PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
poslao sam poruku Ligati i dao mu apsolutnu podršku za ovo sve što radi.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Beduin
- Kontakt:
Ma sta ce mi, moze samo kamili cistiti grbu.Chinaglia je napisao/la:Batva, pitaj molotovljeva zna li ga, to jeste o kome se radi, moguce je, lik ima opasne resurse na raspolaganju
Nego je jadno cime se ljudi sluze po forumu i prozivaju neciju porodicu, zato nisam mogao da mu ne odgovorim. Gdje li njegova deverika gostuje tunajt!?
Solinase moj, dostojanstven uvijek treba ostati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Jesmo im nabili kompleksee
ostavite se djeco foruma, idite sta ucite, trebat ce vam
sutra derbi, a njima Sloboda ne izlazi iz usta
AZMIR HUSIC

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ljudi uozbiljite se i ne zayebajite se na čobanski način sa slabim tackama ljudi ovdje tj njihovim familijama pa makar to bili najveci retardosi foruma tipa krlezq ili trk. Ja znam identitet 80% forumasa ali nikad to nebi iskoristio za niske udarce. Zayebancija normala ali to je dno dna. Guzite alkoholizirajte se, šmrčite ,pušite bublu i uživajte.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Sta sad bi ? Ko je sad kriv ?
1.Blagojević psovao treneruBeduin je napisao/la:E j3bo ga ti, zar ti je toliko tesko pao taj avatar. Tema je za zaj3banciju, kad Sloboda igra lose il se sta negativno desava oko nje onda je nama trpanje, tako je bilo i Sarajevu kad su gadjali Jesica bakljama i "igrajte pi.cke" pa smo se svi sprdali. Neko je postavio onu molbu upucenu dal firmi ili kome vec da doniraju sredstva pa se zato salimo i za prosnju.MuhamedTM je napisao/la:Ljudi sto su dali to je bilo s halalom bolan nebio, ko je god dao a sad serenda (mozda, mali dio) yebem mu pleme pa sto je dao ako nije halalio.Beduin je napisao/la:Ma FK Begging je asocijacija na upucene molbe za stolice, ali nikad nece Beduin napisati FK Seljo, FK **** i sl. Znas mene ba, sala DA, vrijedjanje NE.
Vrijedjanje znas kako u sali pa privali. Sad ti reci ko I drug Pino kolektivno ste nas prskali sad vam vracamo.
Nije frka ako je fazon ici igrati se igre bez granica da pocnemo odma.
Nemam sta ja prskanje spominjati, pusti to. Mi vam ogadili fudbal, Mulalic zamalo pretukao novinara zbog nas, Memiji jedva namjestili prsljenove, a Blagojevic se napsovao treneru, etc... nikakvo prskanje, nije Beduin tako vulgaran
2. Memiji namještali pršljenove
3. Mulalić zbog njih napadao novinare
3. Ogadili nam fudbal
4. Prskaju nas
Fakat treba negdje zapisati izjave za arhive
Tuzlaci ce ocito pamtiti decenijema ovu pobjedu nad Željom
Zadnja izmjena: let3, dana/u 23 apr 2016, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Jelde nije mi los onaj motor? Iako je old skool, al' je masina.Cocaine je napisao/la:Ljudi uozbiljite se i ne zayebajite se na čobanski način sa slabim tackama ljudi ovdje tj njihovim familijama pa makar to bili najveci retardosi foruma tipa krlezq ili trk. Ja znam identitet 80% forumasa ali nikad to nebi iskoristio za niske udarce. Zayebancija normala ali to je dno dna. Guzite alkoholizirajte se, šmrčite ,pušite bublu i uživajte.
Ja sad davno ovdje napisao svoj identitet za one koji su hrabri da psuju preko foruma, uvijek bujrum kod Beduina na pice ili saketanje, od volje mu ko sokcu post.
Al ne zaj3baji se kad nemas smisla brate, radije citaj i smiji se tudjim postovima, nego da ispadas retard i levat na kubnu. A mostarci vazda bili poznati po humoru, iako je krmak iz neke cuke nadomak Mostara, ali eto zna poneku dobru dobaciti. Sad ce Rivijera, nema foruma vise.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
To prskanje ja nisam napisao, to je levatska spika. Ostalo, sta je Beduin slagao?let3 je napisao/la:1.Blagojević psovao treneruBeduin je napisao/la: E j3bo ga ti, zar ti je toliko tesko pao taj avatar. Tema je za zaj3banciju, kad Sloboda igra lose il se sta negativno desava oko nje onda je nama trpanje, tako je bilo i Sarajevu kad su gadjali Jesica bakljama i "igrajte pi.cke" pa smo se svi sprdali. Neko je postavio onu molbu upucenu dal firmi ili kome vec da doniraju sredstva pa se zato salimo i za prosnju.
Nemam sta ja prskanje spominjati, pusti to. Mi vam ogadili fudbal, Mulalic zamalo pretukao novinara zbog nas, Memiji jedva namjestili prsljenove, a Blagojevic se napsovao treneru, etc... nikakvo prskanje, nije Beduin tako vulgaran
2. Memiji namještali pršljenove
3. Mulalić zbog njih napadao novinare
3. Ogadili nam fudbal
4. Prskaju nas
![]()
![]()
Fakat treba negdje zapisati izjave za arhive![]()
da se vidi kako ne treba biti bahat i iskompleksiran
šta ucini od njih borba za trofeje, neprepoznatljivi su
to je kad se fukara koja je citavu historiju bila dolja i ispod crte, se naglo dočepa para i pocne da se qrci sa njima mnogo vecima od sebe
![]()
Tuzlaci ce ocito pamtiti decenijema ovu pobjedu nad Željom
Kakvi bolan kompleksi, samo uzivamo u trenutnim rezultatima i mogucem stogodisnjem trofeju, razumi nas, j3bo ga ti.
