Premijer liga BiH - aktuelno

bvsic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la bvsic » 26 okt 2025, 14:09

bhsport je napisao/la:
26 okt 2025, 13:44
bvsic je napisao/la:
26 okt 2025, 13:23
Argentina je napisao/la:
26 okt 2025, 13:20

Ti si decko bas GLUP.
Start Rakica je crveni i dobio je crveni.
Ponasanje Vehabovica nema veze s vezom i nas igrac je dobio crveni na njegovu pricu (laz), a nije ni bio tu.
Jel vi shvatate da do prije par mjeseci vam je Krpic kapiten bio i sad zavodite neko postenje i manire
Sta mislis ovo pitarski advokati brane bracu iz Mostara. Uplalili se. Svoj vi poso ganjajte.
Ne branim ja nikog, nisam ja rekao da je "dobro i lijepo" sto je Vehabovic radio, covjek je kapiten i kapitenski se izborio i tjt.

Samo kazem da ste se upalili da su svi protiv vas cim ste malo se digli na tabeli
One price jos kao ogranicavaju vam ulaznice je jos jace bilo (Mostar i Doboj da je cini mi se) ljudi vam dali kao sto svi dobiju dio za gostujuce vi nesto trazite jos (ne znate ni sta trazite, ni sto trazite ali eto da ste zrtve neke u slucaju kiksa da se moze izgovor pravit)

Al ljudi koji su ulijetali na teren da tuku igrace su sad moralne vertikale, Rujevica kavez ima za gostujuce, Grbavica za domace :urnebes:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 okt 2025, 14:13

"Kapitenski se izborio za crveni" :rol: Bvsicu, de ne zayebavaj sad i ti. I ne opavdavaj onog firauna.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 okt 2025, 14:15

NoDi80 je napisao/la:
26 okt 2025, 13:47
Prosječna posjeta
1. Hajduk 25.422
2. Dinamo 11.340
3. Partizan 10.094
4. Željezničar 9.600
5. Crvena zvezda 9.168
6. Osijek 8.340
7. Rijeka 5.758
8. Varaždin 4.578
9. Čelik 3.840
10. Istra 3.704

Celik uz Zeljeznicar jedni iz BiH
Takodjer jedini drugoligqs u top
10
Valjda ovi ostali nauce sta od Celika kad nece od Zelje
Sta god pricali o njima, cinjenica da su jedni od najvjernijih navijaca i da je uvijek bio derbi s Celikom
Bez gostujucih navijaca, bez ikakvog rivaliteta, bez derbija, atraktivnog protivnika da privuče gledaoce..
Vitez, Sloga, Tomislav i slicne ekipe protivnici kuci do sada..

Dok ti u Premijer ligi dolaze, Borac, Sarajevo, Zrinjski, Velež, Široki pa i Željo koji bi privukao 12 000 + 1000 na Bilino Polje.

Ovo je dobro ali gostovanja i brojke tamo su jos duplo bolje od domaćih utakmica.

Lijepo je sada ali jos je tu mukotrpnog rada i krvave borbe da se izvede klub na nulu. Najbitnije da je publika odgovorila kako treba i da se ulaznice kupuju.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 okt 2025, 14:15

bvsic je napisao/la:
26 okt 2025, 14:09
bhsport je napisao/la:
bvsic je napisao/la:

Jel vi shvatate da do prije par mjeseci vam je Krpic kapiten bio i sad zavodite neko postenje i manire
Sta mislis ovo pitarski advokati brane bracu iz Mostara. Uplalili se. Svoj vi poso ganjajte.
Ne branim ja nikog, nisam ja rekao da je "dobro i lijepo" sto je Vehabovic radio, covjek je kapiten i kapitenski se izborio i tjt.

