Safet Sušić - Pape

Mozambik
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Mozambik » 05 mar 2014, 02:33

Pa sto Tini uzimaju mjeru? Covjek nije zaigrao ni minute za nasu drzavu. Danas Susic u intervju kaze da je ovo bila posljednja prilika da se neko proba pred SP.

Znaci Tinki je vec utefteren za Brazil, samo je jos falilo da mu mjeru uzmu. Danas je i to rijeseno.

Necu da budem maliciozan pa da izvlacim postove od Septembra kad sam sa 100% sigurnoscu tvrdio da Tinki ide u Brazil, bez obzira kako odigra, bez obzira da li za njega ima mjesta itd..

Tinki ide u Brazil milion %

Jedino ako se desi neko cudo, ako sutra stvarno zasere, zabije dva autogola i obruka se, to ga jedino moze udaljiti, iako, poznavajuci berobrazluk Papeta, ni to ne bio bio dovoljan razlog.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 mar 2014, 02:41

I sve si to zakljucio na osnovu toga sto su mu uzeli mjeru za odjelo? Pa ja mislim da su uzeli mjeru i Muratovicu, ide li i on u Brazil? :mrgreen:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 mar 2014, 02:43

Mozambik je napisao/la: Danas Susic u intervju kaze da je ovo bila posljednja prilika da se neko proba pred SP.
To kada sam cuo bilo mi je jasno, da je istina sto tvrdim od pocetka, jos kad nije dobio ni poziv za prijateljsku. Tino Susic ima zagarantovan SP. Inace lik i nebi promijenio drzavljanstvo.

Safet poziva Avdiju Vrsajevica, koji sa fudbalom blage veze nema i hvali ga u nebesa, dok ponizava Kolasinca, Prcica, Hajrovica. Avdija ce ici na SP i toliko dugo ostati, dok ga ne prodaju, onda dolazi sljedeca marioneta Germanije Sportagenture. Isto tako Zahirovic zamjenjen sa Hadzicem i tako dalje. Mravac nas mucio, a Pandza sjedio na klupi, naravno da je i Mravac bio clan Germanije Sportagenture. Covjek bi morao biti poprilicno priglup, da to ne vidi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 05 mar 2014, 02:45

calcio je napisao/la:I sve si to zakljucio na osnovu toga sto su mu uzeli mjeru za odjelo? Pa ja mislim da su uzeli mjeru i Muratovicu, ide li i on u Brazil? :mrgreen:
Mislim - Vidim, ogromna razlika

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 05 mar 2014, 02:51

Na slici se ništa ne vidi. Logični je da će svi igrači, uključujući i "potencijalne, dobiti mjere za odijela. Murat je nebitan jer on je došao da se oprosti. Isto tako, rečeno je da se neće više igrača testirati. Kako se ja sjećam, Seo nije bio testiran nego jednostavno priključen ekipi. To se lako može desiti sa još par momaka. ;)

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 mar 2014, 02:55

Mozambik je napisao/la:
calcio je napisao/la:I sve si to zakljucio na osnovu toga sto su mu uzeli mjeru za odjelo? Pa ja mislim da su uzeli mjeru i Muratovicu, ide li i on u Brazil? :mrgreen:
Ne mogu se odluciti jeli ti previse ili premalo mislis ali jedno od to dvoje je sigurno jer dolazis do smijesnih zakljucaka. Mjera za odijelo = Brazil :lol:
Kako ce Miske bez odijela na SP? Skandal, diskvalifikovace nas.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 mar 2014, 03:09

calcio je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
Ne mogu se odluciti jeli ti previse ili premalo mislis ali jedno od to dvoje je sigurno jer dolazis do smijesnih zakljucaka. Mjera za odijelo = Brazil :lol:
Kako ce Miske bez odijela na SP? Skandal, diskvalifikovace nas.
Kod Mozambicara nema mjere.
Nego vidis kako @Gringonja i na Kosovo stize,ali tu lejt :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 mar 2014, 03:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 mar 2014, 03:23

Evo i nas bosanski agent 007 Samir Muratovic ima fino odijelo, znaci igrace u prvih 11 protiv Argentine. ;)

[youtube][/youtube]

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 05 mar 2014, 03:28

calcio je napisao/la:Evo i nas bosanski agent 007 Samir Muratovic ima fino odijelo, znaci igrace u prvih 11 protiv Argentine. ;)

[youtube][/youtube]
Ofirno.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 05 mar 2014, 03:29