Sad ponovo procitaj stavke koje si nabrojao (od 1-4) i odgovori sam sebi. Sablja ispod stola drzao bokserske rukavice, jos jedna Ligatina rijec je dijelila da ih Sablja obuce.
075 ❤
075 ❤
Debilana na kvadrat, dede mi...ma na kub, kakav kvadrat.
Prica i kvalite prepucavanja se vam na nivou dementne djece iz specijalnih odgojnih ustanova, ali samo vi naprijed punim gasom
ne dajte se omesti, dok vam se djecu smiju 
Prica i kvalite prepucavanja se vam na nivou dementne djece iz specijalnih odgojnih ustanova, ali samo vi naprijed punim gasom
Beduin ma normala brato treba imat smisla za humor. Sto kazes ako se ne znas zayebavat citaj samo
ali dosta i pojedini uticu na to jer otkrivaju identitet pogresnim ljudima i dovode se u ovu situaciju da te svak može izofirat. Opet kazem bez obzira na sve biti dingospo i udarati samo u facu nikako ispod pojasa. Bar mi mostarci smo takvi
Izgleda da je krlezina stara/zena/cura/sestra ili sta vec tema. Ako sam dobro skontaoNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sta sad bi ? Ko je sad kriv ?
ne crnjaciteMortemHz je napisao/la:7.000 posjeta u nedjelju.PipiDugaCarapa je napisao/la: Ako mi vjeruješ, forum na stranu, ali se toliko malo govori o derbiju da je to strašno. Zaista se ne sjećam ovakve situacije, prije se o derbiju konstantno pričalo dva mjeseca prije nego što će sudija dati znak za početak.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- Beduin
- Kontakt:
Jel' Sabljoni izjavio da ce izginuti na Kosevu? Da znam sta odigrati na tiketu. 
075 ❤
075 ❤
- amazon
- Kontakt:
Kako ce se pisati o derbiju kao prije kad su danas djeca debilna poput ovog mukija. Sta on zna, ne zna odakle je supalj. A ne da se pise o derbiju, malo je nerealno.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Kad se samo sjetim kako je Solinas popizdio kad sam mu reko da ON ide **** SVOJU ženu, a glaj sad ovih majmuna
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Evo pokusat cu normalno s tobom, koliko je to moguce.amazon je napisao/la:Kako ce se pisati o derbiju kao prije kad su danas djeca debilna poput ovog mukija.
Ovo vrijedjanje prema meni prelazi granicu. Ja sam ok sa 95% foruma registrovao sam se medu prvima, imao sam prije ovog jedan nick I to je to.
Tebi se jaro smiju svi redovno, ovdje na ss.ba ili drugim forumima. Masovno te ismijavaju.
Zar nije bilo molidbe sa tvoje strane da ti se pridruzim kad su braca otisla tako gdje su. Ja sam ostao samo nisam zbog tebe kao I mnogi zelio pisati na nekad najjacoj temi koju si ti 80% unistio. Dobro je rekao admin da si ti neki stari uposlenik kluba koji je nogiran.
amazon je napisao/la:Ti i ja cemo ih osvetiti, dva velika covjekaMuhamedTM je napisao/la:Mi koji smo ostali sad za sad moramo se boriti casnobrile je napisao/la:Tema opustosena kao poslije bitke, skupljaju se ranjenici.
Cast paloj braci![]()
Braca sto su nas napustila sve im halalimo, ima da vas osvetimo u to vam se kunem casnom pionirskom!
Popusti bolan dosadan si I Bogu I narodu, svi te izbjegavaju. Ponasaj se
Bez vridjanja padas previse nisko, smiju ti se uvijek svi.
Kad su stavili onu sliku znas koju, prvi sam bio protiv toga.
amazon je napisao/la:Ne pratis moj rad, samo nisam s tuzlacima ali ko ce citat onu seljacku pricu ...MuhamedTM je napisao/la:Upotrijebi svoju noc idi malo tamo na temu prepucavanje ti nikad nisi bio u sukobu protiv Tuzlaka ili pitara, samo protiv nas brate. U cemu je fol
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Kako sam ja to propustio?Beduin je napisao/la:
Ja sad davno ovdje napisao svoj identitet za one koji su hrabri da psuju preko foruma, uvijek bujrum kod Beduina na pice ili saketanje, od volje mu ko sokcu post.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
MuhamedTM je napisao/la:
Zar nije bilo molidbe sa tvoje strane da ti se pridruzim kad su braca otisla tako gdje su. Ja sam ostao samo nisam zbog tebe kao I mnogi zelio pisati na nekad najjacoj temi koju si ti 80% unistio. Dobro je rekao admin da si ti neki stari uposlenik kluba koji je nogiran.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trebaju li Efendicu dimije, pita ga Andjusic 
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
mozes zamisliti kako smo lose odigrali u tuzli kad olimpik i dalje drzi 0-0 protiv crveno-crne furije... 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.