FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne znam zbog cega je ponuda bila glupost. Nece i ne može Uglješa a ni Burekovic govoriti klubu da se plati nesto njihovim klubovima, ko su to oni da tako nesto rade ? Ako postoji mogucnost da se dovedu džaba treba je iskoristiti, i to bi svaki klub uradio, međutim ako ti igraci krenu postavljati neke svoje zahtjeve u smislu da se bivšim klubovima uplati nesto, onda se lijepo zahvalis tim igracima i poželiš im sreću u klubu u kojem nastupaju. Isto tako prica pitara je glupa, ako možemo dovesti igrace poput Burekovica i Radinovica džaba zašto bi ih placali onda.
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Nikad ne reci nikadjaludovolimte je napisao/la:Zašto ne uvalimo Memiju ovim kinezima za 20 mil €?

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Jeo na onaj štapić živog labuda..jbg sve radi uspjehaMinjore je napisao/la:Nikad ne reci nikadjaludovolimte je napisao/la:Zašto ne uvalimo Memiju ovim kinezima za 20 mil €?Šiljak vidjen u Rajlovcu jutros
![]()

ima u rajlovcu i firmi koje nisu kineske.
-
- Kontakt:
Isao kod Misimovica u Megamix da uzme koju paletu za potpaleChWilla je napisao/la:ima u rajlovcu i firmi koje nisu kineske.
- PlavaPorodica
- Kontakt:
18 days 

-
- Kontakt:
kad smo kod priprema, ja bi nekako volio da barem jednom napravimo postene visinske pripreme.
prvo brdo pa onda more.
prvo brdo pa onda more.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
drugovi, mozete slobodno dodati jos 2 igraca na platnu listu 

KrajPrice je napisao/la:drugovi, mozete slobodno dodati jos 2 igraca na platnu listu

KrajPrice je napisao/la:drugovi, mozete slobodno dodati jos 2 igraca na platnu listu

pristali su da piju vode u MAcchiatuDR.HOUSE je napisao/la:KrajPrice je napisao/la:drugovi, mozete slobodno dodati jos 2 igraca na platnu listu![]()
![]()
![]()
a voda kako to prvo racun za vodu
![]()
![]()
![]()
![]()

@Krajčaprije ne promašuje
Linčovati ga ako sad promaši !

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
KrajPrice je napisao/la:pristali su da piju vode u MAcchiatuDR.HOUSE je napisao/la:KrajPrice je napisao/la:drugovi, mozete slobodno dodati jos 2 igraca na platnu listu![]()
![]()
![]()
a voda kako to prvo racun za vodu
![]()
![]()
![]()
![]()

Ugljesa nije siguran:)Ajzea je napisao/la:@Krajčaprije ne promašuje![]()
Ajzea na aparatima 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Vodite ga na vješanje..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
DooVe je napisao/la:Ajzea na aparatima

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
Cekamo zvanicnu, ovi iz vodova ne javljaju nista. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Znaci Burekovic i jos neko ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Ma karikirao sam ja da će Bureković to sam reći, ali realno, po nekoj logici kad si član nekog kluba, možeš preusmjeriti dogovor na klub. I naši igrači su mogli prije predati na arbittražu. Sad nemaju osnove, ali mogli su prije, pa ipak nisu jer su htjeli da i klub nešto zaradi (primjer Kvesa i sl). Onda bi ti klub mogao reći e pošto vidim da imate love, daj odmah prebacite 100.000, a da se nisi **** možda bi ti ga dao za 50.000 itd.Brkoo je napisao/la:Ne znam zbog cega je ponuda bila glupost. Nece i ne može Uglješa a ni Burekovic govoriti klubu da se plati nesto njihovim klubovima, ko su to oni da tako nesto rade ? Ako postoji mogucnost da se dovedu džaba treba je iskoristiti, i to bi svaki klub uradio, međutim ako ti igraci krenu postavljati neke svoje zahtjeve u smislu da se bivšim klubovima uplati nesto, onda se lijepo zahvalis tim igracima i poželiš im sreću u klubu u kojem nastupaju. Isto tako prica pitara je glupa, ako možemo dovesti igrace poput Burekovica i Radinovica džaba zašto bi ih placali onda.
E sad pošto su DIno i ovaj Kusturica ispali seljaci pa ih mi kao sad provociramo ne umanjuje našu glupost sa ponudom. Drugo, digli smo cijenu njihovom igraču. Elem neise, moje mišljenje je ovo, a znam da ima i suprotnih.
Trenutno korisnika/ca: mamonelafo, sassari i 60 gostiju.