Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

ambrozija
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la ambrozija » 06 dec 2009, 01:26

Kako vam vise ne dosadi da se raspravljate jel' p.eder ili je majstor.
93,4 % " !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 dec 2009, 01:28

Haha joj idola....Barbarez je navijacima kupio baklje i podjelio im u Genku,a finansisku pomoc u tome mu je dao Faruk Hadzibegic :lol: :lol: :lol:

Da ne povjerujes,nosi ga Boze kad nece sam...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 dec 2009, 01:31

Iz dana u dan se dokazuje kako smo mi najgluplji narod na svijetu

Htjeli ste ciru, eto vam ga sad
nema potpisa

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 06 dec 2009, 04:42

Eto ga tebi vodi ga kuci :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Ma boga pitaj sta ce ovi majmuni u savezu sada izmajmunisati mali smo mi za njih ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 06 dec 2009, 05:24

Ćiro majstore
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 06 dec 2009, 08:54

Offside je napisao/la:Ćiro majstore
Ćiro **** :D (u duhu dosadasnje rasprave da zacinim temu)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

crusader77
Kontakt:

Post Postao/la crusader77 » 06 dec 2009, 10:13

pozdrav narodu u bih

Citam ovaj forum vec neko vreme i teme sa istoga kao i dobar kvalitet rasprave probudilo je u meni zelju da se uclanim i razmijenim neka misljenja. Zivim u Australiji odakle vam se i javljam, vec oko 20 god. tako da moram odmah da vam priznam da nemam skoro nikagvog znanja "iz prve ruke" ni u oko situacije u reprezentaciji ni oko domace premier lige. To medjutim, ni u kojem slucaju, ne umanjuje moju radoznalost, veselje, i zelju za uspjehe reprezentacije kao i njenim klubovima ma iz kog dijela bosne oni bili. Redovno pratim sve utakmice reprezentacije, a ponekad i klubova kad igraju uefine predkvalifikacije, i pokusavam uvijek i na svaki nacin da se bolje informisem.
Sad, ako mogu u vezi cire,
Po mom misljenju covjek je uradio odlican posao u tek zavrsenim kvalifikacijama. Preuzeo je jednu po iskustvu mladu, neiskusnu i totalno nedokazanu skupinu momaka (u europskim i svjetskim reprezetativnim takmicenjima) i od njih napravio jednu sasvim dobru ekipu koja se nalazi u situaciji da se RAVNOPRAVNO TAKMICI sa velikom vecinom reprezentacija u svijetu. I u tome je i glavna poenta. Znaci da u njoj samoj sad postoji saznanje da je dorasla na jedan nivo u bilo kojoj utakmici da igra ima najmanje sanse isto kao i protivnik da pobijedi. ZA mene to dosad nikad nije bila situacija. A to je vec jedna ogromna stvar. Pogotovo kad se sjetim tamo nekih farskih ostrva, estonija, madjarski... i mucenja protiv zemalja koje, barem prema talentu, ne vrede da se uopste nalaze sa nama na istom terenu. Medjutim vec odavno smo svi prestali biti djeca i sad znamo da talent sam po sebi nije ni pola onogo sto treba da se napravi tim vredan respecta. Ali, posle svega vec vidjenog u ovim kvalifikacijama, siguran sam da ce se vecina ljudi sloziti sa mnom da smo eto i mi dosli do tog nekog nivoa koji nam daje i vise neko nadu da cemo neki iduci put i dospjeti na neko takmicenje. Za to je bilo potrebno zalaganje i veliko umijece i igracgog kadra kao i strucnog. To je sve sto se moze ocekivati u zivotu od bilo kojeg trenera i bilo koje rep. bih sada i u sledecih broj godina. Po mom misljenju ciro je morao da ima neku zapazeniju ulogu u svemu tome.
Sad da li on treba da ostane ili ne to ce na kraju odluciti drugi a niko od nas. Ima tu kao sto vidim i mnogo prljavih stvari koje su se desile. Mnoge ruzne stvari koje su izrecene a mozda i nisu trebale. Ali ljudi koji se profesionalno bave sportom u vecini slucajeva nece birati sredstva samo da dodju do zeljenog cilja. To nam je vec valjda svima jasno. A meni je, kao vecinom i svima vama, glavni i jedini cilj da vidim bosnu na jednom velikom takmicenju i da mogu da se ponosim kao nikad do sada. Ako je ciro ta osoba da nas tomo odvede onda nek mu je sa srecom... ako ne,,, to cemo u svakom slucaju saznati u sledecim kvalifikacijama.
Toliko od mene.
Zahvaljujem vam se svima i ako bog da cujemo.

