnem nestoo... Sto se tice uprave , rade odlicne stvari. Pocelo se raditi oko stadiona sto me posebno dojmilo. A sto se tice zelja za istocnu tribinu , da vam samo kazem da je najveci problem zapadna tribina radi svecanih odnosno VIP loza koje su najpotrebnije ako se zele igrati Evropske utakmice. P.S: Zna li neko kad je izvlacenje parova za Kup ?
U četvrtak, 18. februara tekuće godine, u Hotelu Park u Vogošći, sa početkom u 12 sati, održat će se žrijebanje parova završnice četvrtine finala Kupa Bosne i Hercegovina. U žrijebu će se naći osam klubova, i to: FK Borac, FK Mladost, FK Radnički, FK Radnik, FK Sarajevo, FK Sloboda, NK Široki Brijeg i FK Željezničar. Utakmice četvrtfinala igrat će se u martu tekuće godine.Toreador1992 je napisao/la:Ev da i ja sarnem nestoo... Sto se tice uprave , rade odlicne stvari. Pocelo se raditi oko stadiona sto me posebno dojmilo. A sto se tice zelja za istocnu tribinu , da vam samo kazem da je najveci problem zapadna tribina radi svecanih odnosno VIP loza koje su najpotrebnije ako se zele igrati Evropske utakmice. P.S: Zna li neko kad je izvlacenje parova za Kup ?
-
- Kontakt:
izgleda mali šeha se povrijedio na prvoj pripremnoj u bratstvu 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Sad i ja to pročitah
Prvi izlazak na teren ekipa je imala u petak kada su na pomoćnom terenu stadiona Tušanj u Tuzli odigrali međusobnu utakmicu. Nažalost po dobrom ovaj kontrolni susret neće pamtiti novopridošli mladi igrač sarajevskog Željezničara, Benjamin Šehić, koji je zaradio povredu zbog koje je morao kolima hitne pomoći biti prevezen na UKC Tuzla. Igrači su vjerovatno imali i preveliku želju za dokazivanjem pa se u ovoj utakmici igralo žestoko kao da je neka prvenstvena, pa i žešće.

Prvi izlazak na teren ekipa je imala u petak kada su na pomoćnom terenu stadiona Tušanj u Tuzli odigrali međusobnu utakmicu. Nažalost po dobrom ovaj kontrolni susret neće pamtiti novopridošli mladi igrač sarajevskog Željezničara, Benjamin Šehić, koji je zaradio povredu zbog koje je morao kolima hitne pomoći biti prevezen na UKC Tuzla. Igrači su vjerovatno imali i preveliku želju za dokazivanjem pa se u ovoj utakmici igralo žestoko kao da je neka prvenstvena, pa i žešće.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Mailsone gdje je slika ?

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Kera1403, Levin, NazorUso, Paromlinac, WeekendOffender i 23 gosta.