FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Faktira kao faktura nije dokaz placanja. Valjda treba peti primjerak ili izvod iz banke
Stavicemo sad i time zavrsavamo raspravu o streamovima.
Ili smo obavezni svaku pripremnu utakmicu kupiti od kluba da bi je navijaci mogli gledati?
Ili smo obavezni svaku pripremnu utakmicu kupiti od kluba da bi je navijaci mogli gledati?
Bice i peti primjerak
Pile odstranjen, Ajzea na dobrom putu da bude, Danan takodjer, ovo sve vise nam smisla.
Neke teze:
Nisi odgovorio na Dananovo pitanje ko te jutros zvao?
Niste odgovorili zasto ste forumasu Super zabranili privatne poruke?
Niste odgovorili zasto se sutra sticu uslovi za tekmu a danas ne?
Imenom i prezimenom ko to zove iz uprave ss.ba kako bi brisao neke njihove postove, ovim direktno blatis nase ljude u upravnom odboru.
Zelimo te fakture?
Neke teze:
Nisi odgovorio na Dananovo pitanje ko te jutros zvao?
Niste odgovorili zasto ste forumasu Super zabranili privatne poruke?
Niste odgovorili zasto se sutra sticu uslovi za tekmu a danas ne?
Imenom i prezimenom ko to zove iz uprave ss.ba kako bi brisao neke njihove postove, ovim direktno blatis nase ljude u upravnom odboru.
Zelimo te fakture?
Ne mora ako i nasi potpisu i plate.... mora biti i potpis nasih, i stembilj normalno...blueheart je napisao/la:Faktira kao faktura nije dokaz placanja. Valjda treba peti primjerak ili izvod iz banke
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
-
- Kontakt:
jadan admin svi protiv njega 
Nemam neke insajderske informacije o tome jeste li mogli raditi stream, jeste li vi nekog ucjenjivali ili jesu li vas ucjenjivali. Ako bih ista pisao, nagađao bih, tako da ne bih bio relevantan, što mi nije cilj.
Pisano je to ovdje u julu, evo i sad se proteže. Ukucavanjem u vaš pretraživač "sarajevo lech" i "željezničar ferencvaroš" izbace se članci o tim tekmama. Na temu Sarajeva u LP je napisan ukupno 61 članak. Moguće je da sam se prebrojao, nek je taj broj i manji, ali recimo nije manji od 55 sigurno. O Želji ste napisali ukupno 27 članaka o utakmici s FTC-om (naravno, govorim u oba slučaja o utakmicama na strani i u Sarajevu) te 8 o duelu sa Standardom. To je ukupno 35.
........

Nemam neke insajderske informacije o tome jeste li mogli raditi stream, jeste li vi nekog ucjenjivali ili jesu li vas ucjenjivali. Ako bih ista pisao, nagađao bih, tako da ne bih bio relevantan, što mi nije cilj.
Pisano je to ovdje u julu, evo i sad se proteže. Ukucavanjem u vaš pretraživač "sarajevo lech" i "željezničar ferencvaroš" izbace se članci o tim tekmama. Na temu Sarajeva u LP je napisan ukupno 61 članak. Moguće je da sam se prebrojao, nek je taj broj i manji, ali recimo nije manji od 55 sigurno. O Želji ste napisali ukupno 27 članaka o utakmici s FTC-om (naravno, govorim u oba slučaja o utakmicama na strani i u Sarajevu) te 8 o duelu sa Standardom. To je ukupno 35.
........
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 11 feb 2016, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, brate, ako su im pitari platili prevoz i troskove za prenos, onda je logicno da ce ih prenositi, a za nas ce ih boliti qurac... Tako to ide. Ne znam cemu cudjenje i sok.