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 06 dec 2009, 12:08

Karim_Madrid je napisao/la: Muzurovic doveo repku do 25 mijesta na kraju spali na 72 Popusli od Madjara,Moldavije,Norveske 3 tekme zaredom.. :lol: :lol:ovo muje trebo tata CIRO da odgovori :mrgreen:
Ok.. branis Ciru.. Al' ne razumijem zasto.. nije se bas toliko zaduzio da ga svi velicamo.. njemu svaka cast i ovo je uspjeh.. al' vrijeme je da ide.. covjek koji nikada nece da prizna gresku, covjek koji u svakom obracanju medijima mora nesto opsovati ili provaliti.. covjek koji rijetko daje priliku nekim igracima koji su fenomenalni .. itd.. da li nam takav neko treba??
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 06 dec 2009, 14:14

Lily je napisao/la:
Karim_Madrid je napisao/la: Muzurovic doveo repku do 25 mijesta na kraju spali na 72 Popusli od Madjara,Moldavije,Norveske 3 tekme zaredom.. :lol: :lol:ovo muje trebo tata CIRO da odgovori :mrgreen:
Ok.. branis Ciru.. Al' ne razumijem zasto.. nije se bas toliko zaduzio da ga svi velicamo.. njemu svaka cast i ovo je uspjeh.. al' vrijeme je da ide.. covjek koji nikada nece da prizna gresku, covjek koji u svakom obracanju medijima mora nesto opsovati ili provaliti.. covjek koji rijetko daje priliku nekim igracima koji su fenomenalni .. itd.. da li nam takav neko treba??
a kakvu bi ti gresku da ciro prizna pa covjece jeli vama jasno da imamo samo 5 igraca da valjaju ostalo je sve sljam do sljama i sta vi ocekujete da covjek napravi i da je ciro pametan nebi se sa **** ni bakco bolje mu je da vodi neki klub nego da vodi reprezentaciju kaja svake kvalifikacije po 3 trenera mjenja i jos nisu svatili da trener nema veze sa ti sto igraci nemaju pojima

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 06 dec 2009, 14:37

Lily je napisao/la:
Cuj nerazumijes zasto...ma ne kontas ti, eto zasto!
Sto mu je vrijeme da ide, jel to 10 godina na klupi!Jel to imao drugu sansu!Jel nije napravio rezultat!
Kolike je greske imao...daj sta se pravite pametni!
Ako ciro ode..od njega bolji nece doci sigurno (najbolji ne zele, a ovi sto zele to je sljam)
Okanite se corava posla...kako ste samo nezahvalni!Neka smo ispali, to smo i zasluzili, kada smo divlji narod!
Molimo Boga da prodjemo, svi u dzamije..crkve, Ciro trener trenera, a kada smo ispali...da Boga estagfirullah, ciro nevalja..itd!
Neka on psuje, njemu ce na dusu, a itebi ce ovaj gibet na tvoju dusu!
Selam
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 06 dec 2009, 14:50

nije ciro los kao trener,mozda mu i treba dati drugu sansu,al je brate dosadan vise sa svojim izjavama,jedan dan kaze kako ostaje,drugi ide,onda kaze da je barbarez kriv,pa dodik,pa misimovic jedino on nije kriv nimalo,zbog toga treba otici u p.m
da ne spominjemo slucaj "nadarevic" ili ono moljenje papca itd
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 06 dec 2009, 15:03

Karim_Madrid je napisao/la:Ja sam Karim vijerovali o ne...Imam 14 god, 169cm 54kg.najdrazi fudbaler koji mije idol KARIM BENZEMA,i imam frizuru kao on..pozzz raja ;)navijam za ZELJU I REAL MADRID
Još si ti zelen.Zaobiđi ovu i slične teme,pametnije ti je. ;)

