Esii TM87 je napisao/la:Zao mi samo sto morate navijate za Široki
treba malo i citati sta ko napise na forumu,da se cita nebi to napisao
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Esii TM87 je napisao/la:Zao mi samo sto morate navijate za Široki
Upravo tako,kada bude imao trenera da mu kaze da postoje i drugi igraci na terenu pored njega bit ce nesto od tog igraca.Do tada mozemo uzivati u ponekoj atrakciji sa njegove strane koje se nazalost ne bodujuDirk je napisao/la:Samo onaj ko nema veze sa fudbalom moze progovoriti protiv Kojasevica ... Covjek treba da igra iza napadaca a ne krilo kao danas i usput bio je nas najopasniji igrac u prvom dijelu ... problem je tu tome sto on nema trenera koji ce mu sve fino objasniti da je Husref tu , Damir bi bio najbolji igrac lige !
Kako vas nije stid kad je dosao u zvijezde ste ga kovali sad vam ne valja, nemojte biti kao strumfovi koji se i na Osima posrase a do jucer im je valjao !
aj ne pricaj sve sto smo napravili bilo je njegovo i precka kod slobodnjaka i stativa kod kornera ..jedino je usro onu kontru al bas je usro.... al jedini on i pehlic su igrali ostalo slabo al skroz pgt onaj handzic mali sve vise me razocarava nakon zenice i danas ..tako loss!!!Napoli je napisao/la:Upravo tako,kada bude imao trenera da mu kaze da postoje i drugi igraci na terenu pored njega bit ce nesto od tog igraca.Do tada mozemo uzivati u ponekoj atrakciji sa njegove strane koje se nazalost ne bodujuDirk je napisao/la:Samo onaj ko nema veze sa fudbalom moze progovoriti protiv Kojasevica ... Covjek treba da igra iza napadaca a ne krilo kao danas i usput bio je nas najopasniji igrac u prvom dijelu ... problem je tu tome sto on nema trenera koji ce mu sve fino objasniti da je Husref tu , Damir bi bio najbolji igrac lige !
Kako vas nije stid kad je dosao u zvijezde ste ga kovali sad vam ne valja, nemojte biti kao strumfovi koji se i na Osima posrase a do jucer im je valjao !
Drug mozda ti tako mislis,ali znam ih koji su slavili 0 na Grbavicimma_hz je napisao/la:To nikada dabogda ih Zeljo zgazioo ...i nemoj pisati te gluposti ..ciljas na nesto ruzno s tim!!!Esii TM87 je napisao/la:Zao mi samo sto morate navijate za Široki
To moze samo budala.. ja ti kazem uvijek protiv sirokog!!Esii TM87 je napisao/la:Drug mozda ti tako mislis,ali znam ih koji su slavili 0 na Grbavicimma_hz je napisao/la:To nikada dabogda ih Zeljo zgazioo ...i nemoj pisati te gluposti ..ciljas na nesto ruzno s tim!!!Esii TM87 je napisao/la:Zao mi samo sto morate navijate za Široki
I ne ciljam nista ruzno,samo govorim sta ce se desiti.Zivi bili pa vidjeli.
To sto smo napravili bilo je iz prekida jer decko nije morao da uposli nekog od suigraca.mma_hz je napisao/la:aj ne pricaj sve sto smo napravili bilo je njegovo i precka kod slobodnjaka i stativa kod kornera ..jedino je usro onu kontru al bas je usro.... al jedini on i pehlic su igrali ostalo slabo al skroz pgt onaj handzic mali sve vise me razocarava nakon zenice i danas ..tako loss!!!Napoli je napisao/la:Upravo tako,kada bude imao trenera da mu kaze da postoje i drugi igraci na terenu pored njega bit ce nesto od tog igraca.Do tada mozemo uzivati u ponekoj atrakciji sa njegove strane koje se nazalost ne bodujuDirk je napisao/la:Samo onaj ko nema veze sa fudbalom moze progovoriti protiv Kojasevica ... Covjek treba da igra iza napadaca a ne krilo kao danas i usput bio je nas najopasniji igrac u prvom dijelu ... problem je tu tome sto on nema trenera koji ce mu sve fino objasniti da je Husref tu , Damir bi bio najbolji igrac lige !
i kome da doda kad svvi stoje kao ukopani!!
