Seksi gospa.
Gospa iz međunožja

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Gigant
Nadam se. Kvalitetna saobracajna infrastruktura je kljuc za nove investitore, prije svega jer se smanjuje vrijeme dostave a onda i zbog sigurnosti.
Ako imas olx profil najlakse ti je preko njihove premium dostave koja ide BH Postom. Uneses svoje tacne podatke u postavkama, objsvis artikal, kupac naruci, ti potvrdis i sljedeci radni dan ce doci po paket. Tebi ce novac donijeti postar 2-3 radna dana nakon sto kupac preuzme paket.
Bukvalno ti htio slati pp danas u vezi ovogaharden je napisao/la: ↑18 dec 2022, 14:21Ako imas olx profil najlakse ti je preko njihove premium dostave koja ide BH Postom. Uneses svoje tacne podatke u postavkama, objsvis artikal, kupac naruci, ti potvrdis i sljedeci radni dan ce doci po paket. Tebi ce novac donijeti postar 2-3 radna dana nakon sto kupac preuzme paket.
Mozes i samo otici u postu i reci da hoces poslati paket brzom postom![]()
Bolje da su Želji dali te pare. Vidio sam samo trailer i to je bilo dovoljno da vidim da će biti trash pored kojeg Zauvijek Susjedi izgledaju kao Fawtly Towers.
Ma čim je to BHTelecom finansirao, nema tu hajra.
Nirton je napisao/la: ↑18 dec 2022, 21:03Ma čim je to BHTelecom finansirao, nema tu hajra.![]()
Gledao sam sinoć i večeras epizodu, znači za 80ak minuta serije sam se nasmijao tačno jednom.![]()
kakav je ovo smarac, ocito nosi ozbiljne komplekse i traume iz djetinjstva
Izmedju ostalog, moze se vidjeti i porast smrti uzrokovanih predoziranjem kod maloljetnika.Guns are now the No. 1 killer of children in the U.S., surpassing car crashes. Gun death rates for children have been rising for years, and in 2020 guns became the leading cause of death for those ages 1 to 18
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.