NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Znali neko koliko j tačno istina ovo za Nurdu??? Mi ni svjesni nismo koliki bi to nama bio plus pogotovo u ovoj situaciji u kojoj se sada nalazimo. Po meni on i kada jeprije bio je imao samo jednu grešku a to je Mustafa Peštalić.
-
- Kontakt:
Bez obzira na potrosnju para ,malo sad se ohladio od poraza,ekipi kakva smo mi facic i ordagic kad nedostaju,nema tu sta se trazit,intezivno se radi na pripremi ordagica za srijedu,fina vijest iako neki ce reci da treba pionire poslati nece biti tako ,skupo ce se prodati u kupu
Ko nije bio u Modriči i ne zna zasto se ideklma1 je napisao/la:Hajd sve mogu shvatiti ali ovo za Modriču i Gradačac nikako...Pa ima li iko da ne ide tamo? Ne kontam šta Gradačcu ne valja pa se visi po Modriči, jel ono čvorkuša bi...moranjak je napisao/la:Od kada pratim Zvijezdu ovo je jedan od poraza koji me je najvise zabolio, ako sada nismo uzeli bar bod necemo nikada. Nasi igraci i nas trener hoce uslove kao da su Bajern, a u prva dva kola imaju 0-5 gol razliku, igraci samo briju po nekakvom klubu Mundo u Modrici, .

Ufff taj Mondo,Street....

Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac
Bgm sam to jutros cuo i to od vise ljudi, s moje strane gledista msm da je to dobro za zvijezdu ako je istina, jer covjek je u najacem organu fudbalskog saveza i to zvijezdi moze biti samo od koristi. Em sad ce se morat poraditi na infrastrukturi a cisto sumnjam da ova uprava ima kapacotet da sredi krov i reflektore. U svakom slucaju sa kombinacijom Nurdo-Fadil(buduci premier) nema zime za gradacackog premierligasaesprit24 je napisao/la:rasta1922 je napisao/la:E moj zemljace,lakse je saznati ko je u KGB-u radio,nego ko je "stvarno" odlazio i vracao se u Zvijezdu.esprit24 je napisao/la:zemljaci moji jel istina da se Nurdin Pestalic vratio u Zvijezdu??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quot
Ovo za Nurdu niko od njegovih dušmana sa foruma ne demantuje, što znači da bi tu moglo biti neke istine. Imali iko ikakvu informaviju?????????
Uvijek sam ovdje iznosio da se nesmiju kritikovati ljudi koji donose novac u klub,a one koji su uzimali novac od kluba jos bez ikakvih rezultata njih treba kritikovat non stop,tako da ovu posljednju vijest ako je istinita pozdravljam.
Eto ja sam čuo da od Nurde nema ni govora,naprotiv,navodno je rekao da će Zvijezda ispasti 

,te da će i Doro tuziti da bi mu vratili neki dug koji nije malen,sta je od svega istina vidjet ćemo u sljedećim danima.vatreni je napisao/la:Eto ja sam čuo da od Nurde nema ni govora,naprotiv,navodno je rekao da će Zvijezda ispasti
- theboss_RD07
- Kontakt:
Jedan od igraca (necu govoriti ime naravno) mi je neki dan govorio kako je bolja situacija bila nakon sto je Nurdo otisao, nego dok je bio.
Svako normala zna da, kada Nurdo ulozi 100%, on uvijek vrati 150% minimalno. Zato smo i bili u onakvoj situaciji
Svako normala zna da, kada Nurdo ulozi 100%, on uvijek vrati 150% minimalno. Zato smo i bili u onakvoj situaciji
⭐
Ni premije po 300 KM za pobjedu u Travniku nisu mogle pomoći slabasnom sastavu Zvijezde u kojem je glavni vezni bio Spasojević
...Jedine riječi hvale od onih sto su bili u Travniku su na račun Gadze.....Diata,Čović i Stojanov 

-
- Kontakt:
Ma hebo ih kup nek ga mijenjaju za bod od olimpica dzaba se umaraju jos ako Ordagu
uvrsti u sastav pa da protiv celika nemogne igrat da se dopovrijedi nedaj boze
uvrsti u sastav pa da protiv celika nemogne igrat da se dopovrijedi nedaj boze

Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
ako cemo ic realno jedine rijeci hvale su onih 50-tak navijaca sto su bili dolevatreni je napisao/la:Ni premije po 300 KM za pobjedu u Travniku nisu mogle pomoći slabasnom sastavu Zvijezde u kojem je glavni vezni bio Spasojević...Jedine riječi hvale od onih sto su bili u Travniku su na račun Gadze.....Diata,Čović i Stojanov
Toliko pljuvanje po Nurdi,vidi na sta dode,he he,drugovi moji bez jakih ljudi nema ni kluba,mi smo lajici i simpatizeri i gledat cemo kod nas utakmice sa velikanima dok je Fadila i Nurde,rjetko ulazim na komentare ako neko procita od njih ,raci cu vi ste bogovi
S obzirom na veliki broj gramatickih gresaka u relativno maloj i konstruktivno jako lose sastavljenoj recenici, i s obzirom na vrijeme kada je sacinjena,malo se popilo sinoc aDzin je napisao/la:Toliko pljuvanje po Nurdi,vidi na sta dode,he he,drugovi moji bez jakih ljudi nema ni kluba,mi smo lajici i simpatizeri i gledat cemo kod nas utakmice sa velikanima dok je Fadila i Nurde,rjetko ulazim na komentare ako neko procita od njih ,raci cu vi ste bogovi

- theboss_RD07
- Kontakt:
Dzin je napisao/la:Toliko pljuvanje po Nurdi,vidi na sta dode,he he,drugovi moji bez jakih ljudi nema ni kluba,mi smo lajici i simpatizeri i gledat cemo kod nas utakmice sa velikanima dok je Fadila i Nurde,rjetko ulazim na komentare ako neko procita od njih ,raci cu vi ste bogovi

⭐
-
- Kontakt:
Sretno danas ,i vratite nas s pobjedom na pravi put !!;;;
Bravo momci idemo izdrzat do kraja.
bravo

Koliko su izdrzali vodstvo 

-
- Kontakt:
bit ce ok .polako samo
Eto ga, 1:2 .Valjda neće primiti dva gola do kraja 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.