Premijer liga BiH - aktuelno
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ubijeđen sam da Borac ne bi jednu titulu osvojio u zadnjih 5 god da nije bilo sudija
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sto ne pises vise kod nas na temi?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Borac loš, negdje u rangu pitara.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ovo vam je raja kad si Vicina kujica
Njega samo pare zanimaju iz kluba a iz kupa se ispalo namjerno da se skine prica sa sudija i lige....klub rqdi kako sef kaze....a bruka na ispadanje ostaje zauvijek.....na 100 godina ispali od Kruseva hahhahahahahha
Kao i kod Dodika tako i sa Vicom ma Srbuj makar gladovaoooo
Njega samo pare zanimaju iz kluba a iz kupa se ispalo namjerno da se skine prica sa sudija i lige....klub rqdi kako sef kaze....a bruka na ispadanje ostaje zauvijek.....na 100 godina ispali od Kruseva hahhahahahahha
Kao i kod Dodika tako i sa Vicom ma Srbuj makar gladovaoooo
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma strah vas je sigurno ekipe kvalitetom tu negdje a i treneri.NoDi80 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 16:28Sanjajteee maleniiiijurisicduska je napisao/la: ↑29 okt 2025, 16:10
Kup :
Zrinjski 50 %
Sarajevo 25%
Velež 20%
Sloboda 5%
Liga : Zrinjski 2000%
Sve vam se svodi na snoveee
Veceras tuzlaci vam zadaju lekciju
- LondonBlues
- Kontakt:
A sta nas tek sad ceka kad su vidili da ne mogu ni protiv Kruseva, strah me i pomislit kako ce tek sad da se osiguraju…. Kuku nama svima
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- feniksptica
- Kontakt:
Dokle su se doveli, ne vjeruje im niko ni kad pobijede ni kad izgube
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- LavoviGabela
- Kontakt:
Babe, zene. I djeca jel?.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑29 okt 2025, 16:18Evo ja cu ti odgovoriti. Od antifasista su tada bjezali oni koji su okrvavljenih ruku bili, ko je bio cist i prav nije morao ni bjezati. Shodno tome, postoji samo jedna varijanta fasiste koja je prihvatljiva, a to je onaj fasista pod zemljom sto je.LavoviGabela je napisao/la: ↑29 okt 2025, 15:43Super, je li ti sad lakse kad si oznacio po tvom retardiranom shvacanju "fasistu" na forumudenimen99 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 15:25
Nema potrebe, i ne mislim rješavati. Ja online kažem ono što mislim i ne skrivam se. Ti si taj koji je ujko ali moraš da to praktikuješ između svoja 4 zida, jer je to bolest. Ja sam antifašista, ponosni, i sasvim je dovoljno da označim fašistu, bilo to online ili na ulici. Štimac, Praljak i njihova uvjerenja? Za to nema mjesta u modernoj evropi i 21. stoljeću![]()
Nego dodji u Hercegovinu pa porazgovaraj sa sugradjanjma sto su im "antifasisti" pobili obitelji u Bugojnu i protjerali ih, pa dan danas i ne znaju gdje su im kosti najmilijih. Smijes li te antifasiste ili stvarne fasiste oznacit, ili sutis ko zdapi jer se bojis![]()
Moraju Svabe da edukuju fasiste po Mainzu i Frankfurtu. Cast izuzecima, koje licno nisam upoznao.
Ne blamiraj se bgt, nego kad ste vi u pitanju i zlocini, sutite ko zdepi.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
borac ne bi ni bio prvoligas da nije sudija.Maroon1946 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 16:28Ubijeđen sam da Borac ne bi jednu titulu osvojio u zadnjih 5 god da nije bilo sudija
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Savo Milošević se već kod frizera naručio.
- jurisicduska
- Kontakt:
Izgleda da je Mile čika Donaldu za ovo ukidanje sankcija izmeđuoatalog obecao i pošteno suđenje u fudbalu.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jest senzacija ali de ljudi odvadite malo. Pa Borac je prošle sezone dobio Apoel u gostima, remizirao sa Panathinaikosom. Prošli ligašku fazu u Konferencijskoj, prošli i jedno kolo nockout faze. Beton bili. Ne treba zaboraviti da su prije 2 dana igrali super tešku utakmicu protiv Zrinjskog, a to je bilo do ove utakmice manje od 43 sata...
Daleko da su sve ove godine loša ekipa uz guranje sudija. Oni su top ekipa sa guranjem sudija.
Daleko da su sve ove godine loša ekipa uz guranje sudija. Oni su top ekipa sa guranjem sudija.
Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 29 okt 2025, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- LavoviGabela
- Kontakt:
Morpheus je napisao/la: ↑29 okt 2025, 16:22Pa ta mjesta su metropole za Gabelu, iako protiv Gabele nemam ništa protiv. Imam protiv takvih kao ti. Vrati se u svoju pećinu i budi miran.LavoviGabela je napisao/la: ↑29 okt 2025, 15:15Vecih seljaka od sandzaklija nema, a vi to zorno pokazujete![]()
A i selendre od Hosinog Brijega i Buca Potoka![]()
Sisaj k.urac debilcicu
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Krusevo, Krusevo na bojac je svrsio 
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
A prosle sezone se pitari zalili na ovom forumu kad smo mi dobili da igramo protiv kruseva a FK sarajevo protiv borca.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- jurisicduska
- Kontakt:
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
MikiPirs je napisao/la: ↑29 okt 2025, 07:22Zaboljesutra je napisao/la: ↑28 okt 2025, 23:16Zadnje kolo 12.po redu bez većih sudačkih lakrdija zahvaljujući pristiglom velikom broju mailova na adresu Uefe.
Iz provjerenih informacija liga je stavljena pod povećalo radi sudačkih namjernih grešaka pogotovo na utakmicama FK Borac Banja Luka.
Veliko hvala svima koji su poslali pritužbe i imena sudija kao i video materijal namjernih grešaka domaćih kriminalaca.
Nikada ne sumnjajte u moć prigovora.![]()
Neke mailove je dobio osobno i Čeferin u svom odvjetničkom uredu u Slovenije zato nakon svake buduće lakrdije opet isto .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čak je i trećeligaš dobio normalnog sudiju.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Šta ćeš, ne mogu sve titule biti poštene kao vašeMaroon1946 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 16:28Ubijeđen sam da Borac ne bi jednu titulu osvojio u zadnjih 5 god da nije bilo sudija
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
e čuj gabela... idi sadi papriku i čupaj repu.LavoviGabela je napisao/la: ↑29 okt 2025, 16:53Morpheus je napisao/la: ↑29 okt 2025, 16:22Pa ta mjesta su metropole za Gabelu, iako protiv Gabele nemam ništa protiv. Imam protiv takvih kao ti. Vrati se u svoju pećinu i budi miran.LavoviGabela je napisao/la: ↑29 okt 2025, 15:15Vecih seljaka od sandzaklija nema, a vi to zorno pokazujete![]()
A i selendre od Hosinog Brijega i Buca Potoka![]()
Sisaj k.urac debilcicu![]()
Jer si JEDAN JEDINI...........