Ma svi smo mi ovdje bili jedan period u extremnom plusu, vjerujem u to. Ja se sjećam kad sam tek upis'o fakultet i o'šo od kuće pa kad me tad uhvatila luda. Znam da sam od oktobra do februara imao nevjerovatnu seriju te da sam se bukvalno poslije prokur*čio sa raznoraznim stvarima(znaš kako se Bosancu otvori šu*ak kada dođe do para

). Uglavnom, dešavalo mi se k'o i tebi, kontaš da kad već imaš toliko para, nije problem baciti 2-3 stoje na kvotu 10

, pa tako jednom-dvaput, pa te onda uhvati serija neuspjeha i vratiš se nigdje(dobro je pa sam barem ispite rješav'o u roku

).
Igr'o sam ja više tih sistema(ne mislim na sisteme k'o sisteme, što se vidi iz priloženog). Helem, jedno vrijeme sam uplaćiv'o cijelu francusku ligu manje od 3 gola(to sam s drugom po pola radio) i subotom izaberemo 6 parova(većinom Lyona ne igramo, jer su tada derali sve i svakoga) i uplatimo po cenera. No i to je stalo pa smo se okrenuli drugim.
Znam da je jedno vrijeme u Betshopu bila ponuda kada je baseball u pitanju da je na svakom susretu broj poena 8.5(mislim da je ovo granica, al' nisam siguran), te da mi je jedan lik rek'o kako je on igr'o sistem i sve igr'o više(recimo igr'o sistem 5/9 i uplaćiv'o 10-20 maraka) te da je bio pravo dobar. Ja kada sam pokuš'o, pogin'o sam dok si rek'o keks.
Uglavnom, onaj sistem je meni najjači. No, najbitnije je strpljenje i to je to. Naravno, sreća uvijek ima važnu ulogu i ne igrati one debilske lige poput Grčke, Turske i inih 2. liga pa se moRe nešto i ubosti. Kombinovanjem više sportova je i veća šansa za dobitak, jer je zbilja teško pogoditi 4 para fudbala(jer svi igraju te parove).

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”