FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Pitaristok
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I kažu nema para, dugovi ovo ono a reprogram na 6mjeseci, 

To ako se desi, motkama pred klub tjerat ih sveGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:11Misliš da je to dvoje povezano?
Onda čisto sumnjam i u ostanak Cvitanovića.
Ma kako god, očekivanja povodom cijele situacije su mi u nuli, jedino da možda princ potencijalno kupi neki udio što bi dalo neku nadu, inače..
Pitaristok je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:32I kažu nema para, dugovi ovo ono a reprogram na 6mjeseci,![]()
300+k km-rata
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ponovo se lupa ovdje, mamic ostaje njega je i zaposlio mirvic a ne tan.bvsic je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:35To ako se desi, motkama pred klub tjerat ih sveGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:11Misliš da je to dvoje povezano?
Ma kako god, očekivanja povodom cijele situacije su mi u nuli, jedino da možda princ potencijalno kupi neki udio što bi dalo neku nadu, inače..
-
Sarajevo_BiH
- Kontakt:
definitivno je kupio dosta nickova na ovom forumu cak i ovaj clanak je pisao vlasnik portala licno, zna se znaci kakvi vjetrovi pusu na ovom forumu... srecom uskoro ide pa valjda nestane i pola ovih zoharskih nickova
A sto ne bi Mamic ostao, sto ljudi lupaju da je on dosao na nagovor princa a Mirvic ga nagovara godinu dana. Sam je to rekao. Ocito ovdje svi glume insajdere sa poluinformacijama nastojeci da budu bitni i da znaju sve. Isto je na svakom forumu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Moguće, s time da možda i princ bude više involviran u klub sada.benko21 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:16Nezz da li je povezano ali veza s Princom je bio Tan a Mamic je dosao u klub zbog veza i poznanstva s Princom a ovaj egomanijak je Mamica vise puta pozivao a ovaj ga konstatno odbijaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:11Misliš da je to dvoje povezano?
Tako da mislim da su mu dani odbrojani nadam se da grijesim
To nam je jedina nada, ako Mamić ode, uvjeren sam da ide i Cvitanović, što znači ide novi krug cirkusa.
Boga moliti da princ ostane involviran, u suprotnom nisam optimista.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Mozda sam ja nesto pogresno razumio, ali na koji nacin da bude involviran ako je Mirvic preuzeo 98% upravljackih prava?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:40Moguće, s time da možda i princ bude više involviran u klub sada.benko21 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:16Nezz da li je povezano ali veza s Princom je bio Tan a Mamic je dosao u klub zbog veza i poznanstva s Princom a ovaj egomanijak je Mamica vise puta pozivao a ovaj ga konstatno odbijaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:11
Misliš da je to dvoje povezano?
Tako da mislim da su mu dani odbrojani nadam se da grijesim
To nam je jedina nada, ako Mamić ode, uvjeren sam da ide i Cvitanović, što znači ide novi krug cirkusa.
Ovo jedino ima smisla ako ih je otkupio samo ih proda Princu.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Botine, zohari, debeli srek...Sarajevo_BiH je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:40definitivno je kupio dosta nickova na ovom forumu cak i ovaj clanak je pisao vlasnik portala licno, zna se znaci kakvi vjetrovi pusu na ovom forumu... srecom uskoro ide pa valjda nestane i pola ovih zoharskih nickova
Vi ne znate normalno bez vrijedjanja pisati
A taj srek je dao u hunanitarne svrhe i za lijecenje oboljelih vise nego sto je citav ovaj forum. Slucajno znam za neke slucajeve gdje je anonimno pomogao a ima puno toga i javno sto klub i Mirvic daju za takve stvari
I nisam nikakav zoharski bot ako pohvalim Ismira i zahvalim mu na svemu sto je uradio do sad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovo sam napisao bez nekih info, samo kažem ako već dođe do toga da Mamić ode, nemam nikakve info.ubipara je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:38Ponovo se lupa ovdje, mamic ostaje njega je i zaposlio mirvic a ne tan.bvsic je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:35To ako se desi, motkama pred klub tjerat ih sveGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:11
Misliš da je to dvoje povezano?
Vidim da si upućen, princ će ući umjesto Tana u klub?
zvjezdan misimović nek nam se svima napu ši. Neceš zvjezdane ni ti ni vico ni niko unistiti Sarajvo!
Eto sam si sebi odgovorio, ja pocinjem vjerovati da je ovaj izlazak tana vec ranije dogovorenNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:43Mozda sam ja nesto pogresno razumio, ali na koji nacin da bude involviran ako je Mirvic preuzeo 98% upravljackih prava?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:40Moguće, s time da možda i princ bude više involviran u klub sada.
E pa sad je stvar malo jasnija. Tan otisao, Mirvic preuzeo i Tanov dio a samim tim i Tanov dug. Tan nas je u crno zavio svakako. Nek su mediji digli hajku , dusebriznic, kao i ovde pojedini, fuj!!
U novi boj ...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa i bez udia je involviran u akademiju, ima neke poveznice s nama.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:43Mozda sam ja nesto pogresno razumio, ali na koji nacin da bude involviran ako je Mirvic preuzeo 98% upravljackih prava?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2025, 16:40Moguće, s time da možda i princ bude više involviran u klub sada.
A da bude više involviran se odnosilo na to da kupio udio u klubu, što mi izgleda kao realna opcija nakon ove informacije da je Ismir vlasnik 98% upravljačkih prava.
Btw, ova upravljačka prava 100 puta se mijenjala, samo Dino Selimović preživi svaku prodaju, i dalje mu ostane njegov postotak
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ne znam. Valjda ce se to tako desiti, imalo bi smisla, ali u ovom tekstu na portalu se princ ne pominje uopste ni bilo kakva njegova uloga.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Vidis koliko si plitak. Opet trcis pred rudu.
Ovo je samo medjustanica, i najbrza moguca da Princ preuzme klub.
Princ je samo zelio 100% da uzme Sarajevo, Tan nije zelio, a Mirvic svoje dao.
Pregovarali su i dogovorili, da Mirvic preuzme Tanov dio i onda da princ sve uzme na sebe i da se pita jedini.
Ako ne ove godine(znam da cete sad ismijavati ovo, sli haj nema veze), sljedece cemo uzeti titulu.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- luckystrike
- Kontakt:
Trčite pred rudu. Pogotovo s polu-informacijama, rekla-kazala. Sabura, strpljen-spašen.
U svakom slučaju propasti nećemo! A da li nam ima spasa vrijeme će pokazati.
U svakom slučaju propasti nećemo! A da li nam ima spasa vrijeme će pokazati.
- Maroon1946
- Kontakt:
Pa zar nije prva prica isla da princ kupuje udio od Tana a ovaj je previse trazio pa su prvi pregovori propali.
Izgleda da je to bilo tacno i da se od ljeta kada su bili ti pregovori i prestalo ulagati u ekipu dok se vlasnicka struktura ne rijesi. Sada je ocekivati da ce dio prava Mirvic prodati princu.
Izgleda da je to bilo tacno i da se od ljeta kada su bili ti pregovori i prestalo ulagati u ekipu dok se vlasnicka struktura ne rijesi. Sada je ocekivati da ce dio prava Mirvic prodati princu.
-
TarpiTarpi
- Kontakt:
Tan nas zavio u crno pa će nas spasitelj Mirvić izvući
Mirvićev bot fuj!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.