Ma hajde, šta ste sad toliku frku digli... Ako se u državnim institucijama svakodnevno rodbina zapošljava, što ne bi virtuoz sVršajević i amidžino zlato Tinko Binko malo vidjeli Brazila :D Ima li još Piplica kakvog sina, da ga ubaci na gol? Bolje ionako ne zaslužujemo ;)
Zadnja izmjena: kokakolas, dana/u 05 mar 2014, 03:31, ukupno mijenjano 1 put.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 05 mar 2014, 03:31

kokakolas je napisao/la:Ma hajde, šta ste sad toliku frku digli... Ako se u državnim institucijama svakodnevno rodbina zapošljava, što ne bi virtuoz sVršajević i amidžino zlato Tinko Binko malo vidjeli Brazila :D Ima li još Piplica kakvog sina da ubaci na gol? Bolje ionako ne zaslužujemo ;)
Ma ja neka ide sve u....
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 05 mar 2014, 03:39

Principatus je napisao/la:
Mozambik je napisao/la: Danas Susic u intervju kaze da je ovo bila posljednja prilika da se neko proba pred SP.
To kada sam cuo bilo mi je jasno, da je istina sto tvrdim od pocetka, jos kad nije dobio ni poziv za prijateljsku. Tino Susic ima zagarantovan SP. Inace lik i nebi promijenio drzavljanstvo.

Safet poziva Avdiju Vrsajevica, koji sa fudbalom blage veze nema i hvali ga u nebesa, dok ponizava Kolasinca, Prcica, Hajrovica. Avdija ce ici na SP i toliko dugo ostati, dok ga ne prodaju, onda dolazi sljedeca marioneta Germanije Sportagenture. Isto tako Zahirovic zamjenjen sa Hadzicem i tako dalje. Mravac nas mucio, a Pandza sjedio na klupi, naravno da je i Mravac bio clan Germanije Sportagenture. Covjek bi morao biti poprilicno priglup, da to ne vidi.
Kolasinacu trebalo godinu dana da preda papire. I sam Susic kaze da je Seo uradio sta mu je rekao imao bi vec 5 utakmica jos prije grcke. Al hajde havaz je izjavio da je pape gledao barcu. Susic namjerno povrijedio mujdzu I vranjesa tako da bi mogao pozvati avdiju. Kako je samo jaka ta germanije agn cak su Ciri ugurali mravca ....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 mar 2014, 03:48

soko je napisao/la: Kolasinacu trebalo godinu dana da preda papire. I sam Susic kaze da je Seo uradio sta mu je rekao imao bi vec 5 utakmica jos prije grcke. Al hajde havaz je izjavio da je pape gledao barcu.
To je Susic lijepo slagao. ;)

Vlado Jagodic se brinuo oko Kolasinca, Susic ga je ignorisao. Kolasinac je jasno rekao kako ce samo onda preci iz njemacke U21 u nas tabor, ako dobije mjesto u A reprezentaciji. Mislim da su mu i u Schalke tako preporucili, pa i njegov menadzer. Sto je apsolutno ok. Jer bilo bi smjesno da nam amater Avdija iz Adjuka roka po desnom beku, dok nam na lijevom mora igrati Salihovic, a Kolasinac igra protiv levata Bayerna u Bundesligi i u Champions League. :lol:

Tako da momak i nije predavao papire, dok mu je selektor gledao Barcelonu, pametno.

Evo jos jedanput: http://sportsport.ba/bh_fudbal/jagodic- ... sica/98980" onclick="window.open(this.href);return false;
Vlado Jagodic: "On je meni rekao da ima preporuku kluba da se javi samo na poziv A reprezentacije. On očekuje poziv za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine i mislim da će se odazvati"

Dakle jos po stoti put: Kolasinac nije predavao papire, jer nije bilo poziva. Nije bilo poziva sa strane Susica. Kolasinac nije predavao papire, jer Susic ga nije ni nazvao da sa njim poprica i da mu ponudi mjesto. Kako da objasnim. Nije dizao papire zato sto Susic gleda Barcelonu. :lol: I ne govorim o oficijelnom pozivu za utakmicu, dok ima tudje papire, nego da ga NAZOVE telefonski. Susic ga je ignorisao. Ok nadam se da sam dovoljno puta ponovio, da i zadnji shvati. :mrgreen: Ovdje covjek izgleda mora napraviti nekoliko postova, pa ih kopirati, jer se onda pojavi jos neko pa tvrdi kako je Susic zasluzan sto nam igraju Hajrovic i Kolasinac. :lol:

Dakle sve ono sto sam nekada pisao u vezi Kolasinaca se tako i obistinilo, i onda jos neki imaju hrabrosti da pricaju o nekom samaranju Susica. Oplakah. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 mar 2014, 04:16

Izostavio si da je Susic nedugo nakon Jagodiceve izjave rekao ovo : “Neka dođe u Sarajevo i ja ću hodati s njim od ministarstva do ministarstva. Da je ranije predao dokumente, već bi imao pet nastupa za BiH. Malo se i igrači trebaju potruditi".