SVAKA CAST KRALJU !!! 100% se slazem s tobom.....Megamon je napisao/la:E jbg da smo losa ekipa nismo da smo pehovi i da imamo loseg trenra to stoji.padobranac1978 je napisao/la:niko se danas nije ni zalio na suđenje,svi smo rekli da smo losa ekipa...
Razlozi zbog koji treba zalizani otici:
1)Nije izborio evropu prosle godine
2)Nije dobio listicu
3)Nije dobio zelju
4)nije dobio "propalu" Slaviju
5)Izgubio od Borca na domacem terenu
6)U prvoj ekipi mi igraju penzioneri Ihtijarevic i Avdic dok nasa dijeca griju klupu.
7)Ispao iz kupa od listice
8)Nije mogao dobiti Drinu na nasem terenu
9)Glavni odgovorni za aferu virsla
10)Slagao da odlazi poslje Veleza
11)Uz podrsku 800 HZ nije mogao da izvuce bod u Zenici
12)Uz fer i kroektno sudjenje i povljne uslove za igru nije mogao da izvuce bod fenjerasu zrinjskom
13)Zbog njega nam propalo dovodjenje Paragvajca(mroao proci probu)
14)Pristao na povratak virslara Jahovica i Hamzagica
15)Nikada ne priznaje svoju gresku nego uvijek trazi izgovor.
16)Sa svojim puncem narpavio nam je FK Familiju
17)Dokle ???
I kad ti budu svi ledja okrenuli uvijek ce sjever tvoj za tebe ginuti...
Za evropu prosle godine je najvise kriv Janjos , vrati se malo unazad i vidi kakvu je ekipu i poziciju na tabeli ostavio Mehmed ...Megamon je napisao/la:E jbg da smo losa ekipa nismo da smo pehovi i da imamo loseg trenra to stoji.padobranac1978 je napisao/la:niko se danas nije ni zalio na suđenje,svi smo rekli da smo losa ekipa...
Razlozi zbog koji treba zalizani otici:
1)Nije izborio evropu prosle godine
2)Nije dobio listicu
3)Nije dobio zelju
4)nije dobio "propalu" Slaviju
5)Izgubio od Borca na domacem terenu
6)U prvoj ekipi mi igraju penzioneri Ihtijarevic i Avdic dok nasa dijeca griju klupu.
7)Ispao iz kupa od listice
8)Nije mogao dobiti Drinu na nasem terenu
9)Glavni odgovorni za aferu virsla
10)Slagao da odlazi poslje Veleza
11)Uz podrsku 800 HZ nije mogao da izvuce bod u Zenici
12)Uz fer i kroektno sudjenje i povljne uslove za igru nije mogao da izvuce bod fenjerasu zrinjskom
13)Zbog njega nam propalo dovodjenje Paragvajca(mroao proci probu)
14)Pristao na povratak virslara Jahovica i Hamzagica
15)Nikada ne priznaje svoju gresku nego uvijek trazi izgovor.
16)Sa svojim puncem narpavio nam je FK Familiju
17)Dokle ???
I kad ti budu svi ledja okrenuli uvijek ce sjever tvoj za tebe ginuti...