Samo kazem da ste se upalili da su svi protiv vas cim ste malo se digli na tabeli
One price jos kao ogranicavaju vam ulaznice je jos jace bilo (Mostar i Doboj da je cini mi se) ljudi vam dali kao sto svi dobiju dio za gostujuce vi nesto trazite jos (ne znate ni sta trazite, ni sto trazite ali eto da ste zrtve neke u slucaju kiksa da se moze izgovor pravit)

Al ljudi koji su ulijetali na teren da tuku igrace su sad moralne vertikale, Rujevica kavez ima za gostujuce, Grbavica za domace :urnebes:
Ne znam kako si zakljucio iz mojih postova da su svi protiv nas. Od svih gostovanja u zadnju godinu daleko najgori doček smo imali kod Veleza, od dolaska, zagrijavanja preko tih nemolih scena u tunelu, pokličima domacih navijača 'ustaše' da bi sve zacinio mali covjek i jos manji kapiten vrseci pritisak na sudiju a da pojma nije imao sta se desilo.
Takodjer Velez kao klub se nije ogradio od boskera iz Splita koji je udario Karamarka koji je imao ruke dole dok ga ovaj primitivac hvata za vrat. Sudijska komisija je čekala dvadesetak dana da donese smijesne presude.
Veleza čekamo naredni vikend. Povedite Edu da ga počastimo sa tribina.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 26 okt 2025, 14:27

Convicts1988 je napisao/la:
26 okt 2025, 10:53
fukara87 je napisao/la:
26 okt 2025, 10:25
Ima li vecih bolesnika od ovih Zenicana, na svakoj temi se dice nekim posjetama
Glupane, eto ti tvoj brat manijak komentarisao moj post pa procitaj. Svako normalan i realan ce da respektuje i pohvali, samo sto ste vi tuzlaci popucali od ljubomore i zavisti. Normalno da se dicimo, ovo je nista sta ce biti kozojebu 😁
Momci vi ste zasad na temi sprat niže. 😁

Nadam se za par godina obojica da ćete s punim pravom moći pisati na ovoj temi. 🙂
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 26 okt 2025, 14:31

let3 je napisao/la:
26 okt 2025, 14:13
"Kapitenski se izborio za crveni" :rol: Bvsicu, de ne zayebavaj sad i ti. I ne opavdavaj onog firauna.
Kakva je razlika izmedju te situacije, i situacije kad igrac simuliranjem izbori penal, crveni?
Vidio guranje neko u tunelu, izvrsio pritisak na sudiju, proslo mu i bila.
Buffon loptu koja je pola metra u golu izvadi i pravi se lud. Na kraju kaze da nikad ne bi priznao da je gol u takvim bitnim situacijama. Maradona zabije rukom i prodje mu.

Pravite od nicega i stvari koje se desavaju bukvalno svaku utakmicu neki bauk, igrac lagao jao gdje ce to :urnebes: . Valjda treba sudija biti meta ako mislite da vas je ostetio, a ne igrac koji je postupio kao sto bi svaki drugi. Ne znam gdje vi zivite, pa igraci u nasoj ligi sudiji je.bu majku svaku utakmicu, prijete svasta nesto i uglavnom sudije samo izignorisu i prodju i bez zutog.

Ali dobro, treba dizati frku, da se upale sire narodne mase, kao sto ste i sa kartama bez ikakvog razloga radili i pisali saopstenja.
Zadnja izmjena: Rodjeni81, dana/u 26 okt 2025, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.

Tuce11
Kontakt:

Post Postao/la Tuce11 » 26 okt 2025, 14:31

bhsport je napisao/la:
26 okt 2025, 14:15
bvsic je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Ne znam kako si zakljucio iz mojih postova da su svi protiv nas. Od svih gostovanja u zadnju godinu daleko najgori doček smo imali kod Veleza, od dolaska, zagrijavanja preko tih nemolih scena u tunelu, pokličima domacih navijača 'ustaše' da bi sve zacinio mali covjek i jos manji kapiten vrseci pritisak na sudiju a da pojma nije imao sta se desilo.
Takodjer Velez kao klub se nije ogradio od boskera iz Splita koji je udario Karamarka koji je imao ruke dole dok ga ovaj primitivac hvata za vrat. Sudijska komisija je čekala dvadesetak dana da donese smijesne presude.
O kakvim bola dočeku pišeš? Pa čim su Željini navijači ušli na tribinu, čitavom stadionu su horski ebali mater u p... Što se tunela tiče, nema snimka koji potvrđuje bilo kakvo udaranje. Sve u svemu, preuveličano od strane Želje, tim prije što su dobili utakmicu i to sa igračem više. Taj isti Željo nas je, zahvaljući Sivcu ostavio bez evrope pa prošle god na Grbavici dali ste neregularan go uz oprošten klasičan crveni Krpiću u 15 min i kasnije u 2 polovremenu. Ali džaba ćoravom namigivat, on fura po svome. Kompleks metropole, šta li!?

