FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gospodin Marko Topic potvrdio na 37:40 da je Ajla i dalje tu i da "upravlja klubom".
A da se nadovežem na ovu navodnu priču? Navodna se pricalo isto tako da od prije 3 mjeseca krecemo sa papirologijom za novog ulagača? Da sasvim slučajno dolazi Mamic u klub odmah nakon toga ? Da niko nije znao da odlazi Tan ? Da je Mirvic uspio da tek tako zamaze oci Princu i na osnovu samo imena akademije po njemu dogovori saradnju ili možda nakon mjesec raskine ugovor sa njim ? Ili možda nije ni potpisao ugovor ?junioR je napisao/la: ↑03 jan 2026, 20:12Napapijri je napisao/la: ↑03 jan 2026, 20:06Ja nisam insajder, a ni Duska, ali mogu potvrditi povratak Mamica u Hercegovinu, iako su ranije presli zivjeti u Sarajevo.Pitaristok je napisao/la: ↑03 jan 2026, 20:04Priča se da će navodno princ raskinuti ugovor sa akademijom sad kad je tan izašao, i da mirvić je bio protiv ulaska princa i odvajanja akademije od ulaganja u klub, kao princ je htio ulagati u akademiju, bez kluba.
Evo ti duška kao insajder, imal tu istine?![]()
Pusti ih kada se toliko trude.junioR je napisao/la: ↑03 jan 2026, 20:16A da se nadovežem na ovu navodnu priču? Navodna se pricalo isto tako da od prije 3 mjeseca krecemo sa papirologijom za novog ulagača? Da sasvim slučajno dolazi Mamic u klub odmah nakon toga ? Da niko nije znao da odlazi Tan ? Da je Mirvic uspio da tek tako zamaze oci Princu i na osnovu samo imena akademije po njemu dogovori saradnju ili možda nakon mjesec raskine ugovor sa njim ? Ili možda nije ni potpisao ugovor ?![]()
Ne znam sta ti ovdje nije jasno ? Izabrali smo Mamica kao covjeka koji je zadužen za kompletan sportski segment u klubu. Razgovor nije bio samo sa Topicem, bilo je dosta kandidata kojima je obavješteno da ce dobiti odgovor u dan ili dva ako se odlučimo za nekog od kandidata iz užeg kruga.
Mislim da se i dotična oglasila da je i dalje u klubu da "završava papirologiju oko novog stranog ulagača ".
P.s. Mamic nije htio na sebe da preuzme tu odgovornost i dodatni posao.
Kao sto rekoh, nisam insajder zaista, vjerujem da ovo mogu potvrditi mnogi koji dolje zive jer se oni i ne kriju, cesto su po Mostaru recimo.bvsic je napisao/la: ↑03 jan 2026, 20:11Sto prodaje onda stan jos uvijek?Napapijri je napisao/la: ↑03 jan 2026, 20:06Ja nisam insajder, a ni Duska, ali mogu potvrditi povratak Mamica u Hercegovinu, iako su ranije presli zivjeti u Sarajevo.Pitaristok je napisao/la: ↑03 jan 2026, 20:04Priča se da će navodno princ raskinuti ugovor sa akademijom sad kad je tan izašao, i da mirvić je bio protiv ulaska princa i odvajanja akademije od ulaganja u klub, kao princ je htio ulagati u akademiju, bez kluba.
Evo ti duška kao insajder, imal tu istine?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hahahaha e tugo, tugo moja.Pitaristok je napisao/la: ↑03 jan 2026, 20:04Priča se da će navodno princ raskinuti ugovor sa akademijom sad kad je tan izašao, i da mirvić je bio protiv ulaska princa i odvajanja akademije od ulaganja u klub, kao princ je htio ulagati u akademiju, bez kluba.
Pa bude li istina, nek sam sebi puca u noge.
Ali opet, treba sačekati, previše je info koje nisu bile tačne u zadnje vrijeme.
Valjda nije toliko retardiran.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 03 jan 2026, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zoran je kupio stan u Sarajevu od BolicaNapapijri je napisao/la: ↑03 jan 2026, 20:06Ja nisam insajder, a ni Duska, ali mogu potvrditi povratak Mamica u Hercegovinu, iako su ranije presli zivjeti u Sarajevo.Pitaristok je napisao/la: ↑03 jan 2026, 20:04Priča se da će navodno princ raskinuti ugovor sa akademijom sad kad je tan izašao, i da mirvić je bio protiv ulaska princa i odvajanja akademije od ulaganja u klub, kao princ je htio ulagati u akademiju, bez kluba.
