Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Fakat se ne sjecam da je neki trener imao ovakvku podrsku kako uprave tako i navijaca usprkos groznim igrama i rezultatima.
Srce, čast i ponos!
Ovakvu pdoršku nema Izrael od Amerike
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Gledaj crnog Mekalistera kao 9ka, a ove prave 9ke bi trebale biti kao krila da razvlace.
Konate i Gomez izbijaju u korner kao da ih znamo branit
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Joj evo penala
Bezveze penal.
Poklon realno
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Mene je sramota da za ovo penal dobijamo.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Premekano.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Hvala Bastoni 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- donCorleone1892
- Kontakt:
Wirtz je previse dobar igrac za ovu tromu ekipu Liverpoola. Cista svjezina nakon njegovog ulaska.
Neka mi neko samo napiše 3 zanimljive utakmice koje smo odigrali od početka sezone. Tačno kako sezona odmiče mi igramo sve dosadnije i dosadnije.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Iskreno nije penal.
A za igru veceras - ne znam jesam li ikad gledao rastimaniji Liverpool. I ne ide mi nikako u glavu kako je moguce da ovako nepovezano igramo. Ne znam ni sta igramo, imam osjecaj da dosta igraca ne zna sta im je ciniti na terenu.
Kako je moguca ovako losa komunikacija na terenu?
A za igru veceras - ne znam jesam li ikad gledao rastimaniji Liverpool. I ne ide mi nikako u glavu kako je moguce da ovako nepovezano igramo. Ne znam ni sta igramo, imam osjecaj da dosta igraca ne zna sta im je ciniti na terenu.
Kako je moguca ovako losa komunikacija na terenu?
Wirtz je ovu trebao od početka čini mi se. Za ove matorce iz Intera je previše dobar. Nešto se i odigralo od kako je ušao.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Apsolutno se slazem, steta samo sto nema niko da sve ovo uklopi, imamo odlican tim.donCorleone1892 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 22:54Wirtz je previse dobar igrac za ovu tromu ekipu Liverpoola. Cista svjezina nakon njegovog ulaska.
Real, Aston Vila i Atl.Madrid ostalo je za samoubistva.
Bradley je dosta dosta bolji bek od Gomeza, jer zna I sa loptom
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ako nista ne gubimo vise
Ali ovo je uzas i dalje jbt
Ali ovo je uzas i dalje jbt
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Uzasno vazna pobjeda i nismo primili 3 gola 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.