FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Uštedom od Pjanićeve plate, klub može registrovati Gavija, Baldea i Peñu kao prvotimce.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Pjanić ispade veliki gospodin na kraju 

Pjanic ispade najveći gospodin na kraju.
Ja sam uvijek za taj princip. Kad ide hvali, kad ne ide kritiziraj.Blejzer10 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:18To što ove sezone pruža bolje partije ne znači da prošle nije imao ponajgoru sezonu jednog defanzivca od Chyhrynskyog i Oleguera i da je apsolutno zaslužio sve kritike koje je i dobio.
Zamisli da ga ljudi kritikuju kad igra ko amater i hvale kad igra ko insan. Kakvi licemjeri
Da, ali kad bi to bilo tako jednostavno i kad ne bi postojale situacije koje su izuzeci.
Samo nas par smo rekli velikoj većini forumaša.
Polako, momak je mlad 20-21 godina, nije igrao jednu sezonu, "nadoće", mora imati kontinuitet utakmica i treninga. I evo Eric to polako vraća.
Pa nije valjda neko pomislio, da Xavi i LE ne vide dobro, da smo mi veći stručnjaci od njih dvojice, pa forsiraju momka koji je kanta, vreća, hadalj, retard, itd, itd, .............sve ono što je bio u komentarima unazad godinu i više dana.
Ista stvar je, nadam se, i sa Ferran-om. Momak mlad, propustio glavni dio priprema, bez utakmica prije sezone.
Kakve šanse dajete Barceloni večeras bez Pjanića?
Kessiiie!
Kounde je nesto najbolje sto se desilo Barci u x godina. Kakav igrac!

Kounde je nesto najbolje sto se desilo Barci u x godina. Kakav igrac!

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 07 sep 2022, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Kakva glupost Danca.
Edit: Ipak VAR
Edit: Ipak VAR

Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 07 sep 2022, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
pa brat bratu pofino ga je opalio laktom prije
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Pa pola sata nisu fine akcije odigrali ili neku laksu priliku za go stvorili
Top, 2 gola bez neke aman igre 

Brate mili sta ti ovdje ocekujes I kakve akcije. Plzen se brani ko da je '44. Nemaju namjere centra preci. Kompatkno igraju sa desetoricom pozadi.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 21:31Pa pola sata nisu fine akcije odigrali ili neku laksu priliku za go stvorili
Ono sto me raduje su ove kontre. Nesto sto nismo vidili zadnjih godina. Cim se ukaze prilika ko metak, podsjeca malo na MSN dane (ish).

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 07 sep 2022, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Samo Roberto je za Desta Messi
Roberto sve bolji i bolji ove sezone.
Kakva steta sto ova akcija Lewe i Pedrija ne zavrsi golom.
Lewa je igracina, puno bolji nego sam mislio da ce biti. Pun pogodak njegovo dovodjenje.
Lewa je igracina, puno bolji nego sam mislio da ce biti. Pun pogodak njegovo dovodjenje.