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 06 dec 2009, 15:06

Ciro nije napravio nikakav rezultat pa j..... nije uspjeh doci u baraz nego kvalifikovati se na VM.Uspjeh je ono sto je napravio sa Hrvatskom i tu mu skidam kapu.Sad nije postigao zeljeni rezultat i naravno nikada igraci nisu snosili krivicu nego lijepo trener da ostavku zbog neuspjeha i zbog lose taktike vodjenjem tima.Sva Cirina taktika je bila zadnjih deset minuta u Portugalu pa mi nije jasno zasto nismo igrali od prve minute tako a zatim u Zenici blamaza da nemoze biti veca.Zato Ciro daj sansu nekom drugom pa imaju i drugi pravo na gresku. :arrow:

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 06 dec 2009, 15:10

Sanjin je napisao/la:Ciro nije napravio nikakav rezultat pa j..... nije uspjeh doci u baraz nego kvalifikovati se na VM.Uspjeh je ono sto je napravio sa Hrvatskom i tu mu skidam kapu.Sad nije postigao zeljeni rezultat i naravno nikada igraci nisu snosili krivicu nego lijepo trener da ostavku zbog neuspjeha i zbog lose taktike vodjenjem tima.Sva Cirina taktika je bila zadnjih deset minuta u Portugalu pa mi nije jasno zasto nismo igrali od prve minute tako a zatim u Zenici blamaza da nemoze biti veca.Zato Ciro daj sansu nekom drugom pa imaju i drugi pravo na gresku. :arrow:
...tebi treba prepustiti stvari, ocito se razumijes u taktiku ;)
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 dec 2009, 15:30

"Misimovic je pristojan, vaspitan i smjeran mladic, sutio je i trpio sve dok nije optuzen da je prodao utakmicu pod pritiskom iz Republike Srpske. Onda je zapjenio i proslog utorka skoro kroz suze rekao ovom novinaru da nece igrati za BIH dok je Blazevic selektor."

Stvarno veoma dobar clanak. Sada je i Barbarez kriv. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 dec 2009, 15:32

Pa pametan sto bi na sebe kad mogu na druge.
Retard ciro.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 06 dec 2009, 15:56

Ne branim CIru, ali ne mogu da vjerujem da smo tako naivan narod kada povjerujemo u svaki clanak kojeg servira "Slob(ina)odna Bosna". Pa to smece od magazina je vise puta osudjivano za klevetu nego ijedan drugi bh stampani medij.
Dakle - ako se zaista potvrdi da je Ciro sve ovo izrekao treba da ide ne samo sa mjesta selektora nego i da postane persona non grata u BiH. Medjutim na prvom mjestu se mora postaviti pitanje da li postoji ijedan drugi izvor osim novina alkoholiziranog Avdica koji je prije 15-tak dana jasno rekao da je za ostanak Cire na mjestu selektora (direktna emisija na BHT nakon revansa u Zenici).

Polako ljudi, ne budite ovce.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 dec 2009, 16:04

Sam Blazevic je rekao da pojedine stvari (Misimovic, srpske zavjere, CIA itd.) nije trebao reci, dakle u tom pitanju novine nisu lagale. Ne vjerujem ni da to sada rade.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 06 dec 2009, 16:12

Nebih se ja slozio s tim da baraz nije nikakav uspjeh. Baraz jeste uspjeh ali je vrlo ogranicen uspjeh. :|

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 06 dec 2009, 16:17

Principatus je napisao/la:Sam Blazevic je rekao da pojedine stvari (Misimovic, srpske zavjere, CIA itd.) nije trebao reci, dakle u tom pitanju novine nisu lagale. Ne vjerujem ni da to sada rade.
Da, ali tu stvar nije SB provalila nego ili Ciro sam otvoreno rekao ili je to izaslo preko nekih drugih medija. Uvjerljivost Slobodne Bosne je opcenito na nivou jednog Expressa. Dakle, da li je uopce doslo do tog sastanka nekih novinara i Cire u Zagrebu te, ako jeste, da li je Ciro te stvari i rekao? Sve dok ne postoje drugi konkretni dokazi osim smeca iz SB - to se ne moze znati. Nikakav argument nije "ako je rekao ovo, mozda je rekao i to". To je ista logika kao da covjek kaze "ako je Milosevic kriv za genocid u BiH onda je vjerovatno kriv i za genocid u Ruandi". Prestanite se bezveze loziti, ovdje svako svoj interes ganja i niko nije bezgrijesan.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.