GOLEMA SI METROPOLO
Ko sto kaze duska to je C ekipa navijaca hahahahhaHrammm1921 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 15:33Dobar sjever danas, grmi na kup utakmici, 75 najodanijih udbaskih navijaca
Kaze rutinski, Radnik da je iskoristio prilike moglo 3:3 najrealnijih biti![]()
Druže da se razumijemo bez javnog novca se ne može, ali Čelik kad je bio pred gašenje, u najtežim momentima kad se trebalo ispast u kanton, politika je svim silama uprla da ga pokopa i mi smo jasno zauzeli stav kontra politike i grobara. To nas je koštalo dugog i bolnog oporavka, da bi se poslije došlo do pozicije da pregovaraš sa tim ljigama.Samba71 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 18:16https://www.klix.ba/sport/nogomet/celik ... /210114130jurisicduska je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:47Ma nista se ne cudi oni zive u ilizijama da su faktor neki.
Vi ste pravi primjer kako su se navijaci okupili oko kluba i spasili klub a oni su pravi primjer spašavanja kluba od strane Države, federacije, kantona, opstina (Novo Sarajevo i Ilidža)
Ništa politika ...![]()
Malo kod Fudare, malo onaj ćelavi Pivić.
Šalu na stranu, bez pomoći lokalne zajednice teško da bi se isčupali i to je fakt. Čak šta više nemam ništa protiv toga. Kad već ove tašna-mašna firme dobijaju namještene tender, šta fali da lokalna zajednica pomogne klub koji je UG i koji može pomoći promociji iste.
I de bona duškice kad se već nekom uvlačiš u dupe malo više namaži nos da ti ne zapinje...![]()
PS. Čeliku zbog mojih par velikih drugova iz Zenice, a posebno zbog rahmetli Burine i rahmetli Rasima S. koji su bili veliki navijači Čelika od srca želim povratak u PL.
jurisicduska je napisao/la: ↑28 okt 2025, 15:45Prate radnim danima Sarajevo u 13h.
Novi level opcinjenosti.
Kad kontas da ne moze gore evo ga.
I da hram rutiniski 0:3, laganih, sa c timom.![]()
Vidjet cemo vas na vrelom gostovanju.
Nezgodna je Sloboda znala vas je izbacit ko drugoligaš.
Može pričati ko šta hoće, ali da je normalno suđenje, i da Borčevi igrači nemaju taj osjećaj od prve minute da su zaštićeni od sudija, mi bi i dalje bili kandidati za titulu, a ne za donji dio tabele, kako većina piše. Razlika bi bila u tome što bi protiv Rudara i sličnih ekipa grizli od prve minute, a ne ulazili u utakmicu sa razmišljanjem "lako ćemo".feniksptica je napisao/la: ↑28 okt 2025, 16:55Cesto se ovdje provlaci narativ da Borac BL bi bez sudija i klubova iz RSa bio prosjek.
Pogresno. Izuzetno kvalitetna ekipa. Kad god je bilo posteno sudjenje pokazali su da su kvalitetni.
Samo ih jbga mrzi tako da igraju uvijek
S tim što je Čelik tad bio treći rang al nema veze protiv Sarajeva na Bilinom smo favoriti i sa juniorima.Hrammm1921 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 17:07jurisicduska je napisao/la: ↑28 okt 2025, 15:45Prate radnim danima Sarajevo u 13h.
Novi level opcinjenosti.
Mislis Celik Zenica od nedavno ?![]()
Pitanje je, ne donosi kvalitet sam po sebi pobjede, Sarajevo je najbolji primjer.AvantiBL je napisao/la: ↑28 okt 2025, 17:08Može pričati ko šta hoće, ali da je normalno suđenje, i da Borčevi igrači nemaju taj osjećaj od prve minute da su zaštićeni od sudija, mi bi i dalje bili kandidati za titulu, a ne za donji dio tabele, kako većina piše. Razlika bi bila u tome što bi protiv Rudara i sličnih ekipa grizli od prve minute, a ne ulazili u utakmicu sa razmišljanjem "lako ćemo".feniksptica je napisao/la: ↑28 okt 2025, 16:55Cesto se ovdje provlaci narativ da Borac BL bi bez sudija i klubova iz RSa bio prosjek.
Pogresno. Izuzetno kvalitetna ekipa. Kad god je bilo posteno sudjenje pokazali su da su kvalitetni.
