Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
da li ima neko informaciju da li ce mrtva TV1 prenositi real-barca da mogu lagano pravit planove za vikend tj. gdje gledati ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- tyler durden
- Kontakt:
hoce,najvjerovatnije! opet procackaj za koji dan ,web stranice i tako te stvariGenghis je napisao/la:da li ima neko informaciju da li ce mrtva TV1 prenositi real-barca da mogu lagano pravit planove za vikend tj. gdje gledati ...

hvala na info ...tyler durden je napisao/la:hoce,najvjerovatnije! opet procackaj za koji dan ,web stranice i tako te stvariGenghis je napisao/la:da li ima neko informaciju da li ce mrtva TV1 prenositi real-barca da mogu lagano pravit planove za vikend tj. gdje gledati ...

- adas_barca
- Kontakt:
u subotu je komentator govorio da su male sanse ,valjda ne mogu se dogovorit s arenomGenghis je napisao/la:da li ima neko informaciju da li ce mrtva TV1 prenositi real-barca da mogu lagano pravit planove za vikend tj. gdje gledati ...

B92 sigurno ne prenosi klasiko, oni prenose Betis - Valencia, sad sam gledao. A arena prenosi:
http://www.tvarenasport.com/channel/2011/12/10" onclick="window.open(this.href);return false;
Naravno, Arenu nemam tako da mi je jedini izbor TV1. Pa me zanima jel' imaju oni mogucnost paralelno prenosit istu utakmicu? Jel' bilo do sad slucajeva?
http://www.tvarenasport.com/channel/2011/12/10" onclick="window.open(this.href);return false;
Naravno, Arenu nemam tako da mi je jedini izbor TV1. Pa me zanima jel' imaju oni mogucnost paralelno prenosit istu utakmicu? Jel' bilo do sad slucajeva?
Jeste, jer arena prenosi sve tekme reala i barce, a TV1 je prenosila nekoliko , tako da nada i dalje postoji ...Pavon je napisao/la:B92 sigurno ne prenosi klasiko, oni prenose Betis - Valencia, sad sam gledao. A arena prenosi:
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Baho je sinoc reko da ce se TV1 potruditi da osigura pravo prenosa, i da ulazu sve napore, al Arena ne da,
mozda su ovi iz Arene postavili previsoku cijenu, a ovi to nece da daju...
a licno mislim da ce TV1 prenositi clasico, jer ako cemo iskreno, svako ko ima Arenu ce prije gledati tu clasico nego na TV1 slusati Bahu kako kaki...tako da Arena ne bi izgubila previse na gledanosti, a mogu dobiti neke pare od TV1 za clasico...
vjerovatno se tu sad pregovara oko cijene, al kako se utakmica blizi mislim da ce se dogovoriti...
mozda su ovi iz Arene postavili previsoku cijenu, a ovi to nece da daju...
a licno mislim da ce TV1 prenositi clasico, jer ako cemo iskreno, svako ko ima Arenu ce prije gledati tu clasico nego na TV1 slusati Bahu kako kaki...tako da Arena ne bi izgubila previse na gledanosti, a mogu dobiti neke pare od TV1 za clasico...
vjerovatno se tu sad pregovara oko cijene, al kako se utakmica blizi mislim da ce se dogovoriti...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
a HRT ? E zamislite classico a prenosi Blazicko 

- anonymousHD
- Kontakt:
Ma ništa ni od TV1 i od HRT-a, Arena je otkupila sva prava i direktno će iz Madrida prenositi... Celi dan na Arenasport 3 će biti puštane stare utakmice između Barcelone i Real Madrida, a u 21 počinje direktan prenos... 
btw. Scofy 2 na Real Madrid protiv Ajax. Mourinho ruše ove godine sve rekorde, a vreme je da se sruši i jedan u Ligi šampiona, nikad pre nismo imali 18 bodova... Tako da, 2 ko kuća. :*

btw. Scofy 2 na Real Madrid protiv Ajax. Mourinho ruše ove godine sve rekorde, a vreme je da se sruši i jedan u Ligi šampiona, nikad pre nismo imali 18 bodova... Tako da, 2 ko kuća. :*
Ako ti je bhtelecomov internet imas ovdje arene http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;Pavon je napisao/la: Naravno, Arenu nemam tako da mi je jedini izbor TV1.
Sretno zmajevi!!
obična satelitska antena i bilo koji digitalni reciver(strong,opticum,yumatu) okrenut tanjur na 42 e (turksat) i kanal ntv spor (11054h30000 su parametri) nekodirano primera tri ili četiri tekme sedmično(clasico special počinje u subotu u podne),
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- legenda reala
- Kontakt:
Poklapaju se tremnini uvjek ,Arena prenosi utakmicu a i TV1 u isto vrijeme ,skoro svaki putGenghis je napisao/la:Jeste, jer arena prenosi sve tekme reala i barce, a TV1 je prenosila nekoliko , tako da nada i dalje postoji ...Pavon je napisao/la:B92 sigurno ne prenosi klasiko, oni prenose Betis - Valencia, sad sam gledao. A arena prenosi:

Eto u subotu je bila Barca na Areni 3 i na TV1,večeras Sevila ide na Areni 1 i na TV1 istovremeno

Ja mislim da bi B92 trebo prenositi ,oni imaju otkupljen onaj termin subotom u 22:00 ,a tad se igra Clasico
E za TV1 sumnjam ,oni imaju nedelju i ponedeljak od 21:00 ,jedino da naknadno sad dogovre nešto sa Arenom

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sve to stoji druze , ali za klasiko vaze neka druga pravila sto se tice termina, tj. ne mozes kupit jedan termin i nadati se da ce ti klasiko "zapast" u istom i da ces ga dobiti po istoj cijeni kao i ostale utakmice. Evo sad vidim na b92 (http://www.b92.net/tv/program.php?id=6" onclick="window.open(this.href);return false; ) pise valencia - betis u 20h tako da ... mrka kapa ali opet samo ako mi neko moze reci kakav je onaj stream arene na bhtelecom stranicim tj. da li ima prekida i kakav je kvalitet slike ...
- tyler durden
- Kontakt:
Genghis je napisao/la:Sve to stoji druze , ali za klasiko vaze neka druga pravila sto se tice termina, tj. ne mozes kupit jedan termin i nadati se da ce ti klasiko "zapast" u istom i da ces ga dobiti po istoj cijeni kao i ostale utakmice. Evo sad vidim na b92 (http://www.b92.net/tv/program.php?id=6" onclick="window.open(this.href);return false; ) pise valencia - betis u 20h tako da ... mrka kapa ali opet samo ako mi neko moze reci kakav je onaj stream arene na bhtelecom stranicim tj. da li ima prekida i kakav je kvalitet slike ...
ako se dobro sjecam na pocetku prenosa spanske lige na tv1,rekli su da su otkupili El Clasico. Da li su slagali?! ne bih ti znao reci.
Sto se tice bhtelecom stranice,kvalitet slike ti je bolji nego bilo koji drugi stream,tako da ako ne budes imao gdje gledat a posjedujes adsl ,otvori webtv na bhtelecomu i uzivaj

EDIT: najvjerovatnije nece biti prenos na tv1

koje sra*e za ovaj prenos svake godine,moram uvijek po netu ganjati prenose jer su nam debilne tv kuce...
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
Fino, ma ionako mi jaran koristi comp preko tv-a tako da ce biti skoro kao na TV-u (kad se malo udaljistyler durden je napisao/la:Sto se tice bhtelecom stranice,kvalitet slike ti je bolji nego bilo koji drugi stream,tako da ako ne budes imao gdje gledat a posjedujes adsl ,otvori webtv na bhtelecomu i uzivaj

- legenda reala
- Kontakt:
Ja se sjećam da su na početku rekli gledaćete 76 utakmica ,a možda i 78 (vjerovatno su mislili na Clasico) u ovoj sezonityler durden je napisao/la:
ako se dobro sjecam na pocetku prenosa spanske lige na tv1,rekli su da su otkupili El Clasico. Da li su slagali?! ne bih ti znao reci.
Sto se tice bhtelecom stranice,kvalitet slike ti je bolji nego bilo koji drugi stream,tako da ako ne budes imao gdje gledat a posjedujes adsl ,otvori webtv na bhtelecomu i uzivaj
EDIT: najvjerovatnije nece biti prenos na tv1arenasport ne da prava na El Clasico nikome

Ma dobre su slike na Arenama na webtv
Ma nadati se sredinom sedmice će to biti jasnije

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ne znam, ja kontam x kao "osveta" lyonu.. a nije ni ajax za bacit'anonymousHD je napisao/la: btw. Scofy 2 na Real Madrid protiv Ajax. Mourinho ruše ove godine sve rekorde, a vreme je da se sruši i jedan u Ligi šampiona, nikad pre nismo imali 18 bodova... Tako da, 2 ko kuća. :*

ser del barça es el millor que hi ha !
niceNadal: Barcelona će biti potopljena

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.