FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 apr 2017, 12:28

edRed je napisao/la:
pitic je napisao/la:Otiđite na Grbavicu i budite izdajnici kluba i braće na tribini.
Umjesto tampon arene mogli bi otici ovdje i pokazati veličinu (ko može naravno)

Kod: Označi sve

https://www.klix.ba/vijesti/humanitarne-akcije/humanitarni-bazar-dobre-volje-za-nanu-hasenu/170414021
Pitarbordo triggered.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 14 apr 2017, 12:51

Nit imam osjecaj da je sutra tekma
i bas pojma nemam kako bi mogla zavrsiti
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 apr 2017, 12:52

Bordomen je napisao/la:Nit imam osjecaj da je sutra tekma
i bas pojma nemam kako bi mogla zavrsiti
Aha, bas je nekako srozano ali hajde..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 apr 2017, 12:54

Danas svi na trening u 17h a sutra po kaficima, restoranima i hotelima u pola 8.. :kafa:

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 14 apr 2017, 13:02

Haha... TAMPON ARENA
Prejako!!!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 apr 2017, 13:08

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 apr 2017, 13:14

Danas je derbi, svi na sjever! A ako Bog da da sutra u pola 10 slavimo do duboko u noc i poseremo se ciganima u usta.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

High

Post Postao/la High » 14 apr 2017, 13:30

MortemHz je napisao/la:
Imaš PP.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 apr 2017, 13:35

Pozdrav za momke sto gledaju ligu sampiona i kontaju imamo i mi 17-godisnjake....jesmo glupi sto ih ne stavimo u prvih 11...sve je to isto....

:thumbup: :D :urnebes: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 apr 2017, 13:36

DenchiNL je napisao/la:Pozdrav za momke sto gledaju ligu sampiona i kontaju imamo i mi 17-godisnjake....jesmo glupi sto ih ne stavimo u prvih 11...sve je to isto....

Hoces da kazes da mali Hodzic nije talentovan igrac ni za ovu ligu, a da su drugi njegovih godina talentovani da mogu igrati u LP?

Zasto onda ocekujemo nesto od njega?
Po tebi, on nije talent?

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 14 apr 2017, 13:46

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 apr 2017, 13:48

High efendija, nadam se da znas dovu za kisu.. Al ti ga bas pretjeraj, dovi za oluju sutra nek kisnu ghovna!!! :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 14 apr 2017, 14:08

Evander je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:Pozdrav za momke sto gledaju ligu sampiona i kontaju imamo i mi 17-godisnjake....jesmo glupi sto ih ne stavimo u prvih 11...sve je to isto....

Hoces da kazes da mali Hodzic nije talentovan igrac ni za ovu ligu, a da su drugi njegovih godina talentovani da mogu igrati u LP?

Zasto onda ocekujemo nesto od njega?
Po tebi, on nije talent?
Zanimljivo da mlađi uzrasti u Ajaxu treniraju kao i prva momčad, baš iz razloga da bi igrači od malih nogu naučili Ajaxov stil igre - 4-3-3. U Ajaxovom kampu boravi stotine talentovanih igrača i mnogi od njih dobivaju šansu da svoje profesionalne minute upišu upravo u voljenom klubu. I baš je jučer Ajax odigrao prvi meč četvrtfinala Evropske lige protiv Schalkea, te je slavio s 2:0. Ništa neobično, Ajax je tim koji može bez problema da igra s klubovima iz Liga petice. Međutim, ono što je fascinantno, u prvih 11 nije bilo igrača starijeg od 27 godina, dok su devetorica igrača koji su nastupali (šestorica starteri) bili starosne dobi do 21 godine.

Golobradi mladići dobili su šansu u Ajaxu u tako važnoj utakmici, a kod nas, u Bosni i Hercegovini, uglavnom se smatra da igrači tih godina "nisu dovoljno zreli da iznesu teret", pa se treneri radije okreću iskusnijim igračima, a mladi odlaze u drugi plan. Mnoge bh. klubove vode ljudi koji nemaju previše dodirnih tačaka s nogometom, pa zbog toga su treneri često pod velikim pritiskom rezultata, te se onda okreću iskusnijim igračima, smatrajući da će ih oni ostaviti na radnom mjestu. Ajax, dakle, smije u četvrtfinalu Evropske lige šansu dati djeci od nepunih 19 godina, dok treneri u BiH ni u nekim slabijim mečevima prvenstva ili Kupa nemaju hrabrosti da mlade igrače iz svog pogona gurnu u vatru. I upravo je to jedan od razloga zbog čega je Premijer liga BiH jedna od najlošijih liga u Evropi.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/sta-tre ... jax/232833
Mi prvo moramo napraviti sistem i odluciti sta je nas krajnji cilj.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 apr 2017, 14:10

MortemHz je napisao/la:Danas svi na trening u 17h a sutra po kaficima, restoranima i hotelima u pola 8.. :kafa:
Boga mi Dragog nemam volje ni da gledam. Razmisljam da samou 21:30 pogledam rezultat i nakon sto vidim da smo im oplodili sergijicu padnem u trans.

High

Post Postao/la High » 14 apr 2017, 14:12

Bit će dova. :kafa:

Esencijalnost - od 5:32 do 6:53.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 14 apr 2017, 14:27

Ne mozemo odjednom uvoditi igrace u prvih 11, valjda treba prvo da momci pokazu da su 'prejaki' za Akademiju, onda ih prikljuciti treningu prve ekipe, da se vidi kakvi su, a usput da igraju za Akademiju utakmice. Nakon toga, ko zadovolji ukuse trenera, odigra i koju minutu u nekim 'rijesenim' utakmicama ili Kupu. Ako i dalje opravda povjerenje, onda sve cesce dobija priliku, da bi na kraju skroz presao u prvi tim.

Nas problem je sto nema ovakvog sistema, nego momak koji je najbolji napadac u omladinskoj ligi ide po raznoraznim probama, umjesto da ide na pripreme sa prvom ekipom. Ko je kriv? Ja ne znam. I na kraju, mali nigdje ne ode :crazy:
Znaci, hocu sistemski rad sa djecom, a ne forsiranje nekoga na silu (kao sto je radjeno sa Radovcem).
Bilo se dobro pocelo, forsiralo se 4231 i kod omladine, i kod prvog tima, ali onda samo sve stalo. Mada nije poenta u taktici koliko u gradjenju neke filozofije, napadacki, tehnicki, odbrambeni sistem itd.
Evo moje vidjenje: ne trebamo forsirati ovu 4231 u Akademiji, prebaci se na 442 romb. Nikad BiH nije imala jakih krila, ali zato jes' napadaca i veznih. Uvijek smo bili dobri tehnicari, igrali 'za raju', i trebamo to da njegujemo - napadaci, desetke i centralni vezni. To forsirati. A bekovi omladinci mogu i krila zaigrati ako bude potrebe, ali bataliti se krila kao primarnog cilja.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 14 apr 2017, 14:43

Hajd ne seri ljubomorni stvore

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 apr 2017, 14:47

Primorac je napisao/la:

Hajd ne seri ljubomorni stvore
Me ne odgovaraj mu ba,vidis da se glupira i pokusava da provocira. Ne treba njega ozbiljno shvatati ;)

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 apr 2017, 15:26

Svi na trening

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 14 apr 2017, 15:35

Samo bi volio da neko iz strucnog staba kaze da demirel nije bolji vezni od ovih nasih kloceva ili hadzic od bekica ali nece zato sto nikad niko nije dosao da pogleda kako igraju nasi juniori

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 12 gostiju.