Pa vidi, Sarajevo Željo Borac i Zrinjski. Sve 4 ekipe u "5 deka", stim što Sarajevo malo kaska, ali naiće i oni.chily-rz je napisao/la: ↑28 okt 2025, 17:13Pitanje je, ne donosi kvalitet sam po sebi pobjede, Sarajevo je najbolji primjer.AvantiBL je napisao/la: ↑28 okt 2025, 17:08Može pričati ko šta hoće, ali da je normalno suđenje, i da Borčevi igrači nemaju taj osjećaj od prve minute da su zaštićeni od sudija, mi bi i dalje bili kandidati za titulu, a ne za donji dio tabele, kako većina piše. Razlika bi bila u tome što bi protiv Rudara i sličnih ekipa grizli od prve minute, a ne ulazili u utakmicu sa razmišljanjem "lako ćemo".feniksptica je napisao/la: ↑28 okt 2025, 16:55Cesto se ovdje provlaci narativ da Borac BL bi bez sudija i klubova iz RSa bio prosjek.
Borac prošle sezone nije ni Čelika mogao izbaciti na svom stadionu bez sudijske lakrdije.
Ma Borac ozbiljna ekipa, pogotovo prosle sezone. Da je sudjenje normalno bili bi konkurent za titulu idalje, razlika je ta sto bi liga bila konkurentnija i samim tim kvalitetnija. Ne bi se znalo unaprijed ko ce koje sezone psvojiti borac ili zrinjskiAvantiBL je napisao/la: ↑28 okt 2025, 17:18Pa vidi, Sarajevo Željo Borac i Zrinjski. Sve 4 ekipe u "5 deka", stim što Sarajevo malo kaska, ali naiće i oni.chily-rz je napisao/la: ↑28 okt 2025, 17:13Pitanje je, ne donosi kvalitet sam po sebi pobjede, Sarajevo je najbolji primjer.AvantiBL je napisao/la: ↑28 okt 2025, 17:08
Može pričati ko šta hoće, ali da je normalno suđenje, i da Borčevi igrači nemaju taj osjećaj od prve minute da su zaštićeni od sudija, mi bi i dalje bili kandidati za titulu, a ne za donji dio tabele, kako većina piše. Razlika bi bila u tome što bi protiv Rudara i sličnih ekipa grizli od prve minute, a ne ulazili u utakmicu sa razmišljanjem "lako ćemo".
Borac prošle sezone nije ni Čelika mogao izbaciti na svom stadionu bez sudijske lakrdije.
BadrHari je napisao/la: ↑28 okt 2025, 16:11Druže da se razumijemo bez javnog novca se ne može, ali Čelik kad je bio pred gašenje, u najtežim momentima kad se trebalo ispast u kanton, politika je svim silama uprla da ga pokopa i mi smo jasno zauzeli stav kontra politike i grobara. To nas je koštalo dugog i bolnog oporavka, da bi se poslije došlo do pozicije da pregovaraš sa tim ljigama.Samba71 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 18:16https://www.klix.ba/sport/nogomet/celik ... /210114130jurisicduska je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:47
Ma nista se ne cudi oni zive u ilizijama da su faktor neki.
Vi ste pravi primjer kako su se navijaci okupili oko kluba i spasili klub a oni su pravi primjer spašavanja kluba od strane Države, federacije, kantona, opstina (Novo Sarajevo i Ilidža)
Ništa politika ...![]()
Malo kod Fudare, malo onaj ćelavi Pivić.
Šalu na stranu, bez pomoći lokalne zajednice teško da bi se isčupali i to je fakt. Čak šta više nemam ništa protiv toga. Kad već ove tašna-mašna firme dobijaju namještene tender, šta fali da lokalna zajednica pomogne klub koji je UG i koji može pomoći promociji iste.
I de bona duškice kad se već nekom uvlačiš u dupe malo više namaži nos da ti ne zapinje...![]()
PS. Čeliku zbog mojih par velikih drugova iz Zenice, a posebno zbog rahmetli Burine i rahmetli Rasima S. koji su bili veliki navijači Čelika od srca želim povratak u PL.
Želji kad god zagusti flertuje sa politikom, dopušta da kupe glasove na njemu i kaljaju mu ime, sve samo da mu se progleda kroz prste, da se ne bi riješio pošteno dugova nego guzovače![]()
Ne igramo mi protiv Čelika , mi smo danas prošli prvu prepreku.Hrammm1921 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 17:07jurisicduska je napisao/la: ↑28 okt 2025, 15:45Prate radnim danima Sarajevo u 13h.
Novi level opcinjenosti.
Mislis Celik Zenica od nedavno ?![]()