FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Yebu te sudije, nece nista da udje.. ne pise se dobro
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ubili smo ih, ali za **** kad im sudi onakav penal.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Marotta mora prestati bit gospodin i prozvat sudjenje, dok nije kasno. Ovo vise nema smisla
Jel ovo Gilmour treba dobit tri zuta za crveni
Jel ovo Gilmour treba dobit tri zuta za crveni
-
GeriOldman
- Kontakt:
Neće u go ****. **** li ti Guida majku mrtvu
1921
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Mozda je penal nigdje veze, al ozljeda žuće je svakako dobro došla...U drugom ovo okrećemo, jedva čekam da vidim kmečavca šta će reći, kako im je gust raspored bla bla bla
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Ma ja, pusti ga da puca
Gotovo je ovo
Gotovo je ovo
-
GeriOldman
- Kontakt:
Ovo ide gledat 
-
GeriOldman
- Kontakt:
Koji čunjevi u odbrani
-
GeriOldman
- Kontakt:
E moj acerbi deduka **** i tebe i ko te forsira već 2 godine si mrtvac
1921
3 suta 3 gola, protiv Juventusa 4 suta 4 gola. a mi moramo brdo prilika napravit za zabit jednog, stative, precke, obrane, mah.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Ocaj,katastrofa,raspad sistema drugo poluvrijeme ubili nas ljudi pa mi na 3 1 nismo golu prisli tri stopera i golman se dodavaju 20 minuta,vezni red nije postojo u drugom poluvremenu
Jedino vrijedno pomena je sukob lautaro konte
Jedino vrijedno pomena je sukob lautaro konte
Bitno je i kakva su 3 suta bila.
Npr. 2 gol je bas onako, lige iz Serie B sebi onakvo nesto dozvolili da se razumijemo.
3. gol je nesto slicno kao protiv Udinezea.
Mi tovarimo regionalne ekipe, ali ovako u jacim utakmicama gubimo sve, jedino smo naseg tradicionalnog protivnika zvani Gasperini nacuturili
U sustini, nismo nista promjenili na bolje do sada, sve isto kao i prosle sezone, a to je da odbrana i ne postoji. Treci gol protiv Napolija se ne smije desiti ozbiljnoj ekipi. Drugi gol ne trebam ni spominjati.
Acerbi i Mkhi da igraju u prvoj je ionako katastroficno, to izgleda ni Chivu kao i Inzgahi ne razumiju. Dosta losa utakmica, treba dobiti Fiorentini kuci, top 4 ostaje cilj.
3 poraza u ligi a tek smo na pocetku sezone.
Nisam ni mislio da je kriv Sommer, ali krivo je igrati tako visoko sa sporim stoperom kao sta je Acerbi, zbog njega i dolazi do situacije da protivnik sutira iz izgledne situacije.
Ali najvise od svega je kriv menadzemt, potroseno je 25 mil na zamjenu za Dumfriesa, i isto toliko na tipa koji uopce ne igra i kojem se navodno vec trazi gdje ce ga tutnit na posudbu na zimu, za tu lovu si mogao dovesti jednog normalnog u obranu, ili dovesti Konea za koji mil vise pa bi imao igraca koji bi dominirao fizicki u veznom redu.
A kako ce vezni red sastavit dodavanje kad je dio njega Frattesi koji nije imao utakmice do sada kod nas sa vise od 10 uspjesnih dodavanja.
Ali najvise od svega je kriv menadzemt, potroseno je 25 mil na zamjenu za Dumfriesa, i isto toliko na tipa koji uopce ne igra i kojem se navodno vec trazi gdje ce ga tutnit na posudbu na zimu, za tu lovu si mogao dovesti jednog normalnog u obranu, ili dovesti Konea za koji mil vise pa bi imao igraca koji bi dominirao fizicki u veznom redu.
A kako ce vezni red sastavit dodavanje kad je dio njega Frattesi koji nije imao utakmice do sada kod nas sa vise od 10 uspjesnih dodavanja.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Tritolone je napisao/la: ↑25 okt 2025, 20:09Nisam ni mislio da je kriv Sommer, ali krivo je igrati tako visoko sa sporim stoperom kao sta je Acerbi, zbog njega i dolazi do situacije da protivnik sutira iz izgledne situacije.