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 mar 2014, 05:37

calcio je napisao/la:Izostavio si da je Susic nedugo nakon Jagodiceve izjave
I ponovo se nista ne mjenja na onom sto sam iznad napisao i kako su se stvari onda odvile. ;)

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 05 mar 2014, 07:14

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:[youtube][/youtube]
Najsmjesnije od svega na ovom klipu je to što osim mene i par forumaša ni Pape ne vjeruje ni Tinu ni Hadžiću... i još kaže : Nisu oni pravi defanzivni vezni,to igraju s vremena na vrijeme,i ne mogu oni oduzeti puno lopti protivniku... Pa koji si klinac onda zvao :D takvog već imamo u vidu Medunjanina,samo što je on 2 klase ispred ove dvojice pa gdje god ga stavis ne može biti ko Avdija :)

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 05 mar 2014, 07:37

Principatus je napisao/la:
soko je napisao/la: Kolasinacu trebalo godinu dana da preda papire. I sam Susic kaze da je Seo uradio sta mu je rekao imao bi vec 5 utakmica jos prije grcke. Al hajde havaz je izjavio da je pape gledao barcu.
To je Susic lijepo slagao. ;)

Vlado Jagodic se brinuo oko Kolasinca, Susic ga je ignorisao. Kolasinac je jasno rekao kako ce samo onda preci iz njemacke U21 u nas tabor, ako dobije mjesto u A reprezentaciji. Mislim da su mu i u Schalke tako preporucili, pa i njegov menadzer. Sto je apsolutno ok. Jer bilo bi smjesno da nam amater Avdija iz Adjuka roka po desnom beku, dok nam na lijevom mora igrati Salihovic, a Kolasinac igra protiv levata Bayerna u Bundesligi i u Champions League. :lol:

Tako da momak i nije predavao papire, dok mu je selektor gledao Barcelonu, pametno.

Evo jos jedanput: http://sportsport.ba/bh_fudbal/jagodic- ... sica/98980" onclick="window.open(this.href);return false;
Vlado Jagodic: "On je meni rekao da ima preporuku kluba da se javi samo na poziv A reprezentacije. On očekuje poziv za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine i mislim da će se odazvati"

Dakle jos po stoti put: Kolasinac nije predavao papire, jer nije bilo poziva. Nije bilo poziva sa strane Susica. Kolasinac nije predavao papire, jer Susic ga nije ni nazvao da sa njim poprica i da mu ponudi mjesto. Kako da objasnim. Nije dizao papire zato sto Susic gleda Barcelonu. :lol: I ne govorim o oficijelnom pozivu za utakmicu, dok ima tudje papire, nego da ga NAZOVE telefonski. Susic ga je ignorisao. Ok nadam se da sam dovoljno puta ponovio, da i zadnji shvati. :mrgreen: Ovdje covjek izgleda mora napraviti nekoliko postova, pa ih kopirati, jer se onda pojavi jos neko pa tvrdi kako je Susic zasluzan sto nam igraju Hajrovic i Kolasinac. :lol:

Dakle sve ono sto sam nekada pisao u vezi Kolasinaca se tako i obistinilo, i onda jos neki imaju hrabrosti da pricaju o nekom samaranju Susica. Oplakah. :lol:
" onclick="window.open(this.href);return false;
susic laze kad da izjavu na tv, ali zato ovi iz havaza ne pisu lazi. Logicno

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 mar 2014, 07:51

Kakav je okus bijelih bubrega?
1946

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 05 mar 2014, 09:19

Izgleda su ovaj put uzete dobre mjere,valjda su i dresovi napokon sabrani,a ne ko vreće da im obuku :D Miralem najgore prolazio,vazda mu davali dres koji je 2 puta veći konfekcijski broj od onog koji njemu paše :D
slika

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.