FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pokazalo se fakat da niko pojma nema sta se desava i da se bez razloga svađamo. Sretna Nova i sto vise nase djece u prvom timu.
Vlasnik Premiera je Reno Korac, vrlo blizak sa Mamicima, posudjivao im je i pare, mozda je Mamic kupio uloge preko njega i preuzeo klub hahah
SRETNA NOVA GODINA BORDO BRACO
VOOOOOOLIM VAS!!!
VOOOOOOLIM VAS!!!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
-
KosevoZove
- Kontakt:
Sretna vam braco nova 26 godina, puno srece zdravlja, veselja i da nam klub bude jos bolji , jaci i uspjesniji, ove godine evropa, iduca sezona napad na titulu. 
1946

1946
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Sretna nova godina svima Koji slave
hvala Tanu na ulozi koju je imao kad je situacija bila Puno teza, obezbjedio da se vise nikada klub ne moze naci pred gasenjem. Na Mirvicu je Tek sad da pokaze svoje ambicije Sa Nasim Sarajevom. Braci po boji zelim Puno zdravlja, srece i sabura...cuvajte se
.. jer Stari je volio Sarajevo...
Sretna nova, bordo braćo i sestre.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sretna nova godina braćo. Želim vam sve ono što sam i sebi poželio.
E sad, da iskoristim priliku i da kažem da se niko neće banovati zato sto kritikuje igrače, upravu i sl.
Također, niko se nece banovati zato sto je plasirao informaciju koja se nije pokazala tačnom.
E sad, da iskoristim priliku i da kažem da se niko neće banovati zato sto kritikuje igrače, upravu i sl.
Također, niko se nece banovati zato sto je plasirao informaciju koja se nije pokazala tačnom.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Sretna nova Bordo nacijo , sve najbolje puno zdravlja i srece vama i vašim porodicama!
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
obrijanopile
- Kontakt:
Sretna Nova godina!MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 jan 2026, 10:57Također, niko se nece banovati zato sto je plasirao informaciju koja se nije pokazala tačnom.
U ovom se ne slažem sa tobom, jer to nije informacija, već dezinformacija. Takva dezinformacija često dovede ovde do mimolazenja mišljenja I na kraju zavrsi sa uvredama, psovkama i čim vise ne. Treba se prvo vidjeti sta je bio cilj dezinformacije pa onda donijeti odluku, bar vi koji ste moderatori/administratori da li je za bana ili ne. Ja sam siguran da ovde ima onih koji ne navijaju uopšte za Sarajevo i bacaju te šuplje priče i dezinformacije.
Evo i oni tebe selame!
To i jeste problem, jer ovdje pišu i željkanovi simpatizeri.obrijanopile je napisao/la: ↑01 jan 2026, 11:52Sretna Nova godina!MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 jan 2026, 10:57Također, niko se nece banovati zato sto je plasirao informaciju koja se nije pokazala tačnom.
U ovom se ne slažem sa tobom, jer to nije informacija, već dezinformacija. Takva dezinformacija često dovede ovde do mimolazenja mišljenja I na kraju zavrsi sa uvredama, psovkama i čim vise ne. Treba se prvo vidjeti sta je bio cilj dezinformacije pa onda donijeti odluku, bar vi koji ste moderatori/administratori da li je za bana ili ne. Ja sam siguran da ovde ima onih koji ne navijaju uopšte za Sarajevo i bacaju te šuplje priče i dezinformacije.
E nek sam i čuo da se traži ban za nekoga ko širi dezinformacije.
Pa forum i jest mjesto gdje i kunto i panto može napisati šta želi pa da pokrene cirkus.
Samo treba biti malo inteligentan pa vidjeti ko zavlači i šprdanciju baca, pa se ne lijepiti na te postove.
Eto trebalo bi da ostane Mirvic i Upravni Odbor na forumu i uposlenici kluba pa da imate čiste jasne i konkretne informacije.
Sretna vam Nova godina i malo se opustite, malo zdrave diskusije razmjene mišljenja a manje ovih “insajderskih” i provjerenih jer blage veze niko nema sta se desava
Pa forum i jest mjesto gdje i kunto i panto može napisati šta želi pa da pokrene cirkus.
Samo treba biti malo inteligentan pa vidjeti ko zavlači i šprdanciju baca, pa se ne lijepiti na te postove.
Eto trebalo bi da ostane Mirvic i Upravni Odbor na forumu i uposlenici kluba pa da imate čiste jasne i konkretne informacije.
Sretna vam Nova godina i malo se opustite, malo zdrave diskusije razmjene mišljenja a manje ovih “insajderskih” i provjerenih jer blage veze niko nema sta se desava
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Mi smo definitivno pogresnog mirvica dobili
Sretna nam nova godina i puno pobjeda docekali aBd
Braćo, sretna nova godina i ove godine slavimo prvi put grupnu fazu u Europi. Adem i ekipa nam otvaraju zlatno proljeće.
ps:samo neka nam neko sredi Koševo da tu gledamo Europu
ps:samo neka nam neko sredi Koševo da tu gledamo Europu
Niko ti ne brani da uzmeš pravog.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

.png)