Kako je se jučer veselio tituli unatoč ozljedi.
   Nadam se da će s nama uskoro dići i pijat. Njega gledati kroz financijsku prizmu je malo neukusno.
 Nadam se da će s nama uskoro dići i pijat. Njega gledati kroz financijsku prizmu je malo neukusno.Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
   Nadam se da će s nama uskoro dići i pijat. Njega gledati kroz financijsku prizmu je malo neukusno.
   Jest mi zao momka u pm. Taman ga krene, puf povreda. Marco je ikona Borusije i netreba ga se rjesavati al najiskrenije se nadam da ce se i njemu fudbalski Bogovi konacno osmjehnuti. Nije humano vise.
  Jest mi zao momka u pm. Taman ga krene, puf povreda. Marco je ikona Borusije i netreba ga se rjesavati al najiskrenije se nadam da ce se i njemu fudbalski Bogovi konacno osmjehnuti. Nije humano vise.Besic je napisao/la:bit će otimanja za Tuchela
Boga mi sa ovim ponasanjem sumnjam za to otimanje barem sto se tice ekipa koje da kazem drze do sebe koje imaju glavu i rep.jestamaji je napisao/la:to se znalo cca od novembra
džaba mu sve kad ga oni koji se pitaju ne gumo nikako. slično je bilo i u mainzu, elem težak tip očito
Evo nam Ribca opet dosaoFRANK RIBERY je napisao/la:A mozda je ipak bio problem u Watzkeu i petljanju u posao. Koliko god Tuchel bio prgav, niko ozbiljan nece dozvoliti da mu se predsjednik kluba sa sefom skauting sluzbe mjesa u vodjenje ekipe. Watzke nije andjeo, najbolji sud o njegov (ne)sposobnosti je osipanje ekipe svake sezone.
 posto vidim da si dobro informisan sve u detalje , de nam Bogati sada kazi tko ce nam biti trener ?
 posto vidim da si dobro informisan sve u detalje , de nam Bogati sada kazi tko ce nam biti trener ? 
Ja necu sigurno, iz ponizenja mi je da vodim razvojne klubove. Neki polovnjak iz Bundeslige koji je spreman da razvija igrace za Bayern, mozda Stoger ili Streich .jamesrodriguez je napisao/la:Evo nam Ribca opet dosaoFRANK RIBERY je napisao/la:A mozda je ipak bio problem u Watzkeu i petljanju u posao. Koliko god Tuchel bio prgav, niko ozbiljan nece dozvoliti da mu se predsjednik kluba sa sefom skauting sluzbe mjesa u vodjenje ekipe. Watzke nije andjeo, najbolji sud o njegov (ne)sposobnosti je osipanje ekipe svake sezone.posto vidim da si dobro informisan sve u detalje , de nam Bogati sada kazi tko ce nam biti trener ?

Mozda, problem Blanca je sto ne zna njemacki, a Favre je komplikovana stvar. Favre je nesumnjivo najbolja opcija i jedina dobra opcija.jamesrodriguez je napisao/la:A mozda Favre ili Blanc
Ma Ribac biti ce tu sada imena , ima svaki dan bar 2-3 da budu povezani sa nama odnosno sa bvb.FRANK RIBERY je napisao/la:Mozda, problem Blanca je sto ne zna njemacki, a Favre je komplikovana stvar. Favre je nesumnjivo najbolja opcija i jedina dobra opcija.jamesrodriguez je napisao/la:A mozda Favre ili Blanc
Sve sto valja je vec zauzeto, ako je ko i slobodan ne zna njemacki. U Spaniji ima dosta dobrih trenera, ali sta vrijedi kad vecina ne zna ni engleski a ne njemacki. Meni su interesantni trener Ajaxa i Feynoorda, mislim da sa njim ne bi pogrijesili, ali opet je veliko pitanje da li bi dosli.jamesrodriguez je napisao/la:Ma Ribac biti ce tu sada imena , ima svaki dan bar 2-3 da budu povezani sa nama odnosno sa bvb.FRANK RIBERY je napisao/la:Mozda, problem Blanca je sto ne zna njemacki, a Favre je komplikovana stvar. Favre je nesumnjivo najbolja opcija i jedina dobra opcija.jamesrodriguez je napisao/la:A mozda Favre ili Blanc

pada Grcka na Bilinom
 pada Grcka na Bilinom  
peter bosz je već duže spominjan kao moguća zamjena wengeru ako ovaj (bude morao da) napusti arsenal. a i ako ne mislim da mu je prije engelska slijedeća destinacija nego njemačkajamesrodriguez je napisao/la:Da Holandjani sprehaju njemacki , tko zna mozda Ajax-ov trener ne bi bio los pozez!!
Ej Frenki de mi reci koliko u postocima je blizu prelazak Lukakua u VW?FRANK RIBERY je napisao/la: Sve sto valja je vec zauzeto, ako je ko i slobodan ne zna njemacki. Meni su interesantni trener Ajaxa i Feynoorda, mislim da sa njim ne bi pogrijesili, ali opet je veliko pitanje da li bi dosli.
Izgleda ce Favre , sve je vec skoro dogovoreno s njim vec je od ranije i predugovor sklopljen.jestamaji je napisao/la:peter bosz je već duže spominjan kao moguća zamjena wengeru ako ovaj (bude morao da) napusti arsenal. a i ako ne mislim da mu je prije engelska slijedeća destinacija nego njemačkajamesrodriguez je napisao/la:Da Holandjani sprehaju njemacki , tko zna mozda Ajax-ov trener ne bi bio los pozez!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.