FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Znam gdje je Anto i sa kim je, nego ga nisam vidio dugo. Prije je bio svaku tekmu i Tiro isto. Sad su mozda malo manje. Kakva je to generacija navijača bila uh da se naježiš...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Tiro na sjeveru svakutm8782 je napisao/la:Znam gdje je Anto i sa kim je, nego ga nisam vidio dugo. Prije je bio svaku tekmu i Tiro isto. Sad su mozda malo manje. Kakva je to generacija navijača bila uh da se naježiš...
Antu sam na derbiju zadnjem na grbavici vidio bas tu stajao. A tiru protiv standarda hoda okolo ispred juga koseva sam,mi ga zvali da popijemo al on se smao smije. Kako je zube izgubio postao ozbiljantm8782 je napisao/la:Znam gdje je Anto i sa kim je, nego ga nisam vidio dugo. Prije je bio svaku tekmu i Tiro isto. Sad su mozda malo manje. Kakva je to generacija navijača bila uh da se naježiš...
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Zeljo jedna velika porodica!
Bude Anto na jugu, smijao sam se čovjek na derbiju u doktorskim klompamatm8782 je napisao/la:Znam gdje je Anto i sa kim je, nego ga nisam vidio dugo. Prije je bio svaku tekmu i Tiro isto. Sad su mozda malo manje. Kakva je to generacija navijača bila uh da se naježiš...
hahahahahahahhhahahahahahahaah...mora inace ga niko ne bi shvatio ozbiljno...lik za 10...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Evo Mulalic izjavi da su u opticaju jos dva igraca koja imaju ugovore sa drugim klubovima.
Ugljesa i Burekovic vjerovatno.
Ugljesa i Burekovic vjerovatno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja mislim da to niko od klubova nije korektno napisao i objavio kao mi.Ajzea je napisao/la:Mene zanima, jer zaista nisam upoznat sa tim, da li je još koji klub iz PLBiH javno izašao sa finansijskim izvještajem iz prethodne godine, da li su objavljeni prihodi i rashodi kluba te na koji način su ostvareni ti prihodi odnosno šta je sve obuhvaćeno rashodima?
Vjerovatno se nemaju čime pohvaliti.
Gledaj Nerminaamko123 je napisao/la: interviju ivan lendric
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Yebiga, sa Hajdukom se niko ne moze mjeriti, realno.Minjore je napisao/la:Bas je nekako tuzno vidjeti da Hajduk za 40 dana skupio 17.000 clanova, a mi za godinu malo jace od 2000.. Ako ljudi sad ne prepoznaju trud Uprave da se napravi nesto, onda ne znam kad ce. Svi po cvaju i trk na Grbavicu (ko se nije uclanio), postanite dio Plave price. MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS !
Ovo mi je najdrazi video ikada na ss-u
Zajedno sa igracima Sirokog u avionu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Treba Dinu malog pustiti na njih da im noge polomi te ih samim tim onesposobi za utakmicu koja nam dolazi..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Je li poletio avion ili nije jos,ovi pisu da smo otputovali a nema nijedan avion da je poletio iz Sarajeva na radaru..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
U 16:15 krećuOkolele je napisao/la:Je li poletio avion ili nije jos,ovi pisu da smo otputovali a nema nijedan avion da je poletio iz Sarajeva na radaru..
Koliko shvatih iz ovih spiskova imamo Mirzu Halvadžiju u stručnom štabu i Mirzu Halvadžića fudbalera
Zadnja izmjena: vrbanjusa, dana/u 09 feb 2016, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
"Zadovoljni smo pristupom igrača, radimo sve kako treba i pazimo na svaki detalj. Lista pojačanja nije zaključena, dobrih pojačanja nikad dosta. U opticaju su još dva igrača koja imaju ugovore s drugim klubovima. Vidjet ćemo šta će biti", završio je Mulalić.
-
gramparada
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:Yebiga, sa Hajdukom se niko ne moze mjeriti, realno.Minjore je napisao/la:Bas je nekako tuzno vidjeti da Hajduk za 40 dana skupio 17.000 clanova, a mi za godinu malo jace od 2000.. Ako ljudi sad ne prepoznaju trud Uprave da se napravi nesto, onda ne znam kad ce. Svi po cvaju i trk na Grbavicu (ko se nije uclanio), postanite dio Plave price. MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS !
Ovo mi je najdrazi video ikada na ss-uDooVe je napisao/la:Kad smo kod podrške...
http://sportsport.ba/bh_fudbal/kad-djec ... lju/165219
razlika je u tome sto citava Dalmacija navija za Hajduk pa im nije problem skupiti 17.000 clanova za 40 dana
http://www.hotels.com/ho225168/wow-krem ... ya-turkey/
Hotel gdje su nam smješteni fudbaleri, j.ebem im sunce krvavo..
@pile, j.ebo li te Zaostrog, vidiš li ti ovo!?
Hotel gdje su nam smješteni fudbaleri, j.ebem im sunce krvavo..
Vidjecemo cim sletimoAjzea je napisao/la:http://www.hotels.com/ho225168/wow-krem ... ya-turkey/
Hotel gdje su nam smješteni fudbaleri, j.ebem im sunce krvavo..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Zeljoo1921 i 9 gostiju.