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 26 okt 2025, 14:36

bvsic je napisao/la:
Argentina je napisao/la:
26 okt 2025, 13:20
fks74 je napisao/la:
26 okt 2025, 12:42

Onaj start Rakića je gori 100 puta od iznude crvenog kartona.
Ti si decko bas GLUP.
Start Rakica je crveni i dobio je crveni.
Ponasanje Vehabovica nema veze s vezom i nas igrac je dobio crveni na njegovu pricu (laz), a nije ni bio tu.
O cemu pricas ti, sta je poenta i sta hoces reci? Kakve veze ima Krpic s ovim, plus ga nisam ni spomenuo.

Znaci, za glupe ljude, a ocito si medju njiima:
Rakic napravio uzasan start, dobio crveni.
Vehabovic nije bio na licu mjestu, pravioo primtivac pritisak i dobiven neopravdan crveni karton.

Da se vratimo na tebe, sta si htio reci sa Krpicem?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 okt 2025, 14:41

Rodjeni81 je napisao/la:
26 okt 2025, 14:31
let3 je napisao/la:
Kakva je razlika izmedju te situacije, i situacije kad igrac simuliranjem izbori penal, crveni?
Buffon loptu koja je pola metra u golu izvadi i pravi se lud. Na kraju kaze da nikad ne bi priznao da je gol u takvim bitnim situacijama. Maradona zabije rukom i prodje mu.

Pravite od nicega i stvari koje se desavaju bukvalno svaku utakmicu neki bauk, igrac lagao jao gdje ce to :urnebes: . Valjda treba sudija biti meta ako mislite da vas je ostetio, a ne na igrac koji je postupio kao sto bi svaki drugi. Ne znam gdje vi zivite, pa igraci u nasoj ligi sudiji je.bu majku svaku utakmicu, prijete svasta nesto i uglavnom sudije samo izignorisu i prodju i bez zutog.

Ali dobro, treba dizati frku, da se upale sire narodne mase, kao sto ste i sa kartama bez ikakvog razloga radili i pisali saopstenja.
Pijacarski kapiten Vehabovic moljaka sudiju da spuca crveni protivnickom igracu, ko cigance oblijece oko njega, samo sto ga ne vuce za rukav da mu udjeli marku.
I to moli da se da crveni Karamarku koji stoji mirno, koji izbjegava bilo kakav belaj, dok ga neki primitivac iz stucnog staba pijace ufatio za vrat - al onaj babun skakuce oko sudija i moli da mu se spuca crveni. Giga, Giga jes vidio.

I to je vama normalno, ko biva neki kapitenski potezi :rol: valjda navikli na takav papanluk.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 26 okt 2025, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 okt 2025, 14:44

Tuce11 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
26 okt 2025, 14:15
bvsic je napisao/la:

O kakvim bola dočeku pišeš? Pa čim su Željini navijači ušli na tribinu, čitavom stadionu su horski ebali mater u p... Što se tunela tiče, nema snimka koji potvrđuje bilo kakvo udaranje. Sve u svemu, preuveličano od strane Želje, tim prije što su dobili utakmicu i to sa igračem više. Taj isti Željo nas je, zahvaljući Sivcu ostavio bez evrope pa prošle god na Grbavici dali ste neregularan go uz oprošten klasičan crveni Krpiću u 15 min i kasnije u 2 polovremenu. Ali džaba ćoravom namigivat, on fura po svome. Kompleks metropole, šta li!?
Nabavi naočale i pogledaj snimak i skandiranje.
Ne vracaj se 2 godine unazad pricamo o dva mjeseca unazad.
Nista preuveličano nije i ne spuštaj loptu bez razloga.
Živite za ovu utakmicu i to vam je bivsi trener izjavio da je imao samo za cilj dobiti Željezničar na Grbavici.
Na snimku se vidi hvatanje za vrat ali uprava Veleza je podrzala to, ne osudjujuci primitivizam i skandiranje ustaše.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 26 okt 2025, 14:48

let3 je napisao/la:
26 okt 2025, 14:41
Rodjeni81 je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Pravite od nicega i stvari koje se desavaju bukvalno svaku utakmicu neki bauk, igrac lagao jao gdje ce to :urnebes: . Valjda treba sudija biti meta ako mislite da vas je ostetio, a ne na igrac koji je postupio kao sto bi svaki drugi. Ne znam gdje vi zivite, pa igraci u nasoj ligi sudiji je.bu majku svaku utakmicu, prijete svasta nesto i uglavnom sudije samo izignorisu i prodju i bez zutog.