Mislim da potenciramo pogresne stvari. Mi moramo poceti igrati odbranu, 2. i 3. gol su nedopustivi. Penal se moze desiti i to je normalno, mi cemo zabiti 1 gol svaku utakmicu, a drugi mozemo na silu zabit. No sto se nama desava je prelose pozicioniranje, stoperi kasne uvijek, vezni red zaboravi da cuva prostor, zaspu i sl.
Nama ni fizikaner u vezi ne bi donio nista vise veceras, jer nismo mi tu nesto izgubili, jer u suprotnom ne bi ni jednu sansu stvorili.
50 mil se trebalo investirati stopera da dovedemo, jer i to nam je najpotrebnije. Vezni ko vezni, niti Gilmour, nit Tomminay, nit Anguissa znaju igrati lopte nesto aman… ali opet kad krenu na nasu odbranu izgledaju ko Maradona, jer imamo prelos spacing, slabo postavljanje itd.
Pa tesko je odjednom poceti igrati obranu kad je ekipa zadnjih 4-5 godina igrala na takav run and gun nacin, nasa dva bocna stopera idu visoko gore i ostavljaju mnogo prostora nazad, kad dodas da i dva beka nisu nesto poznata po igri u obrani dobijes situaciju da se ostavlja puno prostora nazad ili da ti protivnicka ekipa ako uzme loptu jednim jednostavnim pasom otvori situaciju 1 na 1 sa zadnjim igracem obrane kao sta je bilo kod gola Mctominaya. To se nece promjeniti osim ako ne promjenimo sustav igre u 4 nazad, ili bi mogli zamaskirati tako da nam sredisnjeg igra netko pokretniji, brzi od Acerbia/DDVa. Mislim da bi se to isto tako moglo zamaskirati i sa jednim fizikalcem u vezi, netko tko trkacki moze raditi ponavljanja gore dole kao sta je to radio Brozovic.
Vecina nasih prilika dolazi zbog toga sta stavaramo visak u napadu, ali ta igra je dvosjekli mac, kao sta smo vidjeli danas. Osim toga po meni ovdje jos uvijek fali vica, fali netko tko moze iz nicega postici gol, tko moze jednim driblingom, kratkim direktnim i okomitim pasom uposliti jednog od napadaca, Hakan i Barella to mogu ali to se stvarno desava rijetko. Jel se sjeca netko koliko smo takvih situacija imali u zadnjih 5 utakmica? Meni na pamet pada jedino kad je Zielinski dodao Lautaru u LP protiv USGa ali i tada je Lautaro majstorskim driblingom otresao stopera i izasa sam na golmana pa mu je ovaj obrani. Evo ja se osim toga ne mogu sjetiti kad je nas veznjak takvu stvar napravio.
Na kraju opet kazem najvise mi je zao Chivua, dobio je izraubanu, iskoristenu ekipu, a pojacanja na koje je potroseno najvise novaca su do ovog trenutka jako losa.
Vecina nasih prilika dolazi zbog toga sta stavaramo visak u napadu, ali ta igra je dvosjekli mac, kao sta smo vidjeli danas. Osim toga po meni ovdje jos uvijek fali vica, fali netko tko moze iz nicega postici gol, tko moze jednim driblingom, kratkim direktnim i okomitim pasom uposliti jednog od napadaca, Hakan i Barella to mogu ali to se stvarno desava rijetko. Jel se sjeca netko koliko smo takvih situacija imali u zadnjih 5 utakmica? Meni na pamet pada jedino kad je Zielinski dodao Lautaru u LP protiv USGa ali i tada je Lautaro majstorskim driblingom otresao stopera i izasa sam na golmana pa mu je ovaj obrani. Evo ja se osim toga ne mogu sjetiti kad je nas veznjak takvu stvar napravio.
