Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Ma Belanovu zaganjati kakav Di Lorenzo, mada ni on nije loš za italijanske lige.
Nadam se da je Kalafioriju spala cijena
Nadam se da je Kalafioriju spala cijena

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da ovi još čekaju odgovor Rabioa ko da je Zidan lik
Dovedite Tirama i završena priča, ko ga ****
Dovedite Tirama i završena priča, ko ga ****
MANIJACI JUG 1987
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Hajde Giuntoli zavrsavaj Thurama... moja najveca zelja je bio i prosle godine kada su se spominjale ogromne cifre (glupa nica ga nije nikom prodala iako je mogla za puno vece pare jer su kontali da ce produziti ugovor) a sad za ove smijesne pare od 15-18mil je no brainer (juventus vise procijenio barancheu u ovom dealu za luiza a thuram ga moze fudbalski napraviti)... bas ono sta nam treba u veznom redu uz luiza... dva vrhunska centralna vezna da se nadopunjavaju... jedan poprilicno dobar ofanzivac ali i radilica, a drugi ima pluća za 5 utakmica, trkac od svog gola do protivnickog...
Drago mi je sto giuntoli racionalno razmišlja i pocinje od najslabije tacke a to je vezni red... kada bi se na to dodao jos koopmeiners kao prednji vezni koji bi statisticki ubijao jer bi imao slobodu zbog ove dvojice iza to bi bio mega upgrade na postojece stanje i sigurno jedan od najjacih veznih redova u Europi, ali sam poprilično siguran da bi on dosao (a svi relevantniji pisu da ce uprkos svim dolascima juventus i dalje ciljati koopmeinersa) morati ce otici i rabiot (oslobodili bi najveću platu a i rijesili se mame), i mckennie (za nekih 20 tak miliona ali i ako ne ode zakucati ga u u23 tim) i neko od ove mladjarije da se napuni kasa za njegov transfer a i budimo realni caviglia i miretti nece svakako imati neku minutazu pa ih je bolje prodati dok imaju neku vrijednost jer su tu jos locatelli i fagioli...
Odlicno radi giuntoli ovo ljeto... samo naprijed...
Drago mi je sto giuntoli racionalno razmišlja i pocinje od najslabije tacke a to je vezni red... kada bi se na to dodao jos koopmeiners kao prednji vezni koji bi statisticki ubijao jer bi imao slobodu zbog ove dvojice iza to bi bio mega upgrade na postojece stanje i sigurno jedan od najjacih veznih redova u Europi, ali sam poprilično siguran da bi on dosao (a svi relevantniji pisu da ce uprkos svim dolascima juventus i dalje ciljati koopmeinersa) morati ce otici i rabiot (oslobodili bi najveću platu a i rijesili se mame), i mckennie (za nekih 20 tak miliona ali i ako ne ode zakucati ga u u23 tim) i neko od ove mladjarije da se napuni kasa za njegov transfer a i budimo realni caviglia i miretti nece svakako imati neku minutazu pa ih je bolje prodati dok imaju neku vrijednost jer su tu jos locatelli i fagioli...
Odlicno radi giuntoli ovo ljeto... samo naprijed...
Giuntoli prespor, za sada nikakva ocjena za njegov rad. Da ne govorim ova jadna imena tipa Holm i Salemahers ili kako se zove koja se ne smiju ni dovoditi u vezu s Juventusom.
Thuram i slicni profili su trebali već biti tu i nemaju nikakve veze s Rabiotom.
Thuram i slicni profili su trebali već biti tu i nemaju nikakve veze s Rabiotom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Dok ne bude zvanicno tesko je bilo sta komentarisati, mozda su neke stvari dogovorene pa se ceka 01.07., ali dok ne bude ozvaniceno, ne moze se pricati o dobrim stvarima.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Dobro, otjerali su licemjernog uhljeba, iako je "ispunio sve ciljeve", po njegovim rijecima.
Znaci neko ima neki konkretan plan....polako
Znaci neko ima neki konkretan plan....polako
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Strašnu bi vezu imali, jednu od najjačih na svijetu kad bi bilo Tiram (Rabio) - Daglas - Kopmajners
Još imaš Fadžolija, Lokatelija, Nonža
Još imaš Fadžolija, Lokatelija, Nonža
MANIJACI JUG 1987
Tacno sam znao da ce ovaj lik sto dade gol proslu tekmu izbaciti kenana iz postave...
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma bunker opalio, ne igra ni Guler
MANIJACI JUG 1987
Konačno.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Radi onog američkog debila puno smo keša dali 28 miliona jebote, prodati ga u Sinsinati što ga traži u MLS
MANIJACI JUG 1987
Cifra koja se spominje je 22 mil fiksno i 6mil u bonusima... alsa mckenniem u dealu to bi bilo 20 mil fiksno...
- Burberry46
- Kontakt:
FC Cincinnati has made an offer for McKennie who's expected to leave. [Romeo Agresti]
Prodati ga
Prodati ga
1946
Giuntoli
Doktorska disertacija
- Thiago Motta
- Szczesny to Al Nassr
- Riccardo Calafiori
- Michele Di Gregorio
- Douglas Luiz
- Khephren Thuram
- Kean, McKennie, Arthur & De Sciglio on the market
- Yildiz extension
- Alex Sandro gone
- Koopmeiners

Doktorska disertacija
- Thiago Motta
- Szczesny to Al Nassr
- Riccardo Calafiori
- Michele Di Gregorio
- Douglas Luiz
- Khephren Thuram
- Kean, McKennie, Arthur & De Sciglio on the market
- Yildiz extension
- Alex Sandro gone
- Koopmeiners
Max Allegri
If Juventus can get Khephren Thuram from OGC Nice at a cost of €20m, then it would still be cheaper than locking Adrien Rabiot down to a new contract. - Football Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.