Pijacarski kapiten Vehabovic moljaka sudiju da spuca crveni protivnickom igracu, ko cigance oblijece oko njega, samo sto ga ne vuce za rukav da mu udjeli marku.
I to moli da se da crveni Karamarku koji stoji mirno, koji izbjegava bilo kakav belaj, dok ga neki primitivac iz stucnog staba pijace ufatio za vrat - al onaj babun skakuce oko sudija i moli da mu se spuca crveni. Giga, Giga jes vidio.

I to je vama normalno, ko biva neki kapitenski potezi :rol: valjda navikli na takav papanluk.
I opet ne rece kakva je razlika izmedju te situacije i situacije kada neki igrac koji simulira dobije penal, i on kao i cijela mu ekipa oblijece oko sudije i traze i moljakaju za penal kojeg nije bilo...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 okt 2025, 14:54

Rodjeni81 je napisao/la:
26 okt 2025, 14:48

I opet ne rece kakva je razlika izmedju te situacije i situacije kada neki igrac koji simulira dobije penal, i on kao i cijela mu ekipa oblijece oko sudije i traze i moljakaju za penal kojeg nije bilo...
Mozda za tebe ne postoji, al za mene postoji razlika između simulacije penala koje viđamo redovno na utakmicama i "Vidio guranje neko u tunelu, izvrsio pritisak na sudiju, proslo mu i bila" koje se bas i ne viđamo redovno, osim u Vrapcicima.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 26 okt 2025, 14:58

Sarajevo rijetko nedjeljom dobija termin utakmice. Vecina nas radi i subotom. U zadnje vrijeme svaka je radnim danom. Sve neka zurba i srklet da stigne na vrijeme. Inace malo utakmica stavljaju nedjeljom. Evo danas samo jedna. Ne kontam ovu Arenu nikako, molim Boga da oni vise ne prenose ligu

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 26 okt 2025, 15:00

let3 je napisao/la:
26 okt 2025, 14:54
Rodjeni81 je napisao/la:
26 okt 2025, 14:48

Mozda za tebe ne postoji, al za mene postoji razlika između simulacije penala koje viđamo redovno na utakmicama i "Vidio guranje neko u tunelu, izvrsio pritisak na sudiju, proslo mu i bila" koje se bas i ne viđamo redovno, osim u Vrapcicima.
Jedan lagao zbog situcije na terenu drugi zbog situacije u tunelu, jao koja razlika.
Vidjali bi i na Grbavici da je neko snimio nesto kad ste iscenirali crveni Radoviću na poluvremenu objektivni navijaci Zeljeznicara :D

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 26 okt 2025, 15:00

Ko zna hoće li Vehabović ikako imati hrabrosti doći na Grbavicu, ipak su ove prijetnje opasne, biće zayebano.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 26 okt 2025, 15:04

Nego kad smo kod Vehabovića i afere "tunel", dokle je onaj pravi, full snimak što se ovdje najavljivao ? 🤣🤣🤣
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 26 okt 2025, 15:07

Osim što bulazne i shizofrenišu o sudijskim nepravdama protiv njih i o posjeti na svom stadionu, shizofrenišu i o najavama fantomskog full snimka.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 okt 2025, 15:10

Balorda je napisao/la:
26 okt 2025, 15:00
Ko zna hoće li Vehabović ikako imati hrabrosti doći na Grbavicu, ipak su ove prijetnje opasne, biće zayebano.
Bolje da dođe, možda neki majmun uleti na teren. Nije da nisu to prije radili. :D

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 26 okt 2025, 15:10

Balorda je napisao/la:
Ugasit cemo papka svakako

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 26 okt 2025, 15:12

Tempero je napisao/la:
26 okt 2025, 15:10
Balorda je napisao/la:
Ugasit cemo papka svakako
Nemojte tako, ako nastavite biti ovako opasni onda baš neće doći i ništa s tim niste dobili.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: b00t, RaymondRed, successminator i 36 gostiju.