Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
kolega Ragib nam prodisao punim plucima misterovim odlaskom 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Juventinisimo
- Kontakt:
Como contact Juventus for Nicolussi Caviglia
As reported by TMW, Nicolussi Caviglia looks set to leave Juventus this summer and Como have been in contact to request information about a possible transfer. He is valued at around €10m and has two years left on his contract in Turin.
Thiago Motta wants Juventus to sign Genoa attacker
Thiago Motta is working hard to identify the players he believes will function well in his system at Juventus and has identified Genoa’s Mateo Retegui as a good attacker.
According to ESPN, “Sancho has been offered to Barcelona and Juventus, but a valuation of around £40 million ($51m) is proving a stumbling block for interested clubs.”
Juventus are looking for buyers for Filip Kostic this summer and Crystal Palace are still interested in making a move for the veteran wing back.
AC Milan sets their condition to sell 25 year old Juventus target
AC Milan loaned out Alexis Saelemaekers to Bologna last season, where he worked well under the guidance of the current Juventus manager, Thiago Motta.
The winger is expected to leave Milan again, and Motta wants a reunion at Juventus.
A report on Calciomercato claims they are open to allowing him to leave on loan with a conditional obligation to buy for around 10 million euros.
This offer could be enticing enough for Juve to take the risk and add him to their squad this summer.
Juve FC Says
If Motta believes Saelemaekers will be good for his Juventus team, then we should try our best to add the attacker this summer.
Kad nam Bonucci "metne kruci"...Agent Bonucci? Juventus idol meets Bianconeri target at Euro 2024
Juventus has their eyes on Riccardo Calafiori and faces serious competition to sign him this summer.
Calafiori is in demand, and his fine form at Euro 2024 has attracted interest from several clubs.
The defender was brilliant for Bologna last season, and he has carried that form into the Euros, where he is helping Italy in their bid to become European champions again.
Bologna is desperate to keep him, while Arsenal and Tottenham are also keen to sign him. This means Juve faces significant competition in their bid to secure his signature.
The Bianconeri will need all the help they can get, and it seems Leonardo Bonucci wants to support their efforts to convince Calafiori to move to Turin.
The ex-Juventus defender visited the Italy team at Euro 2024, and a report on Football Italia reveals he and Calafiori had some conversations before and after taking a photo that was published on social media.
Bonucci did not end his spell at Juventus well, but he has since moved on from the episode that marred his final season.
Juve FC Says
We need all the help we can get to convince Calafiori to pick us and it would be great if Bonucci persuades him to pick us over his other suitors.

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Kean za 15M€ 

-
- Kontakt:
Kako je juventini?
Imam podosta pitanja, svojih neki ideja, neznam odakle da pocnem haha
Elem napiso sam jednom da nisam navijac, ali se moze reci da mi je Juve bas drag klub.
Volio sam dakako Zidana, Del Piera, Buffona, fajtera Chielinija, Nedveda, mozga odbrane Barzaglia itd itd ima ih podosta haha
A ko nije jelte volio takve igrace.
Ono sto htjedoh upitat kakav je taj Luiz? Jel vrijedan tih 60 i kusur koliko ce bit sa igracima koje dajete?
Sta je sa onim panjem Arturom? Hocel ga zemit Fiora ko Keana?
Nije on ljudi za Juvea.
Fagioli mi se svidja bas, steta sto ga suspendovase jbmu.
Samo da ga se isforsira moze igracina bit od njega.
Nije ga djabe celo zvao za repku da igra.
Ja mislim da je on taj kreativac koji vam fali u vezi, vec dugo vremena.
Sto se tice Calafiorija negdje procita da on hoce iskljucivo u Juve, iako ga dovode u vezu sa mojim Realom haha
Nas dovode u vezu sa svakim svako ljeto, nezz da se odredjeni igraci ganjaju haha
Elem trebalo bi da je istina da on hoce samo u Juve, jbg malo koji talijan ce vani otic.
Samo zateze Bologna sa cijenom vi nudite 25,a oni traze vise, jer trebaju Baselu pola transfera dat.
Ja vjerujem da ce u Juve na kraju, da cete mozda dodat nekog omladinca ko resto i da se postigne deal.
Inace Calafiori nije los, pratim ga na prvenstvu bas, cak me sa onom trakicom na glavi podsjeca na Nestu,Maldinija haha
Jos da kazem, vec sam se i rasprico, malo ko ce ovo i procitat hahaha Mislim da bi idealno bilo da igrate 4-3-3, posto imate krila.
Onaj misterov 3-5-2 me smorio prosle sezone, najvise sto on nije imo igrace za tu formaciju.
Top je bilo onda kad si imo bbc nazad, lichta, sandra na wingbackovima, jaku sredinu.
Eto to je to pratim temu, pratim Juve, sad sam regan na forum, pa cu vjerovatno jos pisat haha
Zelim vam uglavnom da se dignete opet, da se uspostavi dominacija u ligi ko prije koju godinu, i da osvojite tu ligu prvaka jbm joj majku da prokine vas vise u finalu

Imam podosta pitanja, svojih neki ideja, neznam odakle da pocnem haha
Elem napiso sam jednom da nisam navijac, ali se moze reci da mi je Juve bas drag klub.
Volio sam dakako Zidana, Del Piera, Buffona, fajtera Chielinija, Nedveda, mozga odbrane Barzaglia itd itd ima ih podosta haha
A ko nije jelte volio takve igrace.
Ono sto htjedoh upitat kakav je taj Luiz? Jel vrijedan tih 60 i kusur koliko ce bit sa igracima koje dajete?
Sta je sa onim panjem Arturom? Hocel ga zemit Fiora ko Keana?
Nije on ljudi za Juvea.
Fagioli mi se svidja bas, steta sto ga suspendovase jbmu.
Samo da ga se isforsira moze igracina bit od njega.
Nije ga djabe celo zvao za repku da igra.
Ja mislim da je on taj kreativac koji vam fali u vezi, vec dugo vremena.
Sto se tice Calafiorija negdje procita da on hoce iskljucivo u Juve, iako ga dovode u vezu sa mojim Realom haha
Nas dovode u vezu sa svakim svako ljeto, nezz da se odredjeni igraci ganjaju haha
Elem trebalo bi da je istina da on hoce samo u Juve, jbg malo koji talijan ce vani otic.
Samo zateze Bologna sa cijenom vi nudite 25,a oni traze vise, jer trebaju Baselu pola transfera dat.
Ja vjerujem da ce u Juve na kraju, da cete mozda dodat nekog omladinca ko resto i da se postigne deal.
Inace Calafiori nije los, pratim ga na prvenstvu bas, cak me sa onom trakicom na glavi podsjeca na Nestu,Maldinija haha
Jos da kazem, vec sam se i rasprico, malo ko ce ovo i procitat hahaha Mislim da bi idealno bilo da igrate 4-3-3, posto imate krila.
Onaj misterov 3-5-2 me smorio prosle sezone, najvise sto on nije imo igrace za tu formaciju.
Top je bilo onda kad si imo bbc nazad, lichta, sandra na wingbackovima, jaku sredinu.
Eto to je to pratim temu, pratim Juve, sad sam regan na forum, pa cu vjerovatno jos pisat haha
Zelim vam uglavnom da se dignete opet, da se uspostavi dominacija u ligi ko prije koju godinu, i da osvojite tu ligu prvaka jbm joj majku da prokine vas vise u finalu
Obzirom da je placen 30+ to je bagatela. 24 godine, ima karijeru još ispred sebe, decko je poglup, a hladno može do 12-13 golova ici u nekom sistemu koji nije Juventus, cak je u Parizu kao rezerva imao te brojke. Uglavnom, nije napredovao sekunde, a preko godinu ne dati gol ne može niko istrpiti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Kean se jos poodavno balotelizirao, i bilo je extremno glupo ga kupiti, ali eto, to je Juventus,jbg.
Lik je s 24 god propali talenat. To što ga Juve platio 30M€ je čist promašaj, kao i sad Fiorentinino da ga plati 15M€Pogba je napisao/la: ↑28 jun 2024, 07:02Obzirom da je placen 30+ to je bagatela. 24 godine, ima karijeru još ispred sebe, decko je poglup, a hladno može do 12-13 golova ici u nekom sistemu koji nije Juventus, cak je u Parizu kao rezerva imao te brojke. Uglavnom, nije napredovao sekunde, a preko godinu ne dati gol ne može niko istrpiti.
Rabiot looks more inclined to head to the Premier League.
[CdS
[CdS
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nažalost izgleda da ide još jedan omladinac, ovaj put jedan od najboljih što imamo, jbg
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Nazalost dosta dobrog sto smo izbacili iz next gena ce biti zrtvovano. Bilo bi lijepo da npr Nonge ostane i bude integrisan, ali je vjerovatno da i on i Hasa idu (Hasa navodno trazio neke garancije da ce dobiti sansu pa ce ga umjesto toga prodati).
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma Hasa je nebitan realno, Nonž se mora zadržati pod svaku cijenu, bolje prodati Gatija ostaviti Hojsena
MANIJACI JUG 1987
Zasto? Sta je to mali uradio da bi ga ostavio? Jos vece su mi budale koje ce dati 25m za malog? Otac totalni ludjak itd...BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 20:05Ma Hasa je nebitan realno, Nonž se mora zadržati pod svaku cijenu, bolje prodati Gatija ostaviti Hojsena
Max Allegri
#MaxOUT
#MaxOUT
Zabi nam ga Fagioli (i Barela)
Toliko o Fagioliu! Kriv za oba gola, osim jednog pasa sve ostalo ravno velikoj 0! Daleko najlosiji na terenu! Kako je ovaj i na koju foru uspio obuci dres Juventusa i reprezentacije Italije?! 

Max Allegri
Ja mislim da je Allegri na klupi mozda bi italia i zabila gol
DiLorenzo napredniji verzija DeSilja i bila bi greška dati 20M€ za njega.
Ma to je veiliki panj kakav Dilorenzo
Di Lorenzo is destined to stay at Napoli. @DiMarzio
Di Lorenzo is destined to stay at Napoli. @DiMarzio
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Najbitnije da se niko nije povrijedio 

MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.