Na kraju opet kazem najvise mi je zao Chivua, dobio je izraubanu, iskoristenu ekipu, a pojacanja na koje je potroseno najvise novaca su do ovog trenutka jako losa.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Chivu odlično postavio taktiku, bili smo veći dio utakmice dosta bolji rival, stjerali ih u njihov kazneni i napadali konstantno al nevjerovatno koliko nismo imali sreće, slična utakmica kao ona protiv Juveta samo što ovdje Sommer nije ništa kriv. Samo u 1. poluvremenu smo pogodili prečku, stativu, Lautaro 2 čiste prilike profulao, Bastoni umalo pogodio iz kornera a ovi da nisu dobili penal ne bi imali priliku za gol. U drugom smo nastavili u istom ritmu ali te 2 majstorije ni iz čega nas presjekle a onda je Chivu kasnije pogriješio kad je izveo i Barellu i Hakana i zbog toga smo u zadnjih 20-ak min. postali bezidejni. U svakom slučaju nesretno ali idemo dalje, najvažnije da dobro igramo a pobjede će se abd opet vratiti (kao što su i nakon nesretnog poraza od Juveta). Forza Inter i Chivu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Tritolone je napisao/la: ↑25 okt 2025, 20:48Pa tesko je odjednom poceti igrati obranu kad je ekipa zadnjih 4-5 godina igrala na takav run and gun nacin, nasa dva bocna stopera idu visoko gore i ostavljaju mnogo prostora nazad, kad dodas da i dva beka nisu nesto poznata po igri u obrani dobijes situaciju da se ostavlja puno prostora nazad ili da ti protivnicka ekipa ako uzme loptu jednim jednostavnim pasom otvori situaciju 1 na 1 sa zadnjim igracem obrane kao sta je bilo kod gola Mctominaya. To se nece promjeniti osim ako ne promjenimo sustav igre u 4 nazad, ili bi mogli zamaskirati tako da nam sredisnjeg igra netko pokretniji, brzi od Acerbia/DDVa. Mislim da bi se to isto tako moglo zamaskirati i sa jednim fizikalcem u vezi, netko tko trkacki moze raditi ponavljanja gore dole kao sta je to radio Brozovic.
Sve je to donekle istina, ali nemoguce da imamo 3 stopera u igri i da primamo golove kao drugi i treci nocas.
To i jeste poenta 3-5-2 da pustis bekove da budu ofanzivni a da stoperi cuvaju ledja istima. Bekovi manje vise mijenjaju krilne napdace, a sve to mora biti ispraceno sa tri vezna igraca koji moraju da budu tehnicki potkovani.
Bastoni i Akanji moraju prestati ici u napad, to nas toliko cini podleznim ozbiljnim kontrama i polukontrama, ispadamo kao amateri i to teski. Acerbija treba poslati u penziju, al je kriv onaj sto ga gura u prvu postavu. SDV je dobar za klupe, ali eto mi smo doveli Dioufa i Henriquea. Mogli smo dovesti stopera prve klase za 50 mil, uz Akanjia i Bastonija bi imali beton odbranu.
Ovi igraci ne trebaju trenera poput Chivua, jer on ih nema sta nauciti, nema im sta reci, njima je potreban ozbiljan trener da vodi utakmicu, reaguje u pravo vrijeme manje vise. Igracima poput Hakana, Barelle, Dumfriesa, Lautara i sl. nemas sta novo reci, njima treba neko da im kaze sta tacno treba da radi, da im se nasere kad fulaju 100% i spusti tzv. zvijezde na tlo.
Uz duzno postovanje, ma kakvi bili i koliko godina imali, ovdje imas u ekipi 5-7 igraca koji su igrali 2 finala lige prvaka. Chivu naprosto nije u ovom trenutku pravi trener za njih, nema kvalitet jer nije prosao u trenerskoj karijeri ama bas nista, to ne znaci da nece biti dobar trener.
Mi manje vise igramo isto kao pod inzaghijem, mozda cak i malo bezidejnije u nekim fazama. Ali u sustini, igraci to znaju, igraju isto, sljaka sistem kako sljaka i to je dovoljno da dobijemo utakmice. Napoli, Milan i Juventus necemo moci dobiti na ovaj nacin, a ove slabije cemo sutati, s tim da ce nam se desavati utakmice poput Udinezea. Sve u svemu, 3. ili 4. mjesto je uz ovu konkurenciju manje vise realno.
Da je ušla neka od silnih propuštenih prilika iz 1. pol. sad bi se pričala drugačija priča o Chivuu i njegovoj taktici. Igramo dobro i to je najvažnije, včrs nismo imali sreće ali duga je sezona, sve će doći na svoje. Ja sam poslije utakmice s Juvetom isto ovo pisao, i nakon te utakmice mi zaredali 7 pobjeda a oni 7 utakmica bez pobjede.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.