AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 05 avg 2013, 02:42

Steta sto nisam mogao gledati tekmu :? ali evo vidim ponovo Antonini glupan
Ma dofatit se kandžije i mrš mi iz kluba, nadam se da smo makar sa obrazom igrali

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 avg 2013, 02:54

Ovo vise nema smisla ni komentarisat, dzaba se zivciram :evil:
Ono sto sam ja zakljucio iz ovih pripremnih utakmica je da bi nam najvece pojacanje bilo da je otisao Alegri. Pa daj covjece vise se odluci koju ces formaciju igrat :evil:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 05 avg 2013, 02:55

ahahahahaaha, gledam i ne mogu da vjerujem :?

[youtube][/youtube]

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 05 avg 2013, 02:57

Evo nesto za gore korisnika pod imenom ADO ako se ne varam:A ja cu ti reci kratko i jasno prijatelju:"POJMA TI NEMAS,BEZ UVREDE"!!!Kao prvo De Jong je u premier ligi engleske imao tacnost pasova 85%,o njegovoj borbenosti i ne treba puno trositi rijeci,a sve na ovo cu ti reci pogledaj gol ako nisi vidio protiv Valencie...Drugo.Montolivo prva natjecateljska utakmica poslije kupa konf.kao i Balotelliu i Zapati...Trece Petagna jeste da je mlad (95') godiste al ja ne vidim da je konkretno mislim veceras sta uradio (ne pricam u globalu pripremne utakmice)....I Na kraju krajeva,steta samo sto ovaj VELIKAN ima takve "vrhunske poznavaoce" fudbala za navijace....A ako ti imas jos koji "valjan" argument (a sigurno ga nemas),iznesi ga,pa cemo diskutovati...Lijep pozz ;)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 avg 2013, 03:03

Da, i ja sam se zaboravio osvrnuti na raj komentar, al ne vrijedi :grin:

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 05 avg 2013, 03:09

muxa je napisao/la:Da, i ja sam se zaboravio osvrnuti na raj komentar, al ne vrijedi :grin:

po meni realno nije lose...kix alegrija veceras je antonini krampa i sminker boateng..kada se tu vrati de sciglio ili abate i kad skonta da mu treba u vezi da igra poli,a ne boateng ili nocerino,bice to bolje...al cvrsto vjerujem u dolazak honde ili ljajica,pa da sminker melisin preseli na klupu jer mu je i tu mjesto,realno...bice ovo ok,sve kad se poklopi i kada se vrati ta zeljena forma....

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 05 avg 2013, 03:16

Osjecam da nece biti ok,jer izgleda i Xavi da dodje Allegri bi prednost dao Nocerinu i tako tim kalibrima al et,ostaje da vidimo

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 05 avg 2013, 03:20

UrbyEmanuelson je napisao/la:Osjecam da nece biti ok,jer izgleda i Xavi da dodje Allegri bi prednost dao Nocerinu i tako tim kalibrima al et,ostaje da vidimo
hah ja nesto vjerujem da bi tog nocerina mogli kvalitetno uvaliti komsijama kao sto smo npr cassana :D Jer ga voli Mazzari...a i realno klasa je za njega Poli...

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 avg 2013, 03:53

Ma nije problem sto u ekipu stavi par kloceva, ipak su ovo pripremne utakmice. Problem je sto ni sam nije načisto koju bi formaciju igrao, ne zna se ko gdje igra, ko se kako treba kretat. Pa njemu Emanuelson nekad igra trequatristu, nekad desno krilo a nekad lijevog beka, logicno da ce po toj strani kad igra beka bit propuh jer u prethodnim utakmicama nije imao puno defanzivnih zadataka. Joj naumpade mi kajo ih je Tores u jednom bapadu povaljao :geek:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 avg 2013, 10:50

Evo zašto ne treba žalit tih pisljivih 12-13miliona .. Ovo je neki dan zabo protiv Gaziantepa, odigrao jedno poluvrijeme 2 asistencije i 2 gola :oops:

slika

___________Balotelli
__El-Shaarawy_____Ljajic
____________Honda
_______De Jong___Montolivo

DAMN ! 8-)

Btw brzine kod Nianga :o :o 8-)

" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 avg 2013, 11:21

IlPrincipe je napisao/la:Evo zašto ne treba žalit tih pisljivih 12-13miliona .. Ovo je neki dan zabo protiv Gaziantepa, odigrao jedno poluvrijeme 2 asistencije i 2 gola :oops:

slika

___________Balotelli
__El-Shaarawy_____Ljajic
____________Honda
_______De Jong___Montolivo

DAMN ! 8-)

Btw brzine kod Nianga :o :o 8-)

" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo sto Max nema **** da izvede tako ofanzivnu ekipu. Radije ce on tu staviti Nocerina, Muntaria... Svaka cast Niangu za brzinu al fali mu tehnika. Po meni on moze igrati samo kao CF a na toj poziciji imamo Balu i Pazzinia, tako da bi ja njega ili poslao na posudbu ili prodao pola ugovora Genovi.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 05 avg 2013, 13:10

davno sam ja rekao da je Ljajic pravi za nas, igracina je nema sta.
Nego ocel biti jos koja utakmica Milana u SAD-u na ovom turniru, mozda za trece mjesto protiv Evertona?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 05 avg 2013, 13:31

Tuttosport claims that Honda to Milan is official as CSKA Moscow agreed on the 4 Million submitted by Milan and only official signature and announcements are left!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 avg 2013, 13:41

milanist je napisao/la:davno sam ja rekao da je Ljajic pravi za nas, igracina je nema sta.
Nego ocel biti jos koja utakmica Milana u SAD-u na ovom turniru, mozda za trece mjesto protiv Evertona?
Hoce u cetvrtak u 00:30
Edit: http://www.milannews.it/altre-notizie/g ... eda-119300" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad mi nista nije jasno :lol:
Čitao sam da se utakmica za 3. mjesto igra u cetvrtak u 00:30, i koliko znam trebali igrati protiv Evertona, a ovdje stoji da igramo za 3. mjesto protiv Galxya i to u srijedu u 00:30 :?

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 05 avg 2013, 14:13

@muxa evo objasnjenja :D

slika

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 avg 2013, 15:13

Hvala, znaci ipak igramo s Galaxyem. Jel se igra u srijedu il u cetvrtak? Znam da je u 00:30

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 05 avg 2013, 15:14

Kako se Silvestre pokazao ? :P :mrgreen:

[youtube][/youtube]

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 05 avg 2013, 15:26

:P :P :lol:

slika

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 avg 2013, 15:27

adi25 je napisao/la:Evo nesto za gore korisnika pod imenom ADO ako se ne varam:A ja cu ti reci kratko i jasno prijatelju:"POJMA TI NEMAS,BEZ UVREDE"!!!Kao prvo De Jong je u premier ligi engleske imao tacnost pasova 85%,o njegovoj borbenosti i ne treba puno trositi rijeci,a sve na ovo cu ti reci pogledaj gol ako nisi vidio protiv Valencie...Drugo.Montolivo prva natjecateljska utakmica poslije kupa konf.kao i Balotelliu i Zapati...Trece Petagna jeste da je mlad (95') godiste al ja ne vidim da je konkretno mislim veceras sta uradio (ne pricam u globalu pripremne utakmice)....I Na kraju krajeva,steta samo sto ovaj VELIKAN ima takve "vrhunske poznavaoce" fudbala za navijace....A ako ti imas jos koji "valjan" argument (a sigurno ga nemas),iznesi ga,pa cemo diskutovati...Lijep pozz ;)
Eh ovako vrsni poznavaocu ove igre. Ja nisam rekao da je De Jong los igrac vec da ne treba nam on kreirati igru sto je veceras radio. Njegov zadatak u ovom Milanu bi trebao da bude kao nekada Gatussu. Znaci presjecanje napada, klizeci startovi, jaka duel igra a nikako duge lopte, podvaljivanja i driblinzi. Drugo, Muntari ne moze istrcat kontru. Oko 30. minute Balotelli ga proigrava on jedva loptu vodi ko da se blok okrece. Trece, sta ako je Montolivu prva utakmica? Nije pauzirao 6 mjeseci, vec 2-3 sedmice a i tad je imao kontakt s loptom il ti mislis da igraci na pauzama samo leze? Cetvrto, Petagna je 1995. godiste, nek nije nista uradio za njega je dozivljaj i veliko iskustvo da igra protiv jednog Terrya. Al vjerovatno nisi nikad igrao lopte ni u mahali pa ti nije to jasno, ono kad igras pa te ubace velki da odigras 5 minuta tebi srce ko dzamija. Jos jednom da se vratim na De Jonga. Pripremne utakmice nas najbolji igrac, al u vrhunskim ekipama se zna sta je ciji posao. On igra destruktivca u ovoj postavi a ne Montolivo a sinoc je kreirao napade i zadrzavao loptu al i to cu shvatit jer nijedan drugi igrac nije htio da je preuzme. Tacnost njegovih pasova je takva jer mu je bas i zadatak sto pricam, odigraj prvom do sebe. Hvala lijepa. Prijatno.

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 05 avg 2013, 15:28

UrbyEmanuelson je napisao/la::P :P :lol:

slika

:lol: :lol: :lol: :lol:
Trollo lolo loooo

ccc
Ja samo pitam kakav je Silvestre, pošto je on još uvijek naš igrač

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.