Ne znam sta se vi uopste bunite? Decenijama ste bili drugoligasi, godinama se u PL BiH borili za opstanak, sto bi ste vi bili nezadovoljni porazom na svom terenu?? pa za vas je i drugo mjesto premija! Dok god se uopste prica o vama to vam je dobitakEsii TM87 je napisao/la:Kompleksi ne biraju.Ko,gdje,sta bitno je da je crkla
Odgledao sam ja dovoljno utakmica da bih mogao procjeniti kakav je igrac. Izborio je on dosta prilika i golova ali kada se nadje nasuprot malo ozbiljnijoj odbrani u ligi on se ne vidi na terenu ili sto je jos gore upropasti par dobrih napada.Sjeti se malo utakmica na Kosevu protiv Borca,Drine,Sirokog u gostima...Dirk je napisao/la:@Napoli
Drug ides li ti na tekme ili ovako pogledas na TV poneku kada ima prenos
Hoces da ti ja nabrojim sanse koje je Damir napravio nasim napadacima od kada igra u ovom klubu , i to prilike 1 na 1 sa golmanom ali nasi idioti nisu znali zabiti ... Jeli ti shvatas da igrac iza napadaca namjesta najvise golova to igra Zeba kod komsija, a Damir ne igra na toj poziciji nego vecinom krilo a svaki njegov ulazak u sredinu je opasan ali to pojedincima ne ide u glavu ...
Zaboravljas koliko bodova smo dobili na konto njega, i njegove lucidnosti od Olimpica i izborenog penala iz nicega pa nadalje. Momku ce dosaditi vasa prica vjerujem da ce brzo otici a onda cete pricati kako je bio dobar da je sada tu i slicno ... Nije problem u momku nego u treneru to je i budali jasno !
Stani nas ljubimac je postao ulaskom u Lukavici pa narednih 4 tekme smo ga digli u zvijezde ... a to su bile tekme sa Celikom, Zrinjskim, Slobodom i Buducnosti u gostima kada je i dao dva gola ... hoces reci da to nisu u tom trenutku ozbiljne ekipe ... nabrojis mi par tekmi gdje su svi podbacili ... pogotovo ovo protiv drine ne znam kako mozes pricati o toj tekmi, nisi ti dovoljno odgledao ove dvije protiv Sirokog i Borca si gledao na TV ekranima a protiv Drine si mozda bio ...Napoli je napisao/la:Odgledao sam ja dovoljno utakmica da bih mogao procjeniti kakav je igrac. Izborio je on dosta prilika i golova ali kada se nadje nasuprot malo ozbiljnijoj odbrani u ligi on se ne vidi na terenu ili sto je jos gore upropasti par dobrih napada.Sjeti se malo utakmica na Kosevu protiv Borca,Drine,Sirokog u gostima...Dirk je napisao/la:@Napoli
Drug ides li ti na tekme ili ovako pogledas na TV poneku kada ima prenos
Hoces da ti ja nabrojim sanse koje je Damir napravio nasim napadacima od kada igra u ovom klubu , i to prilike 1 na 1 sa golmanom ali nasi idioti nisu znali zabiti ... Jeli ti shvatas da igrac iza napadaca namjesta najvise golova to igra Zeba kod komsija, a Damir ne igra na toj poziciji nego vecinom krilo a svaki njegov ulazak u sredinu je opasan ali to pojedincima ne ide u glavu ...
Zaboravljas koliko bodova smo dobili na konto njega, i njegove lucidnosti od Olimpica i izborenog penala iz nicega pa nadalje. Momku ce dosaditi vasa prica vjerujem da ce brzo otici a onda cete pricati kako je bio dobar da je sada tu i slicno ... Nije problem u momku nego u treneru to je i budali jasno !
Mladicu iskuliraj ti,ne kontas ti o cemu govorimUPS je napisao/la:Ne znam sta se vi uopste bunite? Decenijama ste bili drugoligasi, godinama se u PL BiH borili za opstanak, sto bi ste vi bili nezadovoljni porazom na svom terenu?? pa za vas je i drugo mjesto premija! Dok god se uopste prica o vama to vam je dobitakEsii TM87 je napisao/la:Kompleksi ne biraju.Ko,gdje,sta bitno je da je crkla
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 21 gost.