Raspad sistema.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Meni sve valja, zato što nikad nismo bolje ni imaliŠTA_JE je napisao/la: ↑03 jan 2026, 20:11Hahahahahaha ovdje se ljudi takmice samo da nesto lose napisu u vezi Kluba, navjjaca, mirvica, tana ma bilo cega. Jedan pise odose mamici, drugi ode princ, treci ne valja roba u fan shopi, cetvrti slabo clanova...pa ima li ista da vama valja da je ok? Nevjerovatno!
I topic sere, plako je kako je 2021 postupano kako nevalja pa evo opet pristao sa istim ljudima da prica i opet ga ispalili i opet ce pristat da prica..
Drugo kaze zeljin presjednik korektan jer ga je nazvao i rekaomu da mu netreba a ajla ne korektna jer ga nije nazvala i reklamu da bama netreba. Da je klub odlucio da te angazuje kontaktirao bi te. I gotovo
Promasaj proslog prelaznog roka je sto smo se odlucili da nam bude rezervni golman Musija i Rockov. Naravno da su nadali da se Banic nece povrijedit. Al to je realna i tako reci opravdana greska jer je zaista Banic trenutno najbolji golman lige.
Takodje greska je BUTIC RENAN TURKES TU SE TREBAO RADKINUT UGOVOR SA BAR 2 icom od ove troice i dovest neki spic NABODAC
IGNJATOV MAROZJA SU BONUS IGRACI i dobra procjena
Takodje CVITANOVIC je dobro analizirao ekipu i oborio tempo iz konstantnog presinga u spore napade sa kontrolom lopte na sredini terena
Drugo kaze zeljin presjednik korektan jer ga je nazvao i rekaomu da mu netreba a ajla ne korektna jer ga nije nazvala i reklamu da bama netreba. Da je klub odlucio da te angazuje kontaktirao bi te. I gotovo
Promasaj proslog prelaznog roka je sto smo se odlucili da nam bude rezervni golman Musija i Rockov. Naravno da su nadali da se Banic nece povrijedit. Al to je realna i tako reci opravdana greska jer je zaista Banic trenutno najbolji golman lige.
Takodje greska je BUTIC RENAN TURKES TU SE TREBAO RADKINUT UGOVOR SA BAR 2 icom od ove troice i dovest neki spic NABODAC
IGNJATOV MAROZJA SU BONUS IGRACI i dobra procjena
Takodje CVITANOVIC je dobro analizirao ekipu i oborio tempo iz konstantnog presinga u spore napade sa kontrolom lopte na sredini terena
**** majku pa samo negativan,pa popustite malo grob vas j e b o...
Musemić se vraća na klupu. Samo nas on može spasiti i imat ćemo 30 000 članova.
ismir odlazi iz kluba i konacno postajemo normalan fudbalski klub
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Blokiran nam je račun i upitan je odlazak na pripreme.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ma ocaj nam je marketing u zadnje vrijeme nema sta. Je li doslo do nekih promjena u strukturi kluba sto se tice marketinga ili? Sta moze biti razlog ovome?napoleon72 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 19:59@rimljanin slazem se, al bas zato treba radit na tom da privuces i zadrzis navijace. Nadjoh sad na temi "clanstvo" ovaj post:
Prethodnih godina je bilo i gore, iako su se tad titule osvajale. Al marketing nije bio neki, clanska bila "ja sam Sarajevo" i to je to. Sad svaka clanska sve ljepsa, pa ona futrola prosli put kao poklon, pa prethodnih godina poruka od kluba, kalendar, nesta. Lijepo za vidjet. Onda, i posjeta prosle sezone je bila bolja nego godinama unazad, jer su navijaci prepoznali dobru pricu sa Zekicem i podrzavali. Pa dresovi, evropske tekme, marketing je fkt bio odlican. Jedna od boljih stvari pod Mirvicem iskreno. Al zadnjih par mjeseci horor. Sutnja za clanske, AI dukserice sa greskom u IMENU KLUBA, u svakoj objavi na fb neka greska...
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa marketingom ti se bavi lik iz Amerike koji nikakve dodirne tacke s nasim klubom nema. Kakav tacno marketing ocekujete, frajer prvi put fudbal gledao prosle godine, o klubu ne zna nista.

- NisamInSajder
- Kontakt:
Jao... Ako su vam Topić i taj Edo Isanović neke vodilje i ako su vam oni za nešto relevantni dobro se zapitajte... Prvo taj Topić koji svima pametuje kako i šta treba raditi, a ta spika je ona klasična koju možeš čuti ispred svake kafane. Nekada ima rečenice, ideje i zamisli koje možeš čuti samo od nekog ko ne razumije fudbal, što je fascinantno kada pogledaš njegovu karijeru. Eto, 15tak godina je već bez angažmana i sam kaže da je bilo razgovora sa klubovima, ali nikad ništa. Zar nije to da se zapitaš, do čega je, do koga je ?
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

.png)