Hay pa da ti kazem sta si jos slagao
Stvarno ni meni nije jasno što se naši bune.SlevinKelevra je napisao/la:Pa, brate, ako su im pitari platili prevoz i troskove za prenos, onda je logicno da ce ih prenositi, a za nas ce ih boliti qurac... Tako to ide. Ne znam cemu cudjenje i sok.
Trbuhom za kruhom.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Zaboljisport Allaha mi nisam Aldin nijesam pitar nego iskren ko mustuluk. Hocemo sve a covjek nam objasnio.
Drugacije misljenje od drugih. Pozdrav za ipe I brz oporavak boccaccio.
ajzea idi trazi jocu preko telepatije
Drugacije misljenje od drugih. Pozdrav za ipe I brz oporavak boccaccio.
ajzea idi trazi jocu preko telepatije
“Kada legnem da spavam, dvije stvari su neizostavni dio mog razmišljanja. O tome da sam odbio Real Madrid, dva puta, i o generaciji Jugoslavije iz Italije 1990. godine”, rekao je Osim.
- GoodisonPark
- Kontakt:
Pile87, DR.HOUSE, vi ste ovdje sa možda i najdužim stažom i nemojte vruće glave donositi odluke, evo vrlo brzo će se saznati istina oko streama...
povratak otpisanih!
-
- Kontakt:
Iskreno, meni licno to toliko i ne smeta ako je tako. Ali, ovdje se stalno piše da svi jednako zastupljeni, da nema favoriziranja, a stvarnost je malo drugačija. Da se ne trude ovoliko, ne bi bilo ove hajkeSlevinKelevra je napisao/la:Pa, brate, ako su im pitari platili prevoz i troskove za prenos, onda je logicno da ce ih prenositi, a za nas ce ih boliti qurac... Tako to ide. Ne znam cemu cudjenje i sok.
Životni saputnik! 1921
Pozdrav tako to ide.SlevinKelevra je napisao/la:Pa, brate, ako su im pitari platili prevoz i troskove za prenos, onda je logicno da ce ih prenositi, a za nas ce ih boliti qurac... Tako to ide. Ne znam cemu cudjenje i sok.
“Kada legnem da spavam, dvije stvari su neizostavni dio mog razmišljanja. O tome da sam odbio Real Madrid, dva puta, i o generaciji Jugoslavije iz Italije 1990. godine”, rekao je Osim.
-
- Kontakt:
Ccccc, hocete i pitarima platiti da ih prenosite sutra? Jeste Mariboru platili sto ste "ukrali " njihov stream?
Zadnja izmjena: fanaticZeljin, dana/u 11 feb 2016, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Da li ste tu da pravite bolje uslove za navijace klubova, koji vam donose pare, ili da pravite yebenu mahalu na forumu?
Lijepa "mracna" vremena kada si morao visiti oko stadiona, ljudi iz kluba ne bi li cuo kakvu informaciju.Ovo vec prerasta u sran.je koje ne donosi dobro nikome.
Lijepa "mracna" vremena kada si morao visiti oko stadiona, ljudi iz kluba ne bi li cuo kakvu informaciju.Ovo vec prerasta u sran.je koje ne donosi dobro nikome.
pile,super odstranjeni,ajzea-danan-tm8782 na putu trajnog bana....cirkus
-
- Kontakt:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Eto valjda sad zvanična valja admine, možete ubaciti izvještaj u vijest 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ima li je admine?admin je napisao/la:Treba da zalijepim fakturu ili ces reci da je montaza ako to uradim?tm1921 je napisao/la:admin je napisao/la:Nacrtaj mi, molim te.
Ja se s vama ovdje raspravljam, vi jos nijedne izjave na oficijelnoj stranici nemate. Pljujete medij koji vas jedini prati u Antaliji, a klub vodi svoje novinare pa opet nista nema.
Dao sam objasnjenje koje ste trazili, svidjalo vam se Ono Ili ne, od daljih diskusija odustajem jer su besmislene.
Pa sto slaga admine? Kad ste platili bilo kome bilo sta?