NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ordagic klupa....da neslusamo pricu nema koga ubacit s klupe:-)
možda si predosjetio za Ordagića,čujem da je bio na pregledu u Sarajevu...ne znam da li će biti spreman za Čelik..desetkamarakane je napisao/la:Ordagic klupa....da neslusamo pricu nema koga ubacit s klupe:-)
A zamisli da ispadnu 4 federalna kluba, pa pola prve lige federacije se seli u niži rang. Zato ove godine ne bi smjeli nikako napustiti premijer ligu.zmaj_Bosne je napisao/la:Trebali bi minimalno biti na 10. mjestu sto je u ovom trenutku veoma tesko. Ali bit ce trgovanja kao nikad dosadzmaj348 je napisao/la:evo od 2016-17 ide skraćenje lige na 12 klubova...Bgm teško se mi možemo naći u ovoj priči...![]()
Bgm sutra jako teška utakmica i za nas i za Čelik,ako bi pobijedili direktnog konkurenta stavljamo u dosta tešku poziciju.Bojim se u slučaju našeg poraza da bi bili realno prvi kandidat za ispadanje..Zna li neko da li može nastupiti Ordagić?
Bgm rs odradjuje poso rutinski mladost 2 danas glavni smo kandidati za ispadanje htjeli mi to il ne priznat
nas netrebaju zanimati druge ekipe mi imamo sve u svojim rukama.sutra pobijedimo celika i rastereceni idemo olimpicu.ako izgubimo sami smo sebi krivi i neka idemo u prvu ligu.
**** ligu kad vidim kako svi igraju samo mi ko carina.mi kad bi po 3-0 vodili mi bi izgubili to mi nikad nece biti jasno.
nasi sutra zasluzuju veliku podrsku i nek izgore na terenu.celik je protivnik po mjeri i nadam se da je doso red da se upise i jedna pobjeda
**** ligu kad vidim kako svi igraju samo mi ko carina.mi kad bi po 3-0 vodili mi bi izgubili to mi nikad nece biti jasno.
nasi sutra zasluzuju veliku podrsku i nek izgore na terenu.celik je protivnik po mjeri i nadam se da je doso red da se upise i jedna pobjeda
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Moze.zmaj348 je napisao/la:Bgm sutra jako teška utakmica i za nas i za Čelik,ako bi pobijedili direktnog konkurenta stavljamo u dosta tešku poziciju.Bojim se u slučaju našeg poraza da bi bili realno prvi kandidat za ispadanje..Zna li neko da li može nastupiti Ordagić?
Mladost se ne moze spasiti, ali dobro je za Zvijezdu da se i oni ukljuce u borbu za opstanak, jer bolje to nego da su vec ispali i da igraju za Radnikodevingi je napisao/la:Bgm rs odradjuje poso rutinski mladost 2 danas glavni smo kandidati za ispadanje htjeli mi to il ne priznat

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Sretno momci danas i do pobjede.
Praktično se nema vise čekati na bilo sta.Od početka su komentari bili biće bolje,ovo ili ono.Šegrt je ukazivao na strpljenje.....Evo vidimo kako se trampa u RS.Imam osjećaj da se sve stima,kako za pobjednika tako i za ispadanje.Ostali smo kao siroče,prepusteni sami sebi i sudbini ili bolje rečeno ko iskoristena treba sto u prevodu znači bićes neko i nesto dok te ja gotivim a ti mi dajes ono sto ja zelim i koliko hoću.Bićes cijenjena i ugledna u drustvu,a kada te iskoristim,bez imalo emocija,jer nisu ni postojale,ko te j.be.
Jarani necu ja tu puno da pametujem ovo ono ali vidicete danas pada Celik ali sam vise ubijedjen da dobijamo Olimpik i to 99% sve se vidi ko hoce da vidi.... Pustili smo im kup oni nama 3 boda i to je to... haja... celik pada sportski nema od njiha hajra vise... e sad poslije imamo jarane iz Borca tu ako trebadne tri boda fina imamo ha ja... kod kuce ce jos par tekmica dobit i lagano ostajes u ligi i cao... sto se tice djece i igraca i Segrta sve pet morase malo i proslavit po diskotekama staces ali i pristupit igrama kako treba... Sve su to teorije neke koje mi se u glavi vrte nista nije sigurno....
znaci danas po tri boda koja su bitna ko nikad.... ideeeeeeeeeeeemoo sad....
idemoooooooooooooooooooooooooooo toooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

znaci danas po tri boda koja su bitna ko nikad.... ideeeeeeeeeeeemoo sad....
idemoooooooooooooooooooooooooooo toooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

To je to.Suvisan je bilo kakav komentar.Doću jos koji put vidjeti premijerligaske ekipe jer od sljedeće sezone,nazalost,valja nam gledati Radnički,Budućnost,Branitelj.Ekipa nam je ko k.rina.Vidjelo se to od početka ove sezone,al strpljenja samo-reći će Šegrt opet

do prvog gola Čelika igra i nije bila loša,ali čim smo primili gol to više nije ista ekipa.Igra nam se svela nabij prema Stojanovu pa ako on šta napravi...Bgm u teškoj smo poziciji,a vidimo da druge ekipe uveliko sređuju utakmice...
-
- Kontakt:
koja igra bog te vidio. pa ovako se na selu ne igra ko sto se danas igralo...ovo je dno dna,nema nam vise spasa,gotovo je. pa pola ekipa iz prve federalne je bolje trenutno od nas, majk mila. onaj brazilac,pa **** mu mater ko ga dovede a on njemu,frajer ne zna gfdje je. al kad sam vidio kako u lozi gore hamza se kod rezultat 0:2 uhvatio za stomak od smijeha
kuknjava kuknjava sve mi je jasno, voli zvijezdu voli on kitu moju doso da uzme para iz lahka boli jega ona stvar da li ispadamo e on valja od smijeha, ovaj celik je najlosija ekipa poslije nas u PL i laganao nas dobiju 2 razlike,nemnamo vise sta trazit, igraci premijer lige niko osim ordage ne smioje uzet loptu da igra malo,samo nabij pa gdje ode. **** nas vise.

sve za nasu zvijezdu !!!!!
dok postoje i teoretske sanse valja se borit i biti iz klub.prevelika bi steta bilo ispasti.radnik nam bjezi bod i valja nam se ganjat sa mladosti i radnikom jos 12 kola.bice tesko ali vjerujem da cemo ipak zavrsit 14
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jarani losi smo do bola to stoji... tri igraca cetri mogu igrat ostali nek samnom sjede na tribinama i nek gledaju utakmicu..
ali morase reci da ni srece nemamo, katastrofa ba imali smo dvi dobre sanse za vodtvo onda jednom precka, ona cist penal ko suza nazalost sudija nevidi ( nije navijacki, jer vuce lik igraca na dole cist penal ko suza) i onda kontra i naravno kao sto uvjek biva 0-1 staces odbrana katastrofa ba, onaj lik jedan samo popravlja frizuru nije on stoper on je kanal teski ali nije on kriv kad nema klase staces...
Sergt nemoze sve probjeniti trebali su umjesto u Tursku ici kupit paar igraca da se vadimo ali kasno je sad govorit, nadam se da je pao dogovor kakav sa Olimpikom ako nije kanal smo... Treba se nadat opstanku ali kako ces se nadat kad Slavija pusti Obarskoj i primi kofol 4 gola a danas protiv zelje zapinje? Kako ces se nadat kad svi saradjuju i sve a mi kofol hocemo sve na postenje e pa nema na postenje u nas nista u drzavi... Gdje to ima da ti sudija nako svira kod kuce jedva ceka da svirne nesto protiv nas...
Sto se tice celika losije ekipe nisam vidio mozda Obarksa imali su danas srecu sto mi neigramo dobro kad smo pod pritiskom i sto nismo zabili taj gol kad je trebalo i njima ostaje grcevita borba za opstanak...
Mi se mozemo nadat jarani samo da nam neko pusti drugacije tesko cemo sta napravit, ko pogleda raspored vidice kako nam se pise...
ali morase reci da ni srece nemamo, katastrofa ba imali smo dvi dobre sanse za vodtvo onda jednom precka, ona cist penal ko suza nazalost sudija nevidi ( nije navijacki, jer vuce lik igraca na dole cist penal ko suza) i onda kontra i naravno kao sto uvjek biva 0-1 staces odbrana katastrofa ba, onaj lik jedan samo popravlja frizuru nije on stoper on je kanal teski ali nije on kriv kad nema klase staces...
Sergt nemoze sve probjeniti trebali su umjesto u Tursku ici kupit paar igraca da se vadimo ali kasno je sad govorit, nadam se da je pao dogovor kakav sa Olimpikom ako nije kanal smo... Treba se nadat opstanku ali kako ces se nadat kad Slavija pusti Obarskoj i primi kofol 4 gola a danas protiv zelje zapinje? Kako ces se nadat kad svi saradjuju i sve a mi kofol hocemo sve na postenje e pa nema na postenje u nas nista u drzavi... Gdje to ima da ti sudija nako svira kod kuce jedva ceka da svirne nesto protiv nas...
Sto se tice celika losije ekipe nisam vidio mozda Obarksa imali su danas srecu sto mi neigramo dobro kad smo pod pritiskom i sto nismo zabili taj gol kad je trebalo i njima ostaje grcevita borba za opstanak...
Mi se mozemo nadat jarani samo da nam neko pusti drugacije tesko cemo sta napravit, ko pogleda raspored vidice kako nam se pise...
combe80 je napisao/la:Jarani losi smo do bola to stoji... tri igraca cetri mogu igrat ostali nek samnom sjede na tribinama i nek gledaju utakmicu..
Stice se utisak da si ti blago receno opsjednut Obarskom! Znas ovo je javni forum,ljudi ovo citaju pa mogu povjerovat da je ovo istina sto si napisao!
Mi niti smo igrali protv Slavije niti nam je kao sto ti kazes pustila kofol da im damo 4 komada!
I sam si napisao da ste bili na ljetovanju u Turskoj, e za to vrijeme mi smo promijenili vise od pola ekipe, i doveli dosta igraca iz inostranih klubova! Opet ne kazem da ce nam to pomoci da obezbijedimo opstanak!
U svakom slucaju, zelim vam puno srece i vidimo se zadnje kolo!
ma nemam ja pojma o obarskoj i nista protiv nje samo mi je cudno to da kao teski autsajder se pobjedi 4-0... nadam se da cete i vi izborit opstanak neko mora ispasti staces... nadam se da necemo mi....
i nisam mislio na Obarsku izvini vec na radnik sto su dobili 4-0 ali ni protiv njih nemam nista...
i nisam mislio na Obarsku izvini vec na radnik sto su dobili 4-0 ali ni protiv njih nemam nista...
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 22 mar 2015, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Stice se utisak da je gradacacka sljiva ceterestrojka odradila kvalitetan posao,ne zamjeri drug...Obarska je napisao/la:combe80 je napisao/la:Jarani losi smo do bola to stoji... tri igraca cetri mogu igrat ostali nek samnom sjede na tribinama i nek gledaju utakmicu..
Stice se utisak da si ti blago receno opsjednut Obarskom! Znas ovo je javni forum,ljudi ovo citaju pa mogu povjerovat da je ovo istina sto si napisao!
Mi niti smo igrali protv Slavije niti nam je kao sto ti kazes pustila kofol da im damo 4 komada!
I sam si napisao da ste bili na ljetovanju u Turskoj, e za to vrijeme mi smo promijenili vise od pola ekipe, i doveli dosta igraca iz inostranih klubova! Opet ne kazem da ce nam to pomoci da obezbijedimo opstanak!
U svakom slucaju, zelim vam puno srece i vidimo se zadnje kolo!

valjda i nas krene vec jednom i dobijemo nekog....
combe80 je napisao/la:ma nemam ja pojma o obarskoj i nista protiv nje samo mi je cudno to da kao teski autsajder se pobjedi 4-0... nadam se da cete i vi izborit opstanak neko mora ispasti staces... nadam se da necemo mi....
Ma ok,

haha jel punoljetna radza? Zivio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.