FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dr.adnan
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la dr.adnan » 14 mar 2012, 10:50

"Vrlo je loš osjećaj kad izgubite ovakvim rezultatom. On je, međutim, sasvim zaslužen. Bayern je odigrao utakmicu u ekstazi." – rekao je trener Heiko Vogel. Rece cojk i osta ziv :-D :-D :-D
Inace, Gomezov hettrik je treci najbrzi u LP-u. Ostvario ga je za 17 min. Inace,rekorder je Gomis i njegovih 6 min protiv Dinama.
A Gomezov cetvrti gol je izjednacenje rekorda Dade Prse koji je to prvi uradio za 22 min u jednoj utakmici LP-a 2003. dok je jos igrao za Monako.

A sada, reklame:
Jutros, budi žena trenera Basela: -"Ustaj dragi, 8. je!"
- "Šta, je li opet Gomez?"

Curo, nisam ti ja Gomez da mogu 4 puta :-) ;-) B-)
Sent from my Philips Smart TV.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 mar 2012, 10:56

ne rekoh li da nemas pojma?!
dakle, bayern ima daleko bolju odbranu od barcelonine. svinja se vratio tako da smo i u sredini jaci, dok u napadu nema nikakve neizvjesnosti i slobodno mozemo reci da je bayern jaci tacno onoliko koliko je gomez jaci od mesija.
pazi, gomo je takva igracina da uopste ne mora trcati - svaki zabije iz peterca. za razliku od nj. mesi se mora natrcati i nadriblati da bi zabio 3, 4 ili vise golova.
ps.
ocekujem da mr. gomo do finala zabije barem 10(realno, svi buduci protivnici su slabiji od bazela koji je izbacio dzina kakav je mancester) i to gu-zicom. dakle, gomezu treba zabraniti da zabija nogama i glavom da bi jadni konkurenti ala mesi bili uopce konkurentni 8-)
klare, slazes li se?
jah, vidim da si na prethodni post i 8 napisanih redova potrosio 4 minute. za isti broj redova drug seco utrosi 11 minuta. postavlja se pitanje da li kolega mon(ik)a uopce razmislja o onome o cemu pise, ili za cilj ima napisati sto veci broj postova? sad, zlobnici kazu da je drug secko potih na tastaturi, al ne vjerujemo u te glasine 8-)
mislim da ce klare glasati za prvu opciju.
Zadnja izmjena: secer, dana/u 14 mar 2012, 11:05, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 mar 2012, 11:03

Znam da nemam pojma. Nacinih prvi korak - prihvatih opcepoznatu cinjenicu. :mrgreen:

Necu ti sad nuditi opkladu, nema smisla da te 2x opeljusim. :mrgreen: Al' evo, Bayern ako izvuce Barcelonu ili madridskog Reala u cetvrtfinalu, konacan rezultat u tom dvomecu ce biti 5:1 za spanske predstavnike. I taj jedan gol ce biti na "povuci-potegni". :D

Mada, s obzirom da je finale na AA-u, Apoel se nazire kao naredni moguci protivnik. Ili mozda Marseille, pa da u polufinalu Bavarci idu na pobjednika dvomeca Benfica - Apoel. :lol: Cisto da se Realu i Barceloni oteza situacija. :mrgreen:

Also, Badstuber i Boateng bi u svakom momentu mogli zaigrati za Real i Barcelonu, jer je njihov kvalitet neosporan. Pravi nasljednici velikog Kajzera, te im je samo nebo granica. Ono sto su Dinar u rukometu i Artest (iliti MWP) u kosarci, to su Badstuber i Boateng u fudbalu (kada je defanziva u pitanju). :mrgreen:

Gomez ako ove godine ne uzme Zlatnu Loptu, onda je fudbal u ociglednoj politicko-ekonomskoj banani. To ce biti kradja vijeka i vjerovatni pokazatelj koliko zivot moze biti nepravedan. No, ne zelim uopce misliti o tome, jer sam svim srcem ubijedjen da ce Mario (ne Gotze) ovu sezonu zavrsiti kao najveci od najvecih. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 14 mar 2012, 11:07

Monolog je napisao/la:Uostalom, ne tako davno je Barcelona ocitala lekciju Bayernu (mislim da je Klinsman tad bio trener, al' ne bih se bas kladio u velike novce), pa vjerujem da se toga sjecas.
Haman se ti ne sjećaš kakav je sastav Bayern tada bio sa povredama ... Butt, Oddo, Demichelis, Breno, Lell, Altintop (Ottl 46), Schweinsteiger, Van Bommel, Ze Roberto (Sosa 76), Ribery, Toni.

Ne kažem da bi Bayern i da je imao sve igrače na raspolaganju pobjedio a i sada neka dobiju Barcu samo da ne bude povreda ... opet ne kažem da je Bayern izjednačen il ne daj Bože favorit ali ludo je reći da nema šansi ...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 mar 2012, 11:08

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -four.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo kako o našoj utakmici piše Daily mail, a obratite dole pažnju na komentare....Ima tu pohvala, neki zavide...Al svi nam se očigledno dive :lol:

Bayern bi protiv Reala i Barce u gostima primio 2-3 komada, ali bi zato zabio jedan gol najmanje i na Alianz areni bi onda mi uvalili najmanje 2 komada, kažem najmanje....Pa nek sad svako skonta kakve su nam šanse :)
To bi sigurno bili jako tijesni dueli....A još bi nam šanse veće naravno bile ako nekog od ova 2 tima sretnemo tek u finalu...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 14 mar 2012, 11:11

Uff kako sam dobar! Fino pričekati hoffu i Basela i onda ćemo suditi o sezoni. Sad opet SEX ispočetka...

Jest, dobar sa, ali kad postanem ko ŠPEKMEZ.... 8-)

Njega je majka rodila da bi ja mogo drkat i to u inat ne mrziteljima Bayerna, nego navijačima Bayerna koji mrze Bayern. Di ćeš bolje! 8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 mar 2012, 11:18

barcelona je favorit i njih bi volio tek u finalu(ono, u jednoj utakmici je moguce stuci svakoga pa i veliku barcu), ali real nije.
dakle, mono, drug secko prihvata opkladu :twisted:
znaci, kazes da ce kon. rez. biti 5:1 u korist spanskog predstavnika? eto, ja kazem da nece.
secko je dzentlmen i dopusta ti da izaberes ulog.
ps.
ne hvali se proslom opkladom jer i sam znas da su te vile pronosale.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 mar 2012, 11:45

@Thulkazal,

Sve to stoji, al' kako na osnovu jednog takvog torpedovanja ocekivati prolazak dalje i ne smatrati Barcelonu favoritom? Realno, Bayern je (tek) treci favorit za osvajanje CL. Ispred su Barcelona i Real, a odmah iza Bayerna je Milan. Sumnjam da Benfica, Marseille i Apoel mogu zajedno skupiti 1% sansi za osvajanje trofeja. :mrgreen:

@Secer,

Sta ako bude 6:2? :mrgreen: Evo, necemo novcanu nagradu, vec cemo u avatar i potpis na mjesec dana. Je l' moze? Ja kazem da ce Barcelona i Real proci Bayerna sa 4 gola razlike u dvomecu. Ti kazes manje ili cak da ce ih Bayern proci. Dogovoreno?

@Anton,

Ja sam ti editovao post. Sumnjam da ovdje iko tebi pusi onu stvar. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 14 mar 2012, 11:50

a dobro ne kažem da ukoliko Bayern dobije Barcu očekujem prolaz ali ne davati nekakvih 10 il 20 % je glupo ili davati et onako reda radi 1% je smješno ... ako sam nešto naučio prateći Bayern to je da nema predaje dok ne bude sam kraj mada ovaj Bayern se teško može povezati sa tom ideologijom ali et lopta je okrugla i nikada se nezz ...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 mar 2012, 11:57

thulkazal je napisao/la:a dobro ne kažem da ukoliko Bayern dobije Barcu očekujem prolaz ali ne davati nekakvih 10 il 20 % je glupo ili davati et onako reda radi 1% je smješno ... ako sam nešto naučio prateći Bayern to je da nema predaje dok ne bude sam kraj mada ovaj Bayern se teško može povezati sa tom ideologijom ali et lopta je okrugla i nikada se nezz ...
S ovim se skroz slažem.....Ljudi kad pričaju o Bayernu, zaborave da baš o Bayernu pričaju....Uvijek i u najgorem stanju imamo 10 % šansi protiv svakog protivnika, a ja bih rekao sad protiv Barce i Reala u ovom stanju pa čak i 30 %.

Neg reci ti meni thulkazal jesi živ? Doduše evo vidim jesi, al nema te nešto....Čini mi se jako dugo, ak sam dobro upratio :D

Ljudi pade mi na pamet gdje nam je Rasim???? Jeste ga to vi ostali zaboravili :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 14 mar 2012, 12:06

effe_sa je napisao/la: Neg reci ti meni thulkazal jesi živ? Doduše evo vidim jesi, al nema te nešto....Čini mi se jako dugo, ak sam dobro upratio :D
živ sam ja :) faks malo stisnuo ali et pratim ja temu Bayerna makar kad su utakmice Bayerna, ulogujem se samo ne tako često da postam ...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 mar 2012, 12:40

Mislim da i nakon sinocnje predstave treba stajati cvrsto na zemlji. Kao sto Uli Hoennes kaze da igraci nisu klocevi nakon par poraza, a isto tako nisu ni vanzemaljci nakon dvije ubjedljive pobjede.
Ja sam ubjedjen da Bayern da dva ciljana pojacanja moze osvojiti titulu LP, no zato je potrebno da se odluci koju ce poziciju Lahm igrati - lijevi ili desni bek - i da se dovede vrhunski vezni igrac koji ce rasteretiti Schweinstiegera.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 14 mar 2012, 13:02

Samo neću Barsu u četvrtfinalu svi ostali nek dođu...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 mar 2012, 13:08

slika

:D :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 14 mar 2012, 13:20

Cestitke cjeloj ekipi odradili su fantastican posao i nadam se da ce ovo biti prekretnica sezone i da konacno i u gostima proigramo i pocnemo ostvarivat pobjede.
bajern100 je napisao/la:Samo neću Barsu u četvrtfinalu svi ostali nek dođu...
Slazem se u potpunosti,Barcu moramo izbjeci i po mogucnosti Real,ostali mogu doci!

Klare

Post Postao/la Klare » 14 mar 2012, 15:06

Eh seckane, seckane, zar ne rekosmo da ta euforija pričeka narednu srijedu, da pričekamo klempu Gladbachu? :? :D
Al' čim puhnu malo pogodniji povjetarac, nisi propustio priliku da se vineš visoko u nebesa. :mrgreen:

Dobro teško je ostati pribran nakon ovakve dvije partije, to se ne viđa često, jednom u 100 godina :mrgreen: , ali svakako da se u našoj igri primjeti jedna ozbiljnost, kompaktnost, i najvažnije jedna raznovrsnost. Napada se i kroz sredinu, Robben i Ribery dosta trče, mijenjaju strane, Kroos na visini zadatka, Luiz sve počisti, odbrana, neki dan rekoh jedna od najboljih, a sada ću reći i najbolja na svijetu. :D

Nego, da pitam secka za mišljenje o Gomezu, da li se ono imalo nabolje promijenilo, jer možemo vidjeti da mu već odavno ne daje raznorazne epitete. :D

Inače, malo sam odlučio da prelistam "Bayern - Najbolji od najboljih, najjači od najjačih", i pomalo sam se i iznenadio napretkom sadašnjih igrača. 8-)
Znao sam da su dobri, odlični, ali da će u pojedinim segmentima igre dostići i one najveće legende, e to već nisam mogao ni zamisliti, i to u jako kratkom vremenskom periodu.
Podijeliću s vama ono i najzanimljivije, a možda ste to i već znali:

*Gomez je stigao na 12-tu poziciju vječne liste strijelaca sa 87 golova, a do kraja sezone mu fali njih 10 da uđe u TOP 10, a također je dobar i Ribery na 18-toj poziciji sa 65 golova.

*Po broju asistencija Ribery(92) se nalazi na poziciji 3, poziciju iza je Schweini(79), a Muller(51) zaključuje TOP 10.

*Nastupi:Schweinsteiger(384)pozicija 10, Lahm(293) pozicija 17, Buyten(196) 8-) 8-) pozicija 47.

Ovo je ukupno u svim takmičenjima, a prijateljske se nisu pikale, ili brojale.

I za kraj ćemo još reći da je Badstuber ušao u TOP 10 po broju autogolova. :D
Zlobnici, naslađujte se. :lol:

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 14 mar 2012, 15:10

Monoloze na kojim si ti drogama? Budi malo realan i objektivan, cuj Real i Barca bi nam uvalili pet komada pa nismo mi FK Vrbanjusa, ti poredis onaj Bayern prije nekoliko godina kada smo igrali sa Barcom kada je igrala skroz druga ekipa koja se nemoze porediti sa ovom, toliko o tvom znanju o fudbalu, samo ti pisi ako nista ima ces vise postova i to je neko dostignuce :lol: Svi znamo da je Barcelona najaci klub trenutno ali da su toliko bolji od nas nisu sigurno, Real je oduvijek **** od ekipa bila sa toliko "zvijezdica" u sastavu ali opet nisu nista posebno, znali smo ih izbaciti more puta i to dok je igrala ona sjajna generacija i njih me nije nimalo strah, i treci najveci konkurent Milan, istina da nam Talijani ne prijaju bas, ali Milanezi ne igraju onaj tipicni talijanski defanzivni fudbal nego igraju dosta ofanzivno i mislim upravo zbog toga da smo u velikoj prednosti, lose igramo protiv ekipa koje se brane, a i odbrana milaneza je dosta tanka, a i na sredini terena smo dosta jaci od njih.Ostale ekipe nisu vrijedne spomenuti jer bi im se mogla desiti sudbina kao sto se desilo Svicarcima :mrgreen:.
Pa cak i najbolji fudbaler svih vremena Leo Messi je izjavio da je Bayern najveci favorit za osvajanje LP i to ne nakon jucerasnje pobjede nad Baselom nego puno ranije, dok drugi najbolji igrac svih vremena Mario Gomez misli da mozemo do finala :lol:

Hocemo Dzeksona 8-)

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 14 mar 2012, 15:21

Meni cesto padne na pamet 1 poluvrijeme protiv Leverkuzena!!!
Pa sjeti te se onih sansi,to da je uslo zavrsili bi kao Hoffenheim i Basel!!
Ali nije i to je predstavljalo psihicki problem! Morala je negdej puci
metla ko top!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 mar 2012, 15:41

cestitke na sinocnoj brutalnoj pobjedi, iskreno ocekivao sam vise od bazela, medjutim ono sto su odigrali bilo je kriminalno lose, pogotovo odbrana, pa ljudi su u odbrani ko cunjevi

bayernu ova pobjeda moze dobro doci za samopouzdanja u bundesligi gdje bi sad trebali uhvatiti jednu seriju pobjeda, a ne sistem toplo hladno

vidim odma se povela i debata sad da se bayern poredi i s barcom, tako je to kod neiskusnih poznavaoca fudbala, imali smo tih situacija dosta, jos od pocetka sezone bilo je bavaraca koji su od pocetka sezone predvidjali kako moze bayo i barcu pregaziti, pa onda kasnije opet isti ti mole boga da bayo nadjaca jednog gladbaha, tako je to kad se nerealost i neiskustvo pocnu ispoljavati

po meni bayern ima sanse ako dobije reala, i to ne bili kakve nego barem 50 50, ne treba tu potcjenjivati bayern nimalo, jedino u cemu dajem prednost realu je njihov ciganluk, bayern igra napadacki posteno, dok special five je spreman i guze dati za prolazak, igrao bi real kukavicki vjerovatno i prljavo, kao i protiv barce uostalom. tako dakle, bilo bi to jako lijepo da se bayern dobije reala i da ga otrese, ja misim da bayern ima kapacitet za to

sto se tice eventualnog duela bayern -barca, to je decaci vec druga dimenzija, ima ovdje raznoraznih forumskih strucnjaka koji koriste tako neke sablone ral i barca najjaci, pa onda svi ostali, to je takodje jedan danak neiskustvu i opijenosti morinjom i njegovim dzelatima, idiotski je smjestiti real i barcu u isti kos, ne znam jesu li ljudi coravi ili ne znam sta, sta im televizori prikazuju, svi smo vidjeli i ove sezone i prethodnih nekoliko sezona da je real za klasu-dvije slabiji. zato tvrdim da bayern ima dobru sansu protiv reala, al protiv barce skoro pa nikakvu, ili ako ima neku sansu onda je da to bude veliko finale, jedna utakmica na domacem terenu, uz neku srecu i da bude vasa noc, jedino tako se moze pricati o nekim sansama bayerna

morate biti realni i shvatiti da ako bayern dobije barcu, dobt ce najbolju ekipu koja je ikada igrala fudbal, morate shvatiti da vam valja igrati protiv najboljeg igraca ikada, protiv najboljeg veznog reda sto je ikada igrao fudbal itd, to su dakle istorijske neke okolnosti. nerealno je porediti to s nekom utakmicom od prije nekoliko sezona kad je barca pomela bayerna s terena kamp nou, ovaj bayern je triput jaci od onog, al opet i ova barca je jaca od one

ne zelim omalovaziti bayern, al brat bratu s barcom se nemate cemu nadati, to prvenstveno zbog stila koji igra bayern, bayern je idealan protivnik za barcu zbog svog otvorenog i postenog stila igre, to morate da znate, eventualni sudar ovih divova znacio bi da bi barca imala posjed lopte barem 70 posto, vrlo vjerovatno bayern bi ostao bez svog najjaceg oruzja, a to su napadi, riberi roben i miler bi se setkali bez lopte, dok bi odbrana bayerna i njihov golman bili na streljani. opet kazem, nije to zato sto je bayo slab, nego zbog toga sto je barca najveci tim ikada, i sto nam igra bayerna perfektno odgovara, ne zna bayo igrati bunker niti ima igrace za rovovsku bitku, nece sigurno riberi roben i miler trcati ko budale po terenu pokusavajuci napraviti presing, vezni red bayerna da imate tri sweinija nema sta traziti protiv naseg, a kamoli sa jednim sweinijem i jos dva prosjecna igraca, moram se nekad ne sloziti i sa secerom koji kaze bayo ima jacu odbranu, iako moguce da se seco tu i zahebavao, barcina odbrana je za tri klase bolja od bayine itd itd

uglavnom dakle, bayern nema skoro nikakve sanse proti barce, to je stvar istorijske neminovnosti a ne potcjenjivanja bayerna, protiv reala bayern po meni ima barem pola pola sanse, mada ja bi se prije kladio na bayern, protiv milana ako ih dobijete, po meni bayern favorit, protiv svih ostalih bayern takodje favorit

bice zanimljiv zrijeb, meni nekako vuce da ce to biti nekako namjesteno, tj da ce ova velika cetvorka bayern, barca real i milan dobiti svi po jednog ovog nesto salbijeg protivnika, pa da ce onda polufinale biti krvljenje giganata
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 14 mar 2012, 16:06

i opet si promasio,-10,osasuna ,,ja bi da sacekamo da se desi pa da onda komentiramo ishod utakmice barca-FC Bayern,a ovako napamet trositi tastaturu ne isplati